|
|
| נשלח ב-27/4/2012 13:43 |
|
| |
השיר 'מה אשיב' נמצא במקור באלבום הזה, רצועה 4:
לחן של יוסי ניומן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 16:54 |
|
| |
איך בעצם עושים אלבום/שיר וואקלי? כלומר איך מעבדים אותו? ואיך בסופו של דבר מבצעים אותו כדי שתישמע מנגינה? (כלומר אני יודע שעם הפה אבל באיזה אופן?)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 23:10 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | איך בעצם עושים אלבום/שיר וואקלי? כלומר איך מעבדים אותו? ואיך בסופו של דבר מבצעים אותו כדי שתישמע מנגינה? (כלומר אני יודע שעם הפה אבל באיזה אופן?) |
|
העליתי לך קטע שהקלטתי בעבר מרדיו קול חי שבו יואלי דיקמן מסביר ומדגים איך יוצרים מוזיקה ווקאלית: להורדה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 23:28 |
|
| |
וואי פסנתר תודה רבה רבה על ההשקעה (התייחסת והבאת קובץ זה השקעה לא?)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 01:54 |
|
| |
בכיף :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 03:11 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | הסולנים מאוד חוזרים על עצמם
|
|
אפשר לקטלג לקבוצות את הסולנים משהו כמו:
הקולות הצרחניים: ז'ק אדלר (מהאלבום השני ומYBC LIVE 1), ייצי גווירץ ועקיבא אלבוגן (משבחי ושמו של מלך), והקוגנים.
הקולות העבים: ברקוביץ (שכחתי את השם הפרטי) (מהאלבום הראשון), שלוימי ליף (משבחי), אלי שלום (שמו של מלך) - לדעתי שלושת הסולנים הנ''ל עם אותם קולות בדיוק! ואולי גם אלימלך ביאלו (משני האלבומים הראשונים) אפשר להוסיף.
קולות מיוחדים במיוחד: ימג (לכתוב מאיזה אלבומים?), יהודה לייב סאקס,
ויש עוד קבוצה שאני לא יודעת איך לקרא לה, משהו כמו:
הקולות לא בשלים: מנחם פולנסקי ועוד אחד בלונדיני (מYBC LIVE 1) ונראה לי שיש עוד רשימה ארוכה ארוכה של כאלו קולות של ילדים קטנים (אני כבר לא כ''כ מכירה מלייב 2,3, ו4 וגם האלבום YBC5 אין לי)
בשני האלבומים הראשונים היה יותר סולנים עם קולות יחודיים כמו אריאל לבר, משה סאסונקין, גרשון פוס(הקול שלו באמת כ''כ דומה לשל יעקב גרסטנר!!) ויהודה לייב סאקס.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2012 01:42 |
|
| |
| annete כתב: |  | הסולנים מאוד חוזרים על עצמם
אפשר לקטלג לקבוצות את הסולנים משהו כמו:
הקולות הצרחניים: ז'ק אדלר (מהאלבום השני (יש לו שם סולו אחד פצפון ב'על ישראל שלום') ומYBC LIVE 1), ייצי גווירץ ועקיבא אלבוגן (משבחי ושמו של מלך), והקוגנים.
הקולות העבים: ברקוביץ (שכחתי את השם הפרטי) (יענקי ברקוביץ) (מהאלבום הראשון), שלוימי ליף (משבחי), אלי שלום (שמו של מלך) - לדעתי שלושת הסולנים הנ''ל עם אותם קולות בדיוק! (בשלב מסוים הקולות של ליף ואלי שלום היו מאוד דומים, של ברקוביץ' לא דומה לדעתי. בכל אופן, אפשר להבדיל בקלות בין הקולות של השלושה הנ"ל) ואולי גם אלימלך ביאלו (גם אני חשבתי ככה, אבל הוא בעצמו אמר לי שזה ביאלה, עם מבטא אשכנזי זה יוצא ביאלו) (משני האלבומים הראשונים) אפשר להוסיף.
קולות מיוחדים במיוחד: ימג (לכתוב מאיזה אלבומים?), יהודה לייב סאקס,
ויש עוד קבוצה שאני לא יודעת איך לקרא לה, משהו כמו:
הקולות לא בשלים: מנחם פולנסקי ועוד אחד בלונדיני (מYBC LIVE 1) (הם תמיד שרים שם בסולו ולא ברור מה הקול המדויק של כל אחד) ונראה לי שיש עוד רשימה ארוכה ארוכה של כאלו קולות של ילדים קטנים (אני כבר לא כ''כ מכירה מלייב 2,3, ו4 וגם האלבום YBC5 אין לי) (את לא יודעת מה את מפסידה!!)
בשני האלבומים הראשונים היה יותר סולנים עם קולות יחודיים כמו אריאל לבר, משה סאסונקין, גרשון פוס(הקול שלו באמת כ''כ דומה לשל יעקב גרסטנר!!) (הייתי אומר ששל גרסטנר דומה לשלו :) ויהודה לייב סאקס.
|
|
 |
|
|
|
|
|