בית פורומים שידוכי חרדים

לא להיראות יפה בפגישה ראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2012 21:54 לינק ישיר 

אפשר לחזור לנושא? (וזה יהיה נחמד ממי שיכול לערוך את התגובה שלו ולמחק כי באינטרנט זה לתמיד...)
לדעתי פגישה ראשונה צריך להגיע חגיגי, מושקע ומכובד, בנות אם הייתן הולכות לפגישת עסקים שמשפיעה על העתיד שלכם גם הייתן אומרות..אנחנו לא רוצות שיסתכלו רק על החיצוניות, אלא שיראו קודם את התוכן...לא נראה לי...
הייתן נראות במיטבכן, הייתן מנסות לתת רושם הכי טוב ( ברור שהכל בגבול הצניעות)
לדעתי בת שמגיעה לפגישה שהיא לא "מטופטפת" היא מזלזלת בבחור ובפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2012 22:02 לינק ישיר 

שירלי - 
על שני החלקים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2012 22:55 לינק ישיר 

תדעו שהכי חוסר טאקט בעולם!!!!!! זה להגיד לבן אדם שאין לו טאקט!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2012 23:31 לינק ישיר 

אבל לפעמים אין ברירה...
ואנחנו (אני לפחות...) לא אמרנו שאין לה טאקט בכלל...אלא שההודעה הספציפית הזו היא קצת הרבה חסרת טאקט...
אני חושבת שיש גבול לכל תעלול... וצריך שיהיה מקום גם להערות בונות...
נכון...זה לא נעים כשמעירים לך ואולי באמת יכולנו להעיר בפרטי אבל מה שהיה...כל אחד\אחת ילמד את הלקח להבא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2012 23:51 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:
אפשר לחזור לנושא? (וזה יהיה נחמד ממי שיכול לערוך את התגובה שלו ולמחק כי באינטרנט זה לתמיד...)
לדעתי פגישה ראשונה צריך להגיע חגיגי, מושקע ומכובד, בנות אם הייתן הולכות לפגישת עסקים שמשפיעה על העתיד שלכם גם הייתן אומרות..אנחנו לא רוצות שיסתכלו רק על החיצוניות, אלא שיראו קודם את התוכן...לא נראה לי...
הייתן נראות במיטבכן, הייתן מנסות לתת רושם הכי טוב ( ברור שהכל בגבול הצניעות)
לדעתי בת שמגיעה לפגישה שהיא לא "מטופטפת" היא מזלזלת בבחור ובפגישה.

ובנות מותר לכן לא להיות אגואיסטיות ולחשוב רק על עצמכן..
בדיוק כפי שאתן רוצות שהבחור יגיע (וכמובן שאתן דורשות שהוא לא יזלזל וזו בקשה לגיטימית) תגיעו גם אתן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2012 01:06 לינק ישיר 

בס"ד

חברים תחזרו בבקשה לנושא הפותח את האשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 01:09 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
"כל כבודה בת מלך פנינה"... היופי האמיתי של בחורה זה הצניעות..החן שפרוס של פניה מבלי עזרים חיצוניים.. 
כך, שלדעתי בחורה שמגיעה בצניעות ובסולידיות זה ה-יופי שלה...! ואם אני אמשך לבחורה, אז זה דווקא ליופי האמיתי הזה אני אמשך.. לאצילות.. לעדינות.. לשילוב המנצח שבין להיראות יפה.. ובין לשמור על צניעות וחסידות.. 

עוד נקודה, בחורה צריכה להיות מי שהיא! זה לא גן משחקים או תאטרון בובות שבאים לשחק..  ואם ככה היא הולכת תמיד אז ככה היא צריכה להגיע..  ואם בצורה הזאת היא רוצה תמיד להיראות, אז ככה היא צריכה לבוא... ! ומכאן והלאה.. זה כבר החלטה של הבחור לקחת או שלא לקחת.. בחורה שהיחצנות חלק ממנה.. אז שתיקח בחשבון שגם הבחור עלול להיות כזה.. בחורה שלא היחצנות חלק ממנה אלא הפנימיות אז גם הבחור יהיה בהתאם..  
מעשייך יקרבוך.. ומעשייך ירחיקוך....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2012 01:59 לינק ישיר 

אסיק_good כתב:
בס"ד

חברים תחזרו בבקשה לנושא הפותח את האשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 10:06 לינק ישיר 

יוס.. איזו הצתה.. חח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 14:16 לינק ישיר 

ככה זה עובד? כל אחד מלייק לתגובה שלפני? סבבה, נזרום...

אנוני_מוס כתב:
יוס.. איזו הצתה.. חח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2012 12:12 לינק ישיר 

זה מנטרות של מחנכות/משגיחים. בן אדם צריך להופיע במיטבו גם במראה בעיקר בשביל עצמו והרגשתו. באופן אישי נפגשתי עם עשרות בנות וכמעט אף פעם כשאני הורדתי לא היה מסיבת מראה (לא לפרסם. אני לא מחכה לפניות של אלו שחזקות במראה לא חיובי בגלל מה שכתבתי)

תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 12:15 לינק ישיר 

אני שמעתי מרב שאמר שבחורה צריכה להיראות במיטבה בפגישה ראשונה לפחות כי הבחור מצפה לזה, ומתי שזה נראה שזה זה אז לעדן ולהראות יותר טיבעי לדוגמא אם תמיד היית עם עקבים לבוא עם נעליים שטוחות, אם תמיד היית עם עדשות לבוא עם משקפיים אבל לא להגיע ככה ללא כל הכנה והתייפות זה מבטא זלזול וחוסר הכנה מינימנלית ומכובדת לפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא להיראות יפה בפגישה ראשונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.