|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:54 |
|
| |
אפשר לחזור לנושא? (וזה יהיה נחמד ממי שיכול לערוך את התגובה שלו ולמחק כי באינטרנט זה לתמיד...) לדעתי פגישה ראשונה צריך להגיע חגיגי, מושקע ומכובד, בנות אם הייתן הולכות לפגישת עסקים שמשפיעה על העתיד שלכם גם הייתן אומרות..אנחנו לא רוצות שיסתכלו רק על החיצוניות, אלא שיראו קודם את התוכן...לא נראה לי... הייתן נראות במיטבכן, הייתן מנסות לתת רושם הכי טוב ( ברור שהכל בגבול הצניעות) לדעתי בת שמגיעה לפגישה שהיא לא "מטופטפת" היא מזלזלת בבחור ובפגישה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:02 |
|
| |
שירלי -  על שני החלקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:55 |
|
| |
תדעו שהכי חוסר טאקט בעולם!!!!!! זה להגיד לבן אדם שאין לו טאקט!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:31 |
|
| |
אבל לפעמים אין ברירה... ואנחנו (אני לפחות...) לא אמרנו שאין לה טאקט בכלל...אלא שההודעה הספציפית הזו היא קצת הרבה חסרת טאקט... אני חושבת שיש גבול לכל תעלול... וצריך שיהיה מקום גם להערות בונות... נכון...זה לא נעים כשמעירים לך ואולי באמת יכולנו להעיר בפרטי אבל מה שהיה...כל אחד\אחת ילמד את הלקח להבא...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 01:06 |
|
| |
בס"ד
חברים תחזרו בבקשה לנושא הפותח את האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 10:06 |
|
| |
יוס.. איזו הצתה.. חח
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 12:12 |
|
| |
זה מנטרות של מחנכות/משגיחים. בן אדם צריך להופיע במיטבו גם במראה בעיקר בשביל עצמו והרגשתו. באופן אישי נפגשתי עם עשרות בנות וכמעט אף פעם כשאני הורדתי לא היה מסיבת מראה (לא לפרסם. אני לא מחכה לפניות של אלו שחזקות במראה לא חיובי בגלל מה שכתבתי)
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 12:15 |
|
| |
אני שמעתי מרב שאמר שבחורה צריכה להיראות במיטבה בפגישה ראשונה לפחות כי הבחור מצפה לזה, ומתי שזה נראה שזה זה אז לעדן ולהראות יותר טיבעי לדוגמא אם תמיד היית עם עקבים לבוא עם נעליים שטוחות, אם תמיד היית עם עדשות לבוא עם משקפיים אבל לא להגיע ככה ללא כל הכנה והתייפות זה מבטא זלזול וחוסר הכנה מינימנלית ומכובדת לפגישה.
|
|
|
|
|