|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:59 |
|
| |
משה גם אתה הולך לתרום לנו דוגמה לפגישה גרועה שהייתה לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:06 |
|
| |
משה, אם היית שואל על פגישות טובות שהיו לי, הייתי תורם כמה. לא זוכר פגישות גרועות.
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:11 |
|
| |
בשמחה...אז ככה: הגעתי לפגישה והיא היתה ענקית (לא הפגישה, הבחורה) כלומר יכולתי להכנס במידות שלה פעמיים והיה נשאר עודף. אבל בעצם מי מסתכל על חיצוניות, היא גם היתה משעממת, כמעט לא נתנה לי לדבר, וטרחה להודיע לי במהלך הפגישה שמאוד נעים לה איתי ...
רק חבל שחוץ מחיוך מאולץ לא יכולתי להשיב לה באותם מילים...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:13 |
|
| |
משה היה שווה לבקש ממך.. הייתי קוראת לזה פגישה הורסת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:15 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | משה היה שווה לבקש ממך.. הייתי קוראת לזה פגישה הורסת |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:29 |
|
| |
וואי מאיפה אני אתחיל.........הפגישה עם הבחור הראשון שלי היתה מזעזעת!!!!!!!!!!!!דיברתי הרבה (לא שטויות!) וחשתי ברמות.......רק הורדתי אותו מיד כי זה היה בלי קשר...מאז החכמתי הרבה...היו לי דווקא המממממון פשלות של בחורים בפגישות וכזה אבל שמא אחד מהם צופה פה..אה והיה גם אחד ירח זורח מחוצקן כולו שהפגישה היתה סיוט כי היה לו ברור שאני רוצה ולי היה ברור שלא....והזמן שבזבזתי העלה לי תעצבים..(מקווה שהוא לא הרגיש..;-))
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:41 |
|
| |
| כפראברכים כתב: |  | כשנפגשתי עם אחת אגואיסטית,
עם הרבה כסף ועם הרבה פרצופים חמוצים...
צולית להכעיס, וזו הפגישה היחידה שאני מרגיש שסתם שרפתי ערב... |
|
לא הצלחתי להבין ,מה הפריע לך שהיה לה הרבה כסף??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:54 |
|
| |
זה שהיה לה או יותר נכון לאבא שלה כסף גרם לה להיות אגואיסטית.
וממילא.... ואין צריך להאריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:58 |
|
| |
פו...לא הכללתי...אני שמעתי אתזה מכמה בחורים וגם שמעתי מכמה בנות ששמעו מבחורים... ואגב בחורים מרכלים על בנות בצורה הרבה יותר גרועה...עדיין קשה לי להאמין למה ששמעתי... בחור חוזר מפגישה...שואלים אותו טוב נו...איך אתה מדרג אותה 1 עד 10???? הבחור הבא שיוצא איתה יודע את הדרוג והיחס בהתאם... הבחורות גם נזהרות בדבריהן שמא יישרף שמם בכל הוועד... בנות לא מגיעות לכאלו רמות של ריכולים... לפחות לפי מה שאני מכירה.... קחו גם את הקטע של העבירה בכל הנושא הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 00:06 |
|
| |
מה?
הבת יוצאת על כל בני הוועד?
אם זה התכנון שלה שידעו למה הם מצפים...
ובדרך אגב חוץ ממי שהיה צריך לדעת אין לא"א בעולםשמץ של מושג עם מי יצאתי... חוץ מבחורה אחת שאבא שלה כשהוא עשה טלפונים הוא התקשר לחבר ואמר "שלום מדבר כאן אדון זלמנוביצשטיין מבני ברק"........
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 00:18 |
|
| |
לא שהיא יוצאת עם כל הוועד...אבל היא לא יכולה לדעת עם מי היא תצא ולכאורה כל אחד הוא אופציה...
ושמעתי מהרבה אנשים שכדאי להיזהר בדיבור בפגישות כי אח"כ כל הישיבה\הוועד\הקיבוץ יודעים שהבחורה X...היא Y.... גם אם הבחור מספר רק למישו אחד או לשני מישויים... "עוף השמיים מוליך את הקול"...
תוקן על ידי חדשונט ב- 27/03/2012 00:11:20
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 00:52 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | פו...לא הכללתי...אני שמעתי אתזה מכמה בחורים וגם שמעתי מכמה בנות ששמעו מבחורים... ואגב בחורים מרכלים על בנות בצורה הרבה יותר גרועה...עדיין קשה לי להאמין למה ששמעתי... בחור חוזר מפגישה...שואלים אותו טוב נו...איך אתה מדרג אותה 1 עד 10???? הבחור הבא שיוצא איתה יודע את הדרוג והיחס בהתאם... הבחורות גם נזהרות בדבריהן שמא יישרף שמם בכל הוועד... בנות לא מגיעות לכאלו רמות של ריכולים... לפחות לפי מה שאני מכירה.... קחו גם את הקטע של העבירה בכל הנושא הזה... |
|
טוב דבר ראשון במהלך הפגישות אין בחורים לפחות כאלה שאני מכיר שיתייחסו לבחורה כמו שאת מתארת!! מספרים באופן כללי וגם זה לחברים טובים, לאחר שזה יורד ולא משנה למה אז מגיע הסיפורים העסיסיים , פדיחות, פשלות, וכו. לגבי זה שהן נזהרות טוב שכך בלי קשר למה שבחור יספר או לא יספר, ברור שאם בחור חוזר מפגישה וזה היה על הפנים כמו שקרא לי פעם אחת אז באותו ערב אני צריך להוציא עצבים, אם כי אני לא אחד שמלכלך על הבחורה בעצמה בחיים!! אלא דיברתי על כמה הפגישה היתה מזעזעת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 00:59 |
|
| |
פוווו...דווקא שמעתי אתזה על הישיבה שלך....בדיוק בשבוע החולף....מכלי ראשון... מה תגיד???? הכל יכול לקרות בעולמינו....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 01:06 |
|
| |
ברור שזה קיים, אבל מינורי לחלוטין
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 01:58 |
|
| |
שימו לב שכמה בנות אמרו פה שבפגישה הראשונה הן דיברו המון... בנים- לתשומת לבכם...זה מההתרגשות... (בתור אחת שעדיין לא עברה אתזה וחוששת שמא זה יקרה לה...;))
|
|
|
|
|