בית פורומים שידוכי חרדים

הפגישה הכי גרועה שהיתה אי פעם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2012 21:59 לינק ישיר 

משה גם אתה הולך לתרום לנו דוגמה לפגישה גרועה שהייתה לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 22:06 לינק ישיר 

משה, אם היית שואל על פגישות טובות שהיו לי, הייתי תורם כמה. לא זוכר פגישות גרועות.

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 22:11 לינק ישיר 

בשמחה...אז ככה: הגעתי לפגישה והיא היתה ענקית (לא הפגישה, הבחורה) כלומר יכולתי להכנס במידות שלה פעמיים והיה נשאר עודף. אבל בעצם מי מסתכל על חיצוניות, היא גם היתה משעממת, כמעט לא נתנה לי לדבר, וטרחה להודיע לי במהלך הפגישה שמאוד נעים לה איתי ... רק חבל שחוץ מחיוך מאולץ לא יכולתי להשיב לה באותם מילים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 22:13 לינק ישיר 

משה היה שווה לבקש ממך..
הייתי קוראת לזה פגישה הורסת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 22:15 לינק ישיר 

Lorein כתב:
משה היה שווה לבקש ממך..
הייתי קוראת לזה פגישה הורסת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2012 22:29 לינק ישיר 

וואי מאיפה אני אתחיל.........הפגישה עם הבחור הראשון שלי היתה מזעזעת!!!!!!!!!!!!דיברתי הרבה (לא שטויות!) וחשתי ברמות.......רק הורדתי אותו מיד כי זה היה בלי קשר...מאז החכמתי הרבה...היו לי דווקא המממממון פשלות של בחורים בפגישות וכזה אבל שמא אחד מהם צופה פה..אה והיה גם אחד ירח זורח מחוצקן כולו שהפגישה היתה סיוט כי היה לו ברור שאני רוצה ולי היה ברור שלא....והזמן שבזבזתי העלה לי תעצבים..(מקווה שהוא לא הרגיש..;-))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2012 22:41 לינק ישיר 

כפראברכים כתב:
כשנפגשתי עם אחת אגואיסטית,
עם הרבה כסף ועם הרבה פרצופים חמוצים...
צולית להכעיס, וזו הפגישה היחידה שאני מרגיש שסתם שרפתי ערב...

לא הצלחתי להבין ,מה הפריע לך שהיה לה הרבה כסף??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 23:54 לינק ישיר 

זה שהיה לה או יותר נכון לאבא שלה כסף גרם לה להיות אגואיסטית.

וממילא....
ואין צריך להאריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 23:58 לינק ישיר 

פו...לא הכללתי...אני שמעתי אתזה מכמה בחורים וגם שמעתי מכמה בנות ששמעו מבחורים...
ואגב בחורים מרכלים על בנות בצורה הרבה יותר גרועה...עדיין קשה לי להאמין למה ששמעתי... בחור חוזר מפגישה...שואלים אותו טוב נו...איך אתה מדרג אותה  1 עד 10???? הבחור הבא שיוצא איתה יודע את הדרוג והיחס בהתאם...
הבחורות גם נזהרות בדבריהן שמא יישרף שמם בכל הוועד...
בנות לא מגיעות לכאלו רמות של ריכולים... לפחות לפי מה שאני מכירה....
קחו גם את הקטע של העבירה בכל הנושא הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 00:06 לינק ישיר 

מה?

הבת יוצאת על כל בני הוועד?

אם זה התכנון שלה שידעו למה הם מצפים...

ובדרך אגב חוץ ממי שהיה צריך לדעת אין לא"א בעולםשמץ של מושג עם מי יצאתי...
חוץ מבחורה אחת שאבא שלה כשהוא עשה טלפונים הוא התקשר לחבר ואמר "שלום מדבר כאן אדון זלמנוביצשטיין מבני ברק"........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2012 00:18 לינק ישיר 

לא שהיא יוצאת עם כל הוועד...אבל היא לא יכולה לדעת עם מי היא תצא ולכאורה כל אחד הוא אופציה...
ושמעתי מהרבה אנשים שכדאי להיזהר בדיבור בפגישות כי אח"כ כל הישיבה\הוועד\הקיבוץ יודעים שהבחורה X...היא Y....  גם אם הבחור מספר רק למישו אחד או לשני מישויים... "עוף השמיים מוליך את הקול"...

תוקן על ידי חדשונט ב- 27/03/2012 00:11:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 00:52 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
פו...לא הכללתי...אני שמעתי אתזה מכמה בחורים וגם שמעתי מכמה בנות ששמעו מבחורים...
ואגב בחורים מרכלים על בנות בצורה הרבה יותר גרועה...עדיין קשה לי להאמין למה ששמעתי... בחור חוזר מפגישה...שואלים אותו טוב נו...איך אתה מדרג אותה  1 עד 10???? הבחור הבא שיוצא איתה יודע את הדרוג והיחס בהתאם...
הבחורות גם נזהרות בדבריהן שמא יישרף שמם בכל הוועד...
בנות לא מגיעות לכאלו רמות של ריכולים... לפחות לפי מה שאני מכירה....
קחו גם את הקטע של העבירה בכל הנושא הזה...
טוב דבר ראשון במהלך הפגישות אין בחורים לפחות כאלה שאני מכיר שיתייחסו לבחורה כמו שאת מתארת!! מספרים באופן כללי וגם זה לחברים טובים, לאחר שזה יורד ולא משנה למה אז מגיע הסיפורים העסיסיים , פדיחות, פשלות, וכו. לגבי זה שהן נזהרות טוב שכך בלי קשר למה שבחור יספר או לא יספר, ברור שאם בחור חוזר מפגישה וזה היה על הפנים כמו שקרא לי פעם אחת אז באותו ערב אני צריך להוציא עצבים, אם כי אני לא אחד שמלכלך על הבחורה בעצמה בחיים!! אלא דיברתי על כמה הפגישה היתה מזעזעת!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 00:59 לינק ישיר 

פוווו...דווקא שמעתי אתזה על הישיבה שלך....בדיוק בשבוע החולף....מכלי ראשון... מה תגיד????
הכל יכול לקרות בעולמינו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 01:06 לינק ישיר 

ברור שזה קיים, אבל מינורי לחלוטין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 01:58 לינק ישיר 

שימו לב שכמה בנות אמרו פה שבפגישה הראשונה הן דיברו המון... בנים- לתשומת לבכם...זה מההתרגשות... (בתור אחת שעדיין לא עברה אתזה וחוששת שמא זה יקרה לה...;))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הפגישה הכי גרועה שהיתה אי פעם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.