פו.... אני בהלם מהתגובה שלך חשבתי שאתה עושה כמוני מוציא את הנהג נותן לו לשבת מאחורה והיא ואני מקדימה... ;-) ;-) ;-)
נשלח ב-26/3/2012 20:43
חחחחחחחח נתי אהבתי את הרעיון..
נשלח ב-26/3/2012 20:45
אני אגיע ברכב ככה שאין לי מושג לגבי מה שאתה שואל, אבל אני חושב שלא אמור להיות קשר בכמות הפגישות
נשלח ב-26/3/2012 20:47
אין קשר כמה פגישות החל מהראשונה ועד לאחרונה אתה והיא יחד מאחורה
נשלח ב-26/3/2012 20:50
Lorein כתב:
חחחחחחחח נתי אהבתי את הרעיון..
זה יהיה הרעיון של הנהג... הוא יגיד תודה בכלל על זה שאני אתן לו לשבת מאחורה ולא לחכות עד שאני אחזיר אותה לביתה...
טוווב תבינו אותי אני בהשפעת ריחות חומרי הניקיון שאני מסניף בעל כורחי שבגללם אני מקליד על מקלדת עם ניילון נצמד ואחרי שחבטתי בעצמי שאין סיכוי שטיפת אבק קיימת עליי וכמובן על כסא פלסטיק מאולתר כי כל הכיסאות בבית כבר מכוסות בניילונים...
איייייכס פסח הארור הזה נמאס כבר....
נשלח ב-26/3/2012 20:57
מקדימה...
אלא אם כן אתה מגיע ברכב...
איך תשבו באוטובוס?
נשלח ב-26/3/2012 20:58
וזה עוד החלק הסביר, החלק הקשה זה לאכול שבוע תפוחי אדמה בכל מיני צורות
נשלח ב-26/3/2012 21:05
nati1989 כתב:
זה יהיה הרעיון של הנהג... הוא יגיד תודה בכלל על זה שאני אתן לו לשבת מאחורה ולא לחכות עד שאני אחזיר אותה לביתה...
טוווב תבינו אותי אני בהשפעת ריחות חומרי הניקיון שאני מסניף בעל כורחי שבגללם אני מקליד על מקלדת עם ניילון נצמד ואחרי שחבטתי בעצמי שאין סיכוי שטיפת אבק קיימת עליי וכמובן על כסא פלסטיק מאולתר כי כל הכיסאות בבית כבר מכוסות בניילונים...
איייייכס פסח הארור הזה נמאס כבר....
מעניין שעם כל הצרות שלך אתה מצליח לשעשע את כולנו
נשלח ב-26/3/2012 21:12
חלק סביר? בוא תראה מה הולך אצלנו בבית ותבין שהחלק הזה יותר גרוע מלאכול חודשיים קליפות תפוחי אדמה לא מבושלים..
מפורים כבר אני אוכל בחד פעמי יושב על הריצפה ובמקרה הטוב על כסא פלסטיק מיקרוגל? כבר הספקתי לשכוח איך הוא נראה מאז שניקו אותו א"א בכלל לפתוח את הארון ששם הוא חבוי ולא שהולכים להשתמש בו בפסח הוא הולך להיות שם מפורים ועד אחרי פסח העיקר שהוא נקי ואין בו אבק... מי בכלל חושב להתקרב לרדיוס של 3 מ"ר מהמטבח... לחדר שינה אני לא נכנס אלא א"כ עברתי את מבחן הניקיון בהצלחה והסלון שהיה הדבר האהוב עליי כשכל בוקר הייתי יושב לשתות קפה לקרוא עיתון ולחזור על הלימודים יושב לו בודד מכוסה בניילונים שאף אדם לא הניח עליו את עצמו מאז שהסתיימו שבתות האירוח אצלנו עד אחרי פסח...
מתי כבר הנשים האלו יבינו שאבק הוא לא חמץ והבנים הם לא קורבן פסח מתי? טוווב אני מתנחם בזה שייסורים מכפרים...
תוקן על ידי nati1989 ב- 26/03/2012 21:18:40
נשלח ב-26/3/2012 21:17
אני סובל מהקטע שאין אוכל (בכל זאת דוב:)
נשלח ב-26/3/2012 21:21
אחרי פגישה ראשונה לא אחזור עם הבחור במונית.. זה סתם אגב. גם לא באוטובוס.. אבל זה יותר סביר - ואז שנינו נעמוד, לפחות עד האירוסין [כך נראלי..] במונית החל מפגישה שניה והלאה... מאחור.
נשלח ב-26/3/2012 21:21
פוהדוס123 כתב:
אני סובל מהקטע שאין אוכל (בכל זאת דוב:)
רק זה מה שיהיה חסר להן בבית הזה... הן יכולות למנוע ממני הכל אבל את הקפה של בוקר ואת האוכל המבושל חסר להן שהן ימנעו...
נשלח ב-26/3/2012 21:24
מאחור ביחד.
וכשנוסעים ביחד באוטובוס זה כרגיל בשלב מתקדם ואז זה אחד ליד השניה...