|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:25 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | אחרי פגישה ראשונה לא אחזור עם הבחור במונית.. זה סתם אגב. גם לא באוטובוס.. אבל זה יותר סביר - ואז שנינו נעמוד, לפחות עד האירוסין [כך נראלי..] במונית החל מפגישה שניה והלאה... מאחור. |
|
מה הקטע?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:25 |
|
| |
פגישה ראשונה וישר מונית? אני אתפדח!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:28 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | מקדימה...
אלא אם כן אתה מגיע ברכב...
איך תשבו באוטובוס? |
|
אוטבוס זה שונה, גם יותר צפוף וגם יש את הענין של כל האנשים מסביב שאין להם מושג שהייתם בפגישה ביחד, אבל במונית ברור שאתה נכנס איתה מאחורה, היא יושבת בצד אחד ואתה בשני, אם נורא קשה לך תשים שקית באמצע...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:29 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | | אני סובל מהקטע שאין אוכל (בכל זאת דוב:)רק זה מה שיהיה חסר להן בבית הזה...הן יכולות למנוע ממני הכל אבל את הקפה של בוקר ואת האוכל המבושל חסר להן שהן ימנעו... |
|
הבעיה היא בפסח עצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:30 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | | פגישה ראשונה וישר מונית? אני אתפדח!!!! |
|
למה? מה מבייש במונית?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:32 |
|
| |
פגישה ראשונה.. אני לא ממש מכירה את הבן אדם.. צריך זמן להתאוששות ולא עוד זמן יחד בנוסף לשעתיים שהיו לפני.. [הפגישה האחרונה ארכה שעתיים..]
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:36 |
|
| |
אני לא מבין מה הבעיה, וגם באוטובוס זה לגטימי לחלוטין מבחינתי, אם כי אני יכול להבין את אלה שיסתייגו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:38 |
|
| |
אם כבר מה שמבייש אותי בפגישה ראשונה זה להסתכל לזר בעיניים במשך שעתיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 21:43 |
|
| |
מבייש? אולי מביך
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:02 |
|
| |
מי מסתכל לו בעיניים.... אמאלה.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:04 |
|
| |
מה זה לא ברור שיושבים שניהם מאחורה זה היה לי כזה ברור לא חשבתי שזה שנוי במחלוקת ודרך אגב כל הבנים המתלוננים על חוסר באוכל וכסאות לישיבה חשבתי שכבר התרגלתם לא? סתאם זה מאד תלוי בבתים ובסגנון, אצלינו בכל מקרה יש אוכל ויש איפה לשבת אתם מוזמנים....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:08 |
|
| |
יש הבדל בין להסתכל למישהו בעיניים במשך שעתיים לבין לא להסתכל בכלל.. אם לא מסוגלים להסתכל לבנאדם בעיניים אפילו לרגע- אולי הוא משדר חוסר אמון
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:10 |
|
| |
חחחח, העניין מזכיר לי איזה חבר שעצר מונית עם נהגת. הבחורה התיישבה לו מקדימה ושלחה אותו אחורה... 
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:31 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | חחחחחחחח נתי אהבתי את הרעיון..
זה יהיה הרעיון של הנהג... הוא יגיד תודה בכלל על זה שאני אתן לו לשבת מאחורה ולא לחכות עד שאני אחזיר אותה לביתה...
טוווב תבינו אותי אני בהשפעת ריחות חומרי הניקיון שאני מסניף בעל כורחי שבגללם אני מקליד על מקלדת עם ניילון נצמד ואחרי שחבטתי בעצמי שאין סיכוי שטיפת אבק קיימת עליי וכמובן על כסא פלסטיק מאולתר כי כל הכיסאות בבית כבר מכוסות בניילונים...
איייייכס פסח הארור הזה נמאס כבר....
|
| נתי...........שברת שיא!!!!!!!!!!!!שלוש דקות על השעון אני רק צוחקת!!!!!!!!!איזה אמא היסטרית אלוקים....או שזה אתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:32 |
|
| |
מה הביג דיל ,לשבת במונית מאחורה ביחד.. אנשים מאוד מוזרים, קיימים פה בפורום!!!! נ.ב אולי נבוא לדייט עם מחיצה ניידת!!!
|
|
|
|
|