|
|
| נשלח ב-26/3/2012 22:39 |
|
| |
א.ברור ששניהם מאחורה וחברה אל תשכחו לפתוח גם תדלת.ב.מה הקשר אוטובוס??????????????????????????לא הבנתי. ג. יש שנוהגים לא להגיש שום אוכל ושתיה כדי שהבחור לא ירגיש התחייבות וכו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:03 |
|
| |
| available1 כתב: |  |
נתי...........שברת שיא!!!!!!!!!!!!שלוש דקות על השעון אני רק צוחקת!!!!!!!!!איזה אמא היסטרית אלוקים....או שזה אתה? |
|
אילו זה היה אני לא הייתי בא בטענות לאף אחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:03 |
|
| |
לגבי מונית...אין לי מושג.... לגבי אוטובוס... הייתי רוצה שאפילו בזמן שאנחנו מאורסים...(במידה וניסע באוטובוס ולא ברכב...) אז נשב נפרד.. מקווה שזה ילך... או שבעצם...מקווה שניסע ברכב תמיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:07 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | לגבי מונית...אין לי מושג.... לגבי אוטובוס... הייתי רוצה שאפילו בזמן שאנחנו מאורסים...(במידה וניסע באוטובוס ולא ברכב...) אז נשב נפרד.. מקווה שזה ילך... או שבעצם...מקווה שניסע ברכב תמיד... |
| me too!!!!מאוד!!!! ונתי אם הייתי אמא שלך הייתי פוטרת אותך..אתה נשמע מהזה מסכן מזה....נראה לי אשתך תהיה אותו הדבר..;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:12 |
|
| |
מה זה אומר פוטרת אותי? למה למה אני מחוייב? מסכן זו מחמאה הלוואי והייתי רק מסכן... מאז פורים כל יום שיש לי לימודים זה יום חג, יש מקום לשבת, מחשב בלי ניילון נצמד למקלדת וגם לא מבקשים ממני להעביר את השואב למצב מפוח...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:16 |
|
| |
יש לך אתזה נתי..חושומור מפותח..(כשישאלו בשידוכים :-):-):-):-):-):-)תגיד שאני אמרתי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 23:29 |
|
| |
| available1 כתב: |  | | יש לך אתזה נתי..חושומור מפותח..(כשישאלו בשידוכים :-):-):-):-):-):-)תגיד שאני אמרתי..) |
|
רגע רגע ומה אני אגיד שמי אמרה את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 00:58 |
|
| |
| available1 כתב: |  | | א.ברור ששניהם מאחורה וחברה אל תשכחו לפתוח גם תדלת.ב.מה הקשר אוטובוס??????????????????????????לא הבנתי. ג. יש שנוהגים לא להגיש שום אוכל ושתיה כדי שהבחור לא ירגיש התחייבות וכו... |
|
בפגישה מתקדמת יש כלה שנוסעים למקום מחוץ לעיר או משו כזה, וז אפשר לנסוע ביחד ולשבת אחד ליד השני כמו שעשיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 00:59 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | לגבי מונית...אין לי מושג.... לגבי אוטובוס... הייתי רוצה שאפילו בזמן שאנחנו מאורסים...(במידה וניסע באוטובוס ולא ברכב...) אז נשב נפרד.. מקווה שזה ילך... או שבעצם...מקווה שניסע ברכב תמיד... |
|
שבו ברביעיה אחד מול השני(-; ועכשיו ברצינות, זאת נראלי היסחפות קלה קלה קלה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 01:37 |
|
| |
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פוהדוס...הצחקת אותי לגמרי!!!!!
התכוונתי לאוטובוס בינערוני... וזו דעתי המוצקה ללא שום הסחפויות! אני פשוט רוצה לשמור ולהישמר כמה שאפשר... במיוחד בתקופה כזו שכביכול מרגישים קרוב קרוב אבל הלכתית זה נחשב רחוק רחוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 01:46 |
|
| |
ועדיין לא לנסוע ביחד זו קצת הגזמה,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 02:02 |
|
| |
מי יסע במונית..? אני באה עם הרכב... P:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 02:11 |
|
| |
טוב...פו... אני לא חושבת שזו הגזמה... איך שאני שמעתי אתזה אמרתי וואלה...יפה... ודעתי בעינה עומדת... אם אפשר לשמור על זה וזה לא משו קשה לביצוע למה לא לעשות נחת רוח ליוצרנו???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 02:14 |
|
| |
כי זה לא אמור להוות בעיה אלא אם כן אחד ממכם במשקל קיצוני
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 02:20 |
|
| |
פחחחחח.. זו לא הבעיה..זה קטע של הישמרות... לעשות נחת רוח ליוצרנו... זה מעשה בונוס... סייג... תוסף שמירה או מה שתרצה כי בתקופה שכזו... בקלות אפשר להגיע ל... וזה קורה לבחורות הכי טובות (ולבחורים)... יש סיפורים שפשוט לשמוע ולא להאמין... ולא רק לשמוע אלא גם לראות....
|
|
|
|
|