| נשלח ב-27/3/2012 16:22 |
|
| |
| נעמה10 כתב: |  | לי, לדבר בלש' רבים זה באותה הקטגוריה של אנשים שמתחתנים כדי להביא ילדים ונאדה. אבל שיערב לכולם באשר הם, זכות כל אחד להחליט מה הוא חושב שהדרך הנכונה. אה? |
|
צריך לפקוח את עיניהם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 16:23 |
|
| |
| available1 כתב: |  | | אתה מדבר כמו חברונער מקורי אבל...B-)אני מדבר כמו אחד בעל ראש בריא, ולא עמוס בשטויות ופראנויות שדחפו לכם בסמינרים..אגב מזה האבל???יווווווווו איך אתם שונאים את "מה שדחפו לנו בסמינרים"...אבל יש בזה מן הצדק בחלק מן הדברים....ואני הייתי פטריוטית(!) ...ותקרא שוב תמשפט בנשימה אחת.אם אתה לא בעל קורא זה בעייה:-P |
|
חח אוקיי פיספסתי את זה לרגע, וכן אנחנו שונאים את זה כי מבלבלים לכם את המוח שם, לכן אני מאד ישמח לקבל בחורה לא מתוך הסמינר ישר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 16:28 |
|
| |
לא צריך לפקוח לאף אחד את העיניים. אא״כ אתה מרגיש לא בטוח בדרך שלך ומנסה לשכנע את עצמך שאתה צודק.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 16:31 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | אתה מדבר כמו חברונער מקורי אבל...B-)אני מדבר כמו אחד בעל ראש בריא, ולא עמוס בשטויות ופראנויות שדחפו לכם בסמינרים..אגב מזה האבל???יווווווווו איך אתם שונאים את "מה שדחפו לנו בסמינרים"...אבל יש בזה מן הצדק בחלק מן הדברים....ואני הייתי פטריוטית(!) ...ותקרא שוב תמשפט בנשימה אחת.אם אתה לא בעל קורא זה בעייה:-P
חח אוקיי פיספסתי את זה לרגע, וכן אנחנו שונאים את זה כי מבלבלים לכם את המוח שם, לכן אני מאד ישמח לקבל בחורה לא מתוך הסמינר ישר |
| לייק! איזה כיף שיש כאלה שרוצים אותנו..(קבלתי ע"ע לדבר פה ברבים..;-)
תוקן על ידי available1 ב- 27/03/2012 16:22:26
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 16:35 |
|
| |
אתם כבר לא לומדים בסמינר? אתם לומדים מקצוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 17:32 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | טוב...פו... אני לא חושבת שזו הגזמה... איך שאני שמעתי אתזה אמרתי וואלה...יפה... ודעתי בעינה עומדת... אם אפשר לשמור על זה וזה לא משו קשה לביצוע למה לא לעשות נחת רוח ליוצרנו??? |
|
אם קלטתי אותו נכון, לא זה מה שיגרום לו נחת רוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 17:33 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | כמו שלא תפני למי שאת רוצה כבעל, בפגישה רביעית בלשון רבים.. נראלי, לא?
מההה? בפגישה ראשונה או שניה את מדברת איתו בלשון רבים? אני הייתי זורק כזו בחורה מכל המדרגות!! |
|
טוב.. יש לך אחיות אתה רגיל לדבר בנוכחת.. עם אחי אני כמעט לא מדברת כך שנשאר את הרבים מימים ימימה. חוצמזה שאם הבחור פונה אליי ברבים ואפנה אליו בנוכח זה יראה גרוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 17:34 |
|
| |
פו.. תפסיק לבלבל במוח שכל בנות הסמינרים מבולבלות במוח ומבלבלות במוח.
בילבלת לי כבר ת'שכל עם השטות הזו!!!!!!!!
|
|
|
|
|