בית פורומים שידוכי חרדים

היכן הבחור יושב במונית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2012 16:12 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
תאמיני לי שאני לא טירון ושמעתי מספיק סיפורים, לא על נסיעה באוטובוס נקום וניפול!!!
אתה מדבר כמו חברונער מקורי אבל...B-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:14 לינק ישיר 

וחוצמיזה לא אמרתי שיפול דבר..אבל אם אפשר להזהר פה אז למה לא????? חוצמיזה שהצמידות הזו יכולה להגעיל לפעמים. ....אני רואה לפעמים זוגות שעומדים באותה משבצת בא לי לקחת חוט ולקשור אותם ביחד...מרוב שהם עומדים"רחוק" מגעיל....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:16 לינק ישיר 

חח למה? זה פשוט חמוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:19 לינק ישיר 

available1 כתב:

אני מדבר כמו אחד בעל ראש בריא, ולא עמוס בשטויות ופראנויות שדחפו לכם בסמינרים..

אגב מזה האבל???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:19 לינק ישיר 

כל אחד והרגשתו הוא...(לדעתי כל דבר שהוא מדי בענין הזה הוא לא טוב..ואינני מבינה למה צריך להראות כל מיני דברים שביניכם....(דברתי בעיקר על נשואים.))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:21 לינק ישיר 

available1 כתב:
וחוצמיזה לא אמרתי שיפול דבר..אבל אם אפשר להזהר פה אז למה לא????? חוצמיזה שהצמידות הזו יכולה להגעיל לפעמים. ....אני רואה לפעמים זוגות שעומדים באותה משבצת בא לי לקחת חוט ולקשור אותם ביחד...מרוב שהם עומדים"רחוק" מגעיל....

כמו שכבר כתבתי חומרות לא חסר, אני יכול למצוא מליון! סתם דרך אגב על דברים הרבה יותר גרועים ךא מקפידים, כמו למשל לטייל מאוחר בלילה בימין משה ומשכנות שאננים אחרי פגישה, יש צד לא מבוטל שזה יחוד גמור שם!! קודם תקפידו על מה שכתוב ואחרי זה תחמירו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:22 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:

אני מדבר כמו אחד בעל ראש בריא, ולא עמוס בשטויות ופראנויות שדחפו לכם בסמינרים..

אגב מזה האבל???
יווווווווו איך אתם שונאים את "מה שדחפו לנו בסמינרים"...אבל יש בזה מן הצדק בחלק מן הדברים....ואני הייתי פטריוטית(!) ...ותקרא שוב תמשפט בנשימה אחת.אם אתה לא בעל קורא זה בעייה:-P

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:22 לינק ישיר 

נעמה10 כתב:
לי, לדבר בלש' רבים זה באותה הקטגוריה של אנשים שמתחתנים כדי להביא ילדים ונאדה.
אבל שיערב לכולם באשר הם, זכות כל אחד להחליט מה הוא חושב שהדרך הנכונה. אה?

צריך לפקוח את עיניהם :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:23 לינק ישיר 

available1 כתב:
אתה מדבר כמו חברונער מקורי אבל...B-)אני מדבר כמו אחד בעל ראש בריא, ולא עמוס בשטויות ופראנויות שדחפו לכם בסמינרים..אגב מזה האבל???יווווווווו איך אתם שונאים את "מה שדחפו לנו בסמינרים"...אבל יש בזה מן הצדק בחלק מן הדברים....ואני הייתי פטריוטית(!) ...ותקרא שוב תמשפט בנשימה אחת.אם אתה לא בעל קורא זה בעייה:-P

חח אוקיי פיספסתי את זה לרגע, וכן אנחנו שונאים את זה כי מבלבלים לכם את המוח שם, לכן אני מאד ישמח לקבל בחורה לא מתוך הסמינר ישר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:28 לינק ישיר 

לא צריך לפקוח לאף אחד את העיניים. אא״כ אתה מרגיש לא בטוח בדרך שלך ומנסה לשכנע את עצמך שאתה צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:31 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
אתה מדבר כמו חברונער מקורי אבל...B-)אני מדבר כמו אחד בעל ראש בריא, ולא עמוס בשטויות ופראנויות שדחפו לכם בסמינרים..אגב מזה האבל???יווווווווו איך אתם שונאים את "מה שדחפו לנו בסמינרים"...אבל יש בזה מן הצדק בחלק מן הדברים....ואני הייתי פטריוטית(!) ...ותקרא שוב תמשפט בנשימה אחת.אם אתה לא בעל קורא זה בעייה:-P

חח אוקיי פיספסתי את זה לרגע, וכן אנחנו שונאים את זה כי מבלבלים לכם את המוח שם, לכן אני מאד ישמח לקבל בחורה לא מתוך הסמינר ישר
לייק! איזה כיף שיש כאלה שרוצים אותנו..(קבלתי ע"ע לדבר פה ברבים..;-)

תוקן על ידי available1 ב- 27/03/2012 16:22:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 16:35 לינק ישיר 

אתם כבר לא לומדים בסמינר? אתם לומדים מקצוע?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 17:32 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
טוב...פו... אני לא חושבת שזו הגזמה... איך שאני שמעתי אתזה אמרתי וואלה...יפה... ודעתי בעינה עומדת... אם אפשר לשמור על זה וזה לא משו קשה לביצוע למה לא לעשות נחת רוח ליוצרנו???

אם קלטתי אותו נכון, לא זה מה שיגרום לו נחת רוח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 17:33 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
כמו שלא תפני למי שאת רוצה כבעל, בפגישה רביעית בלשון רבים.. נראלי, לא?

מההה? בפגישה ראשונה או שניה את מדברת איתו בלשון רבים? אני הייתי זורק כזו בחורה מכל המדרגות!!

טוב.. יש לך אחיות אתה רגיל לדבר בנוכחת.. עם אחי אני כמעט לא מדברת כך שנשאר את הרבים מימים ימימה. חוצמזה שאם הבחור פונה אליי ברבים ואפנה אליו בנוכח זה יראה גרוע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 17:34 לינק ישיר 

פו.. תפסיק לבלבל במוח שכל בנות הסמינרים מבולבלות במוח ומבלבלות במוח.

בילבלת לי כבר ת'שכל עם השטות הזו!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היכן הבחור יושב במונית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.