בית פורומים שידוכי חרדים

היכן הבחור יושב במונית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2012 17:42 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
אתם כבר לא לומדים בסמינר? אתם לומדים מקצוע?
תארו לעצמכם! אחרי שאנחנו גומרות אותו אנחנ ו מתחילות לעבוד...!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 17:44 לינק ישיר 

אנוני_מוס כתב:
עם אחי אני כמעט לא מדברת כך שנשאר את הרבים מימים ימימה. חוצמזה שאם הבחור פונה אליי ברבים ואפנה אליו בנוכח זה יראה גרוע...
אבא? קרובי משפחה? עמית לעבודה?
את לא מדברת עם בנים בכלל....?

בחורים מדברים אלייך ככה בפגישה?

תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 27/03/2012 17:58:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 17:58 לינק ישיר 

אבא זה אחרת. אני לא מרגישה כלפי בחור כמו כלפי אבא שלי..

בעבודה משתדלת גם להקפיד על רבים. ולא שאני כזו צדיקה. גם בפגישה נכשלתי אבל התביישתי.. כי כן. פנו אליי ברבים!

[פעם אחת היה לא נעים.. עוד לא עבדתי וכן הקפדתי על רבים והבחור התעצבן חחחח]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:03 לינק ישיר 

אנוני_מוס כתב:
אבא זה אחרת. אני לא מרגישה כלפי בחור כמו כלפי אבא שלי..

בעבודה משתדלת גם להקפיד על רבים. ולא שאני כזו צדיקה. גם בפגישה נכשלתי אבל התביישתי.. כי כן. פנו אליי ברבים!

[פעם אחת היה לא נעים.. עוד לא עבדתי וכן הקפדתי על רבים והבחור התעצבן חחחח]

הזכרתי "אבא" כי אמרת שאת בקושי מדברת עם אחיך, עם אבא את בטח מדברת בנוכח ולא בגוף שלישי רבים :)

מוזר....

[ובצדק.... :) גמאני הייתי מתעצבנת אם היו מדברים אלי ברבים :P ]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:05 לינק ישיר 

available1 כתב:
ושניה אני חייבת להבין מה הקשר בין הניק צדיקאלוקי לבין תמונתו???(מקרי לחלוטין נראה לי..;-))

האמת......

אפילו לא מקרי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:17 לינק ישיר 

לצד המרגיז - זה מוערך.

ואבא שלי ודאי נוכח, אבל זה אבא... :))

צדיק, קורץ עד כמה לא מתאים לך הצדיקות וודאי הלא אלוקית?? עדיף שתחליף ניק בקצב הזה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:21 לינק ישיר 

אנוני_מוס כתב:
לצד המרגיז - זה מוערך.

ואבא שלי ודאי נוכח, אבל זה אבא... :))

צדיק, קורץ עד כמה לא מתאים לך הצדיקות וודאי הלא אלוקית?? עדיף שתחליף ניק בקצב הזה....

?????????

לא הבנתי מה כוונתך.

אני אחליף תמונה עוד כמה דקות.

אני מקווה שזה ירצה אותך.

אם לא תגידי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:23 לינק ישיר 

חחחחחח מצחיקול.. חחח

השועל קרץ קריצה רבת משמעות על כן שאלתי. סליחה שפקפקתי.. :)))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:24 לינק ישיר 

available1 כתב:
אתם כבר לא לומדים בסמינר? אתם לומדים מקצוע?תארו לעצמכם! אחרי שאנחנו גומרות אותו אנחנ ו מתחילות לעבוד...!

שיהיה לכם המון המון בהצלחה P:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 18:28 לינק ישיר 

פו אם אתה רוצה להתחתן תפסיק אם הירידות האלו.

יש בנות שהגיעו לדרגה שלהן בעצמן. (נכון שהיתה השפעה מהסמינר אבל, היי, גם אתה מושפע לפחות קצת מהישיבה לא?)

בנות תדעו שיש גם צדק בדבריו.

אמנם אני לא אוהב להכליל אבל........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 20:09 לינק ישיר 

שיעשה טובה וישב ליד הנהג.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 20:09 לינק ישיר 

פו הדוס!...  לגבי משכנות שאננים והאיזור אתה צודק לגמרי ואני מאמינה שמי שמקפיד לא לשבת יחד באוטובוס גם יקפיד לא להסתובב במקומות ריקים וחשוכים לעת ערב... בינתיים חוצמיזה לא הבאת שום דבר לעניין (הצעות שמירה...) ושוב אני חושבת שלשבת נפרד באוטובוס זה לא דבר מופקע כלל! תחשוב איך אפשר להתקרב בזמן הזה... הנגיעה כאן קרובה מתמיד במיוחד ש-לַבְלָבִים (מלש' לבבות) מתעופפים סביבכם ואתם לא רואים אף אחד אחד בעינים ומחפשים רק אחת את קרבת השני.... חבת עלזה? יופי...תעשה מה בא לך אבל אני חושבת שה' ישמח אם כך אתנהג... ואם אני יכולה להוסיף לעצמי ולביתי לעתיד ככה זכויות בקלות... אז למה לא????

אלכסנדרה....
  אני חושבת שאין לך קליטה!.... תתחברי בדחיפות לרשת הנכונה... בהצלחה...

בנוגע לדיבור בלשון רבים... גם לי ,לפני פגישתי הראשונה ראשונה נאמר לי (מפי ת"ח שאני סומכת עליו בכל) לדבר בלשון רבים וזה היה נשמע לי קצת מוזר... אז אמרתי לעצמי נראה איך ייפול דבר.... מה אני אגיד לכם??? פשוט לא הצלחתי לדבר בלשון רבים... כמה שהפכתי בזה תוך כדי שיחה ואחריה וכו'... זה היה נשמע לי מוזר... הרגשתי שזה פשוט לא אני... לשבת מול בחור ולאמר לו "איך היתה לכם הדרך? הסתדרתם להגיע?" (לא עלתה לי עכשיו שאלה אחרת...) כאילו דאייייי אני מתפוצצת=נקרעת עכשיו מצחוק!!!!! חחחחחחחחחחחחח

תוקן על ידי חדשונט ב- 27/03/2012 20:21:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 20:22 לינק ישיר 

אבל אם מתרגלים מרגישים כיף שב"ה אני בוחנת את הבחור בלי טיפת רגש..

צדיק -  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 20:38 לינק ישיר 

צדיק טוב עשית שהחלפת תמונה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2012 23:16 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
פו הדוס!...  לגבי משכנות שאננים והאיזור אתה צודק לגמרי ואני מאמינה שמי שמקפיד לא לשבת יחד באוטובוס גם יקפיד לא להסתובב במקומות ריקים וחשוכים לעת ערב... בינתיים חוצמיזה לא הבאת שום דבר לעניין (הצעות שמירה...) ושוב אני חושבת שלשבת נפרד באוטובוס זה לא דבר מופקע כלל! תחשוב איך אפשר להתקרב בזמן הזה... הנגיעה כאן קרובה מתמיד במיוחד ש-לַבְלָבִים (מלש' לבבות) מתעופפים סביבכם ואתם לא רואים אף אחד אחד בעינים ומחפשים רק אחת את קרבת השני.... חבת עלזה? יופי...תעשה מה בא לך אבל אני חושבת שה' ישמח אם כך אתנהג... ואם אני יכולה להוסיף לעצמי ולביתי לעתיד ככה זכויות בקלות... אז למה לא????

אלכסנדרה....
  אני חושבת שאין לך קליטה!.... תתחברי בדחיפות לרשת הנכונה... בהצלחה...

בנוגע לדיבור בלשון רבים... גם לי ,לפני פגישתי הראשונה ראשונה נאמר לי (מפי ת"ח שאני סומכת עליו בכל) לדבר בלשון רבים וזה היה נשמע לי קצת מוזר... אז אמרתי לעצמי נראה איך ייפול דבר.... מה אני אגיד לכם??? פשוט לא הצלחתי לדבר בלשון רבים... כמה שהפכתי בזה תוך כדי שיחה ואחריה וכו'... זה היה נשמע לי מוזר... הרגשתי שזה פשוט לא אני... לשבת מול בחור ולאמר לו "איך היתה לכם הדרך? הסתדרתם להגיע?" (לא עלתה לי עכשיו שאלה אחרת...) כאילו דאייייי אני מתפוצצת=נקרעת עכשיו מצחוק!!!!! חחחחחחחחחחחחח

תוקן על ידי חדשונט ב- 27/03/2012 20:21:59

במחילה, אשמח מאד אם תתני לי את המספר של הת"ח הזה, ואשאל את פיו ישירות מאיפה לו הפסק הלכה הלזה?!

לגבי הישיבה באוטובוס, תרשי לי רק לחזק את ידייך!
אני חושב שזה לא קל, ואם תצליחי בדבר אשרייך בזה ובבא!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > היכן הבחור יושב במונית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.