בית פורומים שידוכי חרדים

יוסיף דעת יוסיף מכאוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2012 23:23 לינק ישיר 
יוסיף דעת יוסיף מכאוב

הגעתי למצב שאו שאני מורידה בחורים או שהם מורידים אותי בגלל שאני יותר חכמה. (בלי להתגאות)
אכן, חמשה מתוך ששת הבחורים שנפגשתי איתם היו פחות חכמים ממני...

מה דעתכם:
האם באמת אישה שחכמה יותר מבעלה חייבת להיות דעתנית?
האם זה מחייב שהיא תהיה שתלטנית?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:26 לינק ישיר 

היא צריכה להשתמש בחוכמה שלה בשביל שלום בית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2012 23:30 לינק ישיר 

השאלה מה יש בה עוד חוץ מחכמה.וגם איזה חכמה יש לה? במשכל? בחיים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:36 לינק ישיר 

בעלת דעה?! זה די מתבקש מאדם חכם,, יש לו דעה בכל נושא ואם אין לו אז הוא רוצה לדעת בד"כ

שתלטנית אני חושב שאין קשר מכיון שזה סוג של אופי וגם טיפשות יכולות להיות שתלטניות.. יש מצב שאדם חכם רוצה שתהיה לו יותר שליטה על החיים שלו ושלא יכתיבו לו איך ומה לעשות.. 

ולעצם העניין אני מכיר הרבה בחורים חכמים שלא מעוניינים באשה חכמה, מבחינתם שתהיה טובה אכפתית חכמה במידה.. ולא מעבר, הטענה שלהם שלא צריך ליצור בעיות מיותרות וחיכוכים מיותרים.. אני באופן אישי לא ממש מתחבר לזה ומאד ישמח שאישתי תהיה חכמה כמה שיותר (לא יותר ממני, וזה עדיין משאיר לה מרווח מספק:) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:42 לינק ישיר 

מעניין ממה נובע זה שלא רוצים אישה חכמה. מהקינאה שהיא יודעת יותר טוב מהם כמה דברים? או מהידיעה הפשוטה שהם לא נמנים על הקבוצה הזאת..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2012 23:49 לינק ישיר 

אני אגיד לכם מה, לפי דעתי יש בחורים שלא מבינים שההכל תלוי ביראת שמים של הבחורה..אם היא יראת שמים..גם אם היא יותר חכמה ממנו..וגם היא טיפה דעתנית...היא תדע מתי ואיך להשתמש בזה..ולתת לבעלה את ההרגשה שהוא יותר ממנה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:51 לינק ישיר 

אולי הם מרגישים שאת over-qualified והם חושבים שבטח תפסלי אותם מתישהו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:52 לינק ישיר 

יראת שמים? אני הייתי אומר חכמת חיים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:56 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
יראת שמים? אני הייתי אומר חכמת חיים..

יראת שמיים זה לדעת שאשה כשרה עושה רצון בעלה...
שזה אומר גם להנמיך מעצמה לפעמים כשצריך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 23:57 לינק ישיר 

אולי כדאי לא להראות את החוכמה במהלך הפגישות עצמן, אני לא אומר להישמע כטיפשה, אבל לנסות לדבר באותו טון של הבחור. להרגיש אותו, את רחשי ליבו, וליצור תבנית דיבור דומה. אחרי החתונה אפשר להראות את החוכמה, ואז אני מאמין שהוא ישמח על שנפל בחלקו להתחתן עם אשה חכמה. וכמובן כמו שהזכירו שצריך לתעל את החוכמה לאפיקים טובים, כמו שלום בית וכיוצא בהם, ולא שטלתנות ח"ו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2012 23:59 לינק ישיר 

אני מאד רוצה בחורה חכמה אפילו יותר ממני (אם יש... סתם) אבל רבים מפחדים מבחורה עוצמתית וזה בדרך כלל בגלל חולשתם. אם כי לפעמים זה רק תירוץ יפה שהיא חכמה מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 00:01 לינק ישיר 

אני מאד רוצה בחורה חכמה אפילו יותר ממני (אם יש... סתם) אבל רבים מפחדים מבחורה עוצמתית וזה בדרך כלל בגלל חולשתם. אם כי לפעמים זה רק תירוץ יפה שהיא חכמה מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 00:01 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 00:44 לינק ישיר 

א. אם הרבה בחורים פוסלים עך עודף דעתנות, סימן שזו לא דעה שבאה ממחשבה אלא זה בא ממקום יותר עמוק. לגבר הממוצע יש צורך בבחורה חלשה ממנו, בשביל זה הוא מתחתן בכלל,  (לא אכנס לסיבת הענין כי זה ארוך) ואם באה בחורה חכמה/מוכשרת/חזקה ממנו, הוא מוריד אותה לא בגלל פחד גלוי אלא כי הוא הוא מרגיש שלא בשביל זה הוא מתחתן, לא זה מה שהוא מחפש. הבחור הממוצע כמובן לא יודע את זה, לכן הוא ימציא איזשהוא תירוץ כמו "היא נראית מודרנית וכו'". 
הדבר ידוע ומפורסם כמעט בכל ספר על זוגיות ודו"ק.

ב. אם את בחורה דעתנית בטבעך, למה שתסתירי את זה, הרי בבוא היום זה יפריע לו. למה שלא תחפשי בחור שרוצה את זה.

ג. יכול להיות שעל ידי חינוך אפשר לגרום לאגו של הגברים לרדת, אבל אף אחד לא עוסק בזה, עוסקים רק בהפיכת האישה לגבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 00:53 לינק ישיר 

אני לא רוצה להיות יותר חכמה מבעלי...

פוהד, אני מבינה את החברים שלך, הם באמת לא צריכים בחורה חכמה, גברים מחפשים אצל נשים דברים אחרים
לורין- זה יותר מהקטע של מי חכם זה הקטע של מי יוביל...
אביילבל ואושר- נורא קשה לעמוד בנסיון של למרות שאת חושבת אחרת או יודעת טוב יותר, להיכנע ולעשות את רצונו...
רועי- אני לא רוצה להיות יותר חכמה, מה גם שלא ברור לי שהוא ישמח בזה...
יותם- בכנות, לא כדאי לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/4/2012 00:53 לינק ישיר 

מתכוונת יותר כישרונית, לא?!

50 אחוז מהנשים יותר חכמות מהבעלים שלהן! אם הן מעריכות ואוהבות אותם, זה תלוי בהמון דברים, בין היתר כמה חוכמת חיים יש להן.  

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יוסיף דעת יוסיף מכאוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext