בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

אלי, עם כל הכבוד, הגזמת !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2012 00:04 לינק ישיר 

קצת חשבון לאחור:

מה האלבום האחרון שיצא מבית היוצר של אלי גרסטנר?  כמובן, ישיבה בויס אקאפלה - אמן, שרק היום נחת בארץ.

לפניו ? YBC LIVE 4

לפניו ? ישיבה בויס חנוכה.

לפניו ? מנוחה 2 - שמע ישראל (שהיה אמור לצאת שנה לפני)

לפניו ? YBC LIVE 3

לפניו ? ישיבה בויס - שמו של מלך

בסדר אלי, ישיבה בויס הם הצלחה גדולה, אפילו גדולה מאוד, (ואין לי שום בעיה עם זה .......) אבל למה מתוך שש דיסקים שיצאו בכמעט שלוש שנים האחרונות הם של ישיבה בויס ?

וגם האחד שכן יצא (מנוחה 2, לפני שנתיים בדיוק) היה מוכן הרבה לפני.
(OK, גם בלייב 3 לא הכל ישיבה בויס, לא לצעוק ....)

איפה החבר'ה ?  איפה אלבום סולו של אלי ?? איפה איזה פרויקט חדש ??? למה להתמקד בישיבה בויס ולהזניח את הכל ??

וכאן אנחנו מגיעים למשפט שבכותרת:

תתמקד יותר בישיבה בויס, הם מצליחים באופן יוצא מן הכלל, אבל אל תזניח את שאר ההפקות.

האלבום של החבר'ה, לדוגמא, אמור היה לצאת לפני שלוש שנים, לפחות לפי הדיווחים הראשוניים, ומאז הוחלפו החברים כמה וכמה פעמים, אלי דיווח בפייסבוק על מיקסים סופיים לאלבום, ויצאו כל הדיסקים הרשומים לעיל.

אלבום הסולו של אלי, שבכלל לא נראה שאמור לצאת. הוא כמובן 'אוסף חומרים'..... מה יש לאסוף חומרים אם הוא המלחין, המעבד, המפיק והזמר ???

ואני לא מדבר על הרשימות של דברים שהוא אמר שהוא יוציא והם לא נראים באופק (תזמורת ישיש 2, טקנוי 2 ועוד)

זה לפעמים פשוט מעצבן אותי, לחכות לאיזה דיסק שאמרו לפני שנים שהוא יצא, ומדי חצי שנה מודיעים שהוא יצא (בפורים,בחנוכה, אחרי החגים .......)  ופתאום שוכחים ממנו ועוקפים אותו עם אלבום אחר. (ושוב, לא שאני לא שמח שכל ה'אחרים' יוצאים.....)

אחת מהפעמים שזה עיצבן אותי,הייתה היום, וההמשך ידוע לכם ........

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 00:17 לינק ישיר 

רק הישיבה בויס נשארו?

מה קורה עם אלי גרסטנר?
איפה החבר'ה (שכבר נדחה שנים)?
מה קורה עם דוד שטיין זמרים זהתחילו אחריו כבר עוקפים אותו)?
מה עם הדיסק של אלי עצמו (שכבר מחכים לו שנים רבות)?
מה קורה עם מנוחה?

אלי פרש מהכל ומשקיע רק בישיבה בויס? אמנם אנו אוהבים אותם ומחכים לעוד דברים ולעוד גונים?!
היחודיות של אלי הייתה עד עכשיו שהוא שלט בתחומים גדולים ובגונים רבים וחבל שזה מתפספס!
לדעתי זו פשלה עצומה שבהופעה האחרונה היו רק הישיבה בויס (זה היה תקדים שבהופעות של הDVD אלי מביא מישהו מבחוץ) ואני מקוה שלפחות תהיה הופעתו שלו בדיסק (איך שזה נשמע זה לא הולך להיות בפנים)?

(ציטוט ממה שכתבתי באשכול שפתחתי מזמן: "רק הישיבה בויס נשארו"?)

מסכים עם כל מילה.

אך לדעתי מישהו צריך להעביר לו את המסר הזה בצורה הכי ברורה וחריפה ולומר לו זאת ולשאול אותו על כך (כן, כן תתרגם הודעה זו ותשלח אותה לאלי עצמו ותבקש תגובה) כמו כן לדעתי צריך לעשות גם לגבי הDVD האחרון שנחלו ממנו כאן אכזבה צורבת, צריך להודיע זאת לאלי (כפי שכבר כתבתי וביקשתי ולא ראיתי שהציסור נענה לבקשה, ואולי הגיע הזמן והעת).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 00:36 לינק ישיר 

מה נזכרתם דווקא עכשיו ?
ואולי מבחינה כספית שווה לו יותר ישיבה בויס ? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2012 01:09 לינק ישיר 

ישz כתב:
רק הישיבה בויס נשארו?

מה קורה עם אלי גרסטנר?
איפה החבר'ה (שכבר נדחה שנים)?
מה קורה עם דוד שטיין זמרים זהתחילו אחריו כבר עוקפים אותו)?
מה עם הדיסק של אלי עצמו (שכבר מחכים לו שנים רבות)?
מה קורה עם מנוחה?

אלי פרש מהכל ומשקיע רק בישיבה בויס? אמנם אנו אוהבים אותם ומחכים לעוד דברים ולעוד גונים?!
היחודיות של אלי הייתה עד עכשיו שהוא שלט בתחומים גדולים ובגונים רבים וחבל שזה מתפספס!
לדעתי זו פשלה עצומה שבהופעה האחרונה היו רק הישיבה בויס (זה היה תקדים שבהופעות של הDVD אלי מביא מישהו מבחוץ) ואני מקוה שלפחות תהיה הופעתו שלו בדיסק (איך שזה נשמע זה לא הולך להיות בפנים)?

(ציטוט ממה שכתבתי באשכול שפתחתי מזמן: "רק הישיבה בויס נשארו"?)

מסכים עם כל מילה.

אך לדעתי מישהו צריך להעביר לו את המסר הזה בצורה הכי ברורה וחריפה ולומר לו זאת ולשאול אותו על כך (כן, כן תתרגם הודעה זו ותשלח אותה לאלי עצמו ותבקש תגובה) כמו כן לדעתי צריך לעשות גם לגבי הDVD האחרון שנחלו ממנו כאן אכזבה צורבת, צריך להודיע זאת לאלי (כפי שכבר כתבתי וביקשתי ולא ראיתי שהציסור נענה לבקשה, ואולי הגיע הזמן והעת).

דניאל

(לא היה פה פעם סמיילי של מגפון? בכל אופן: מגפון! )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2012 01:15 לינק ישיר 

מה נפלת על דניאל ??

תדאגי לזה את (איפה כל הקשרים ???)

----

המגפון היה בחסידיסק, לא כאן, אבל הבאתי אותו:

לנו יש טלפון: 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2012 01:18 לינק ישיר 

סמוך עליו, הוא יודע מה אני רוצה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2012 14:20 לינק ישיר 

סטריאו כתב:

מה נזכרתם דווקא עכשיו ?
ואולי מבחינה כספית שווה לו יותר ישיבה בויס ? 

אני עוד מחכה לשובה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2012 14:23 לינק ישיר 

בהחלט סביר להניח שיותר משתלם לו להוציא אלבום של ישיבה בויס,
אבל אני בטוח שהוא יודע שהמון אנשים מחכים לאלבום הבא של החבר'ה שהובטח כבר לפני שנים.
יש הרגשה שהכל נזנח לטובת ישיבה בויס, וזה לא הוגן כלפי הקהל שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > אלי, עם כל הכבוד, הגזמת !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext