| נשלח ב-2/4/2012 00:35 |
|
| |
מי היו הציונים שנחשדו בשפיכות דמים ?
הגר"ח זצ"ל [ר' חיים מבריסק ]) אמר על הציונים כי הם חשודים על שפיכות דמים,
א. מי היו הציונים שנחשדו בשפיכות דמים, ומדוע?
ב. מה היה יחסו של ר' חיים מבריסק לציונות?
----------------------------------------
תודה למשיבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 00:56 |
|
| |
בינתיים קח את זה:
"פעם הגיעו שלשה מראשי הקנאים לבית מרן הגרי"ז זצ"ל, וטענו לפניו שמאחר והוא "מנהיג הדור" ו"גאון הדור" ו"גדול הדור" מן הראוי שיעמוד בראש מערכות ישראל... הביט בהם מרן הגרי"ז במבט חודר ואמר, "מה אמרתם ?... גדול הדור, גאון הדור, מנהיג הדור... אם רק אומר ג' דברים שלא כדעתכם, בטוחני שמיד אהיה "אויס גדול הדור", אויס גאון הדור, אויס מנהיג הדור"... עכ"ל. עובדות והנהגות לבית בריסק [ח"ד עמוד קסד]
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 01:20 |
|
| |
מרן הגרי"ז זלה"ה אמר זאת לאחד מראשי נטורי קרתא שסיכן עצמו כנגד הציונים. עט חד עושה רושם של בקי בספרי עובדות בריסק, ודאי ימצא גם מקור זה ככתבו. וגבי מרן הגר"ח זלה"ה יחסו היה חריף ביותר כנגדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 08:25 |
|
| |
א. רוצחי דהן . ב. המאיימים ברצח על הגר"ח זוננפלד זצ"ל ג. אנשי הסזון . ד. שרון, שהקרב עשרות חילים במעברי המיתלה במבצע סיני, למרות הוראות מפורשות שלא לעשות כך, ולהמתין לחיל האויר שיפציץ אבל אז הכבוד של הכיבוש לא יהיה שלו . ה. כנ"ל מוטה גור בגבעת התחמושת . ו. בן גוריון בלטרון, כאשר בשל יריבות אישית עם יצחק שדה, שלח אותו באופן מכשיל, ללא סיוע על מנת שיכשל . ( נשלחו לשם עולים חדשים ניצולי שואה שלא ידעו להחזיק נשק, ונטבחו מיידית ) ז. תושבי הרובע שלא קיבלו עשרה אמיתית בתש"ח בשל הסכם עם עבדלה מלך ירדן . ח. אנשי המחתרות שעונו, הוסגרו, ואף נרצחו על ידי אנשי מפא"י . ט. יואל ברנד שהוסגר לבריטים עם תוכנית הצלת יהודי הונגריה . י. הכשלת תוכניות להצלת יהודים טרום שואה ושואה, כדי לא לפגוע בתוכנית הציונית ( עיין הספר הונומנטלי הציונות הפוסט אוגנדית במשבר השואה - רק 700 דפים של י' בן צבי ) ועוד רבות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 08:28 |
|
| |
ז. ? ? ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 08:48 |
|
| |
לפי השטויות של ההוא מעלי, גם צ'רצ'יל, רוזוולט, דה גול וכל מנהיג ששלח את חייליו לקרב הוא רוצח.
בליל של שטויות של מי שלא למד ליבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 09:00 |
|
| |
| הקטנוני כתב: |  | מרן הגרי"ז זלה"ה אמר זאת לאחד מראשי נטורי קרתא שסיכן עצמו כנגד הציונים.
|
|
מסופר על ר' עמרם בלוי, שהיה נשכב על הכביש בשבת כדי שהאוטובוסים של אגד לא יוכלו לעבור, והרב מבריסק אמר לו, אתם ציוניים יותר ממני, כי בעיני הם חשודים ברצח ואני לא סומך עליהם שלא ידרסו אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 09:04 |
|
| |
וכמובן כל הציונים שמסרו נפשם במלחמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 09:23 |
|
| |
| זיסלה כתב: |  | מי היו הציונים שנחשדו בשפיכות דמים ? |
|
בא לי לענות: אותם ח"כים החרדים שבגללם קמו והיו הסכם אוסלו וההתנתקות. אבל אני מתאפק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 09:39 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | וכמובן כל הציונים שמסרו נפשם במלחמות. |
|
החוה הסינית למשל, קראת פרוטוקולים של מלחמת יום הכיפורים?
אני הייתי שם... ברפידים. ראיתי אותם בארונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 10:32 |
|
| |
ספר לנו מה ראית בחווה הסינית ? רצח ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 10:58 |
|
| |
מוטיביציאלי להזכירך, שע"פ דין תורה מלכות שהורגת שישית מהעם, אינה נחשבת כמלכות רוצחת.
מעניין איך היו נראים קרבות צבאיים אם חכמי הפורום היו מנהלים אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 14:40 |
|
| |
למאירקה . במקום תשובה עינינית בליל גידופים, כאחד עלובי הנפש נוסח קנאי ירושלים . אגב, מעבר לליבה, ותעודת בגרות, ברשותי שלל תארים אקדמיים במספר תחומים . אלא שחבל לבלבל אותך בעובדות .
טעוני לא היו כלפי התמימים שחרפו ומרחפים נפשם, אלא כלפי המנהיגים, שבזילות שלחו אנשים למוות מתוך אינטרסיים קטנוניים במקרה הטוב ובמקרה הרע... כל המוכן לחרוג מקבעון מחשבתי, מוזמן לקרוא את ספרו של תום שגב, המליון השביעי, הציונות הפוסט אוגנדית במשבר השואה של ד"ר שבתאי בן צבי, כחש של בן הכט, ועוד רבים וטובים, לא חשודים בחרדיות, ואפילו חלקם לא חשודים בימניות כלשהיא . אין בין זה לבין החלטה מוטעית בשליחה לקרב ולא כלום . בבקשה תתמודדו .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 15:50 |
|
| |
מי מהציונים לא חשוד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 15:55 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | א. רוצחי דהן .
ב. המאיימים ברצח על הגר"ח זוננפלד זצ"ל
ג. אנשי הסזון .
ד. שרון, שהקרב עשרות חילים במעברי המיתלה במבצע סיני, למרות הוראות מפורשות שלא לעשות כך, ולהמתין
לחיל האויר שיפציץ אבל אז הכבוד של הכיבוש לא יהיה שלו .
ה. כנ"ל מוטה גור בגבעת התחמושת .
ו. בן גוריון בלטרון, כאשר בשל יריבות אישית עם יצחק שדה, שלח אותו באופן מכשיל, ללא סיוע על מנת שיכשל .
( נשלחו לשם עולים חדשים ניצולי שואה שלא ידעו להחזיק נשק, ונטבחו מיידית )
ז. תושבי הרובע שלא קיבלו עשרה אמיתית בתש"ח בשל הסכם עם עבדלה מלך ירדן .
ח. אנשי המחתרות שעונו, הוסגרו, ואף נרצחו על ידי אנשי מפא"י .
ט. יואל ברנד שהוסגר לבריטים עם תוכנית הצלת יהודי הונגריה .
י. הכשלת תוכניות להצלת יהודים טרום שואה ושואה, כדי לא לפגוע בתוכנית הציונית ( עיין הספר הונומנטלי הציונות
הפוסט אוגנדית במשבר השואה - רק 700 דפים של י' בן צבי )
ועוד רבות |
|
שכחת את רצח רבין [לפי ברי חמיש]. ורוצחי ר' משה בלוי ז''ל. ואם אתה רוצה אפשר גם את אולמרט שהתעקש להגיע עד הליטאני כשכבר היתה הפסקת אש עם החיזבוללה ונרצחו עוד עשרות חיילים הי''ד ללא כל סיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 15:59 |
|
| |
אני מקוה שאתה מסוגל להבדיל לוגית בין תאוריות נוסח חמיש, לבין עובדות פומביות מגובות מסמכים שדובר עליהם רבות ציבורית בכללם הספרים המנויים לעיל, כמובן עדיין לא שמעתי כל התיחסות ענינית . כנסו לגוגל והתחילו להריץ את הסעיפים השונים .
|
|
|
|
|