בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מהגאלה שר קוסוביצקי 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2012 00:59 לינק ישיר 
דיווח מהגאלה שר קוסוביצקי 2

היה קונצרט ענק!!!
הלפגוט שובר שיאים!! אחרי שבת כזאת לעשות כזה קונצרט זה כבר לא אנושי!!! הכי יפה היה עננו זה יצא ענק! ואשא עיני היה גם משגע הקטע אופרה היה לא ברור חבל שלא היה תרגום מילולי בחוברת. והילד מישל כהן זה היה היציאה של השנה!!!! הוא עננננק זה היה רעיון פצצתי לא חזנות אבל שווה הרבה
הסרטתי קצת בגאלקסי אני יעלה בהמשך

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 01:09 לינק ישיר 

זה הקלטה  מטלפון דפוק ששלחו לי במייל אבל זה משהו קטן האופרה
http://www.upo.co.il/2240190496

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 10:08 לינק ישיר 

גם אני מאוד נהניתי מהקונצרט, הלפגוט היה במיטבו, קצת בלבול במילים בה' מלך ובארץ צבי (למי ששם לב למילים...), אבל הטונים היו גבוהים, המון חיפשו את ה"ועוד...." אבל זה היה די חלש הפעם, בשנים קודמות הערב היה יותר שירתי, והשנה היה חזנותי, כמו תחילת הגאלות.

מבחינתי הביצוע לעננו היה המרשים ביותר, ואחריו רבונו של עולם של יוכ"ק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 10:39 לינק ישיר 
ערב חזנות מעולה ומהנה

החזן יצחק מאיר הלפגוט במייטבו.
קול שהוא כולו מתנה מהשמים,בעל תפילה אמיתי,זמר אופרה ואציל נפש.
ועוד תבלין"הילד מדימונה " בקול אדיר"אל תשליכנו לעת זקנה ככלות כוחנו אל תעזבנו".
מאז ומתמיד ילדי פלא הוסיפו דובדבן לעוגה.
אריה מטורנדוט "דורמה" בביצוע שלא מבייש שום טנור בעולם,והכל בקלילות,חייכנות וכימיה עם קהל השומעים. התזמורת הפילהרמוניתכדרכה :מקצועית ומרשימה.
מקהלת "יובל" מוכרת לקהל שוחרי החזנות  כתורמת לחזנים  ברקע המוזיקלי האיכותי.
מה עוד:שירי פסח מוכרים וחביבים  בשיתוף קהל השומעים  והמנחה והפרשן והמנצח  המנהל המוזיקלי ד"ר מרדכי סובול. לי היה חסר:ברכתו לחג של הגאון ישראל מאיר לאו רבה הראשי של העיר תל אביב.לגבי האכסניה הנוכחית:כולנו מצפים ל:"חדש ימיינו כקדם"
מועדים לשמחה חגים וזמניים לששון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 11:04 לינק ישיר 

ידידיי חברי הפורום הנכבדים
מאמץ רב הושקע אתמול בהשגת היתר יציאה מההכנות הרבות לחג לצורך קונצרט אשר היה אמור להיות מיוחד במינו אך כגודל הציפייה כך גודל האכזבה
הרשו נא לי ידידיי חברי הפורום הנכבדים להביא בפניכם את רשמיי כדלהלן:

מה נשתנה הגאלה הזה מכל הגאלות?
שבכל הגאלות לא היה כריות להסבה - הגאלה הזה היו גם היו
שבכל הגאלות האולם היה מלא מפה לפה - הגאלה הזה עשרות הזמנות שחולקו ומאות כסאות שנותרו יתומים
שבכל הגאלות עיבודים ותיזמורים חדשים - הגאלה הזה הכל היה בעבר
שבכל הגאלות היה אומן גדול וכנראה יקר לצידו של הלפגוט - הגאלה הזה ילד כשרוני מדימונה שקיבל דמי כיס
שבכל הגאלות סיפורי מעשיות שהוקראו ממסך - הגאלה הזה אותם סיפורי מעשיות שנאמרו בעל פה

אילו הוציאנו מהיכל התרבות והכניסנו להאנגר - דיינו
אבל ידידיי חברי הפורום הנכבדים - הפעם נחצו כל הגבולות

שיהיה לכולכם פסח כשר ושמח
ויהי רצון שנצא מאפלה לאורה, מהאנגר לאולם מכובד, ומקונצרטים רדודים לקונצרטים נהדרים חדשים ומפתיעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 11:22 לינק ישיר 
פרוש המילים באריה נסון דורמה

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 11:35 לינק ישיר 

החזןהראשי כתב:
ידידיי חברי הפורום הנכבדים
מאמץ רב הושקע אתמול בהשגת היתר יציאה מההכנות הרבות לחג לצורך קונצרט אשר היה אמור להיות מיוחד במינו אך כגודל הציפייה כך גודל האכזבה
הרשו נא לי ידידיי חברי הפורום הנכבדים להביא בפניכם את רשמיי כדלהלן:

מה נשתנה הגאלה הזה מכל הגאלות?
שבכל הגאלות לא היה כריות להסבה - הגאלה הזה היו גם היו
שבכל הגאלות האולם היה מלא מפה לפה - הגאלה הזה עשרות הזמנות שחולקו ומאות כסאות שנותרו יתומים
שבכל הגאלות עיבודים ותיזמורים חדשים - הגאלה הזה הכל היה בעבר
שבכל הגאלות היה אומן גדול וכנראה יקר לצידו של הלפגוט - הגאלה הזה ילד כשרוני מדימונה שקיבל דמי כיס
שבכל הגאלות סיפורי מעשיות שהוקראו ממסך - הגאלה הזה אותם סיפורי מעשיות שנאמרו בעל פה

אילו הוציאנו מהיכל התרבות והכניסנו להאנגר - דיינו
אבל ידידיי חברי הפורום הנכבדים - הפעם נחצו כל הגבולות

שיהיה לכולכם פסח כשר ושמח
ויהי רצון שנצא מאפלה לאורה, מהאנגר לאולם מכובד, ומקונצרטים רדודים לקונצרטים נהדרים חדשים ומפתיעים.

שבכל הגאלות לא היה כותב קנאי מלא ריר - הגאלה הזה היה גם היה
הלפגוט ענק!!!! סובול אמארגן ענק!!!! = קונצרט ענק!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 11:38 לינק ישיר 

הילד  מישל כהן - אל תשליכני לעת זיקנה ( בתחרות רדיו בו הוא זכה ) :

http://www.youtube.com/watch?v=kBO9vQSuiHY

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 02/04/2012 11:38:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 12:16 לינק ישיר 

א. חזנות 2000אין לך עניין להתחנף לסובול. הוא במילא לא אוהב שמשבחים אותו כאן בפורום. והוא גם לא יקח אותך לקונצרטים. .זה בסדר ב.היה קונצרט מעולה אבל כמובן שציפינו ליותר זה היה יותר מדי.לשמוע כל הזמן את הלפגוט.ובפרט שכל היצירות כבר שמענו אותם עשרים פעם אם לא יותר אז נכון הלפגוט היה מעולה אבל צריך לגוון אזבאמת הבחירה של ריבונו של עולם היתה מ-ע-ו׳-ל-ה וגם הביצוע היתה פצצה חוץ ממה שהוא התבלבל ודרך אגב אותו פשלה היתה לו גם בקונצרט ריבונו של עולם אבל זה לא משנה הביצוע היתה באמת....אין לי מילים וגם הילד פלא היה מדהים זה היה גיוון מאד יפה הוא עשה לי צמרמורת בכל הגוף . וגם הביצוע של ארץ צבי .היה מאד מאד יפה. וכבר לא פעם ראשונה ששומעים. את זה בעולם החזנות בשבתות עם רפי ביטון .תמיד הוא מזכיר לנו את זה. ומדביק את המנגינה על מי שברך. לחללי צה״ל אבל....... למה הגאלה משנה לשנה יורדת. וניהיה פחות מעניין פעם היו זמרים שעלה הרבה כסף להביא אותם. והיום יש ילד פלא שלא עולה כמעט שום דבר. אני לא אומר שמשנה הכסף אבל זה מראה כמה ההשקעה שאתה משקיע. וזה חבל תודה רבה בכל אופן למנצח היה מאד יפה. ועדיף שההנחייה תישאר אצלך. לא ששלומי גולדברג לא טוב. אלא שאתה יותר מעניין ממש תודה רבה על הכל. ביייייייייייייייייייי לקונצרט הבא ניפגש יקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 12:23 לינק ישיר 
ילד: נגב את החלב מהשפתיים ותחזור ותלמד עברית!!!!! אם אתה לא אוהב חזנות אז לך להופעה של פריד היום אני באתי לשמוע חזנות!!!

קובי_R כתב:
א. חזנות 2000אין לך עניין להתחנף לסובול. הוא במילא לא אוהב שמשבחים אותו כאן בפורום. והוא גם לא יקח אותך לקונצרטים. .זה בסדר ב.היה קונצרט מעולה אבל כמובן שציפינו ליותר זה היה יותר מדי.לשמוע כל הזמן את הלפגוט.ובפרט שכל היצירות כבר שמענו אותם עשרים פעם אם לא יותר אז נכון הלפגוט היה מעולה אבל צריך לגוון אזבאמת הבחירה של ריבונו של עולם היתה מ-ע-ו׳-ל-ה וגם הביצוע היתה פצצה חוץ ממה שהוא התבלבל ודרך אגב אותו פשלה היתה לו גם בקונצרט ריבונו של עולם אבל זה לא משנה הביצוע היתה באמת....אין לי מילים וגם הילד פלא היה מדהים זה היה גיוון מאד יפה הוא עשה לי צמרמורת בכל הגוף . וגם הביצוע של ארץ צבי .היה מאד מאד יפה. וכבר לא פעם ראשונה ששומעים. את זה בעולם החזנות בשבתות עם רפי ביטון .תמיד הוא מזכיר לנו את זה. ומדביק את המנגינה על מי שברך. לחללי צה״ל אבל....... למה הגאלה משנה לשנה יורדת. וניהיה פחות מעניין פעם היו זמרים שעלה הרבה כסף להביא אותם. והיום יש ילד פלא שלא עולה כמעט שום דבר. אני לא אומר שמשנה הכסף אבל זה מראה כמה ההשקעה שאתה משקיע. וזה חבל תודה רבה בכל אופן למנצח היה מאד יפה. ועדיף שההנחייה תישאר אצלך. לא ששלומי גולדברג לא טוב. אלא שאתה יותר מעניין ממש תודה רבה על הכל. ביייייייייייייייייייי לקונצרט הבא ניפגש יקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 12:47 לינק ישיר 
שלשה שיאים בקונצרט

בכל מופע, בכל קונצרט יש כמה רגעים של שיא,
רגעים שהולכים אתך הלאה ומלווים אותך גם כמה ימים אחרי...
לא הכל יכול להיות פצצות לגבות.
אתמול לקחתי אתי שלשה שיאים כאלו.
1. מישל כהן, הזמיר מדימונה, בביצוע מהמם ל"ימלא פי תהילתך".
2. הלפגוט בביצוע מקסים ומרגש במיוחד ל "ארץ צבי".
3. הלפגוט בביצוע מצויין לאריה "נסון דורמה".
   אז נכון שבעבר כתבתי שהלפגוט , כמו חזנים אחרים, לא יודע לשיר אופרה. כנראה שטעיתי...
   אומנם זה עדיין לא הביצוע של פברוטי, אבל זה היה ביצוע מעולה.
שאר קטעי החזנות היו טובים ולעתים אפילו מעולים, אבל שמענו אותם פעמים רבות ולא היה בהם חידוש מיוחד.

בעצם היה שיא נוסף, כוונתי לנתח אנטריקוט משובח מלווה בבירה צוננת...
אבל זה לא ממש שייך לחזנות.
טוב, ההפסקה הסתיימה, חוזרים לנקיונות...
חג שמח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 13:19 לינק ישיר 

בס"ד
צהריים טובים להלן הדיווח מקונצרט החזנות הלפגוט שר קוסוביצקי מס' 2
בקונצרט השתתפו החזן איצ'ה מאייר הלפגוט וילד הפלא מישל כהן
מקהלת החזנים יובל
התזמורת הפילהרמונית הישראלית
הפסנתרן ר' מנחם בריסטובסקי
ומנצח ד"ר מרדכי סובול
היצירות שבוצעו:
השבועה לירושלים - נוף - מקהלת יובל
אשא עיני - מ,ירדני/דוד קוסוביצקי
השם מלך - ניסי בעלזר/קוסוביצקי
רבונו של עולם - אלתר
ימלא פי - מדינה - ילד הפלא מישל כהן
אב הרחמים - ברודי/מכטנברג

הפסקה

מחזורת פסח - סובול - הפילהרמונית הישראלית
אל ארץ צבי - אליגון
עננו - קוטולוביץ
נסונדורמה - פוציני
שיבנה בית המקדש - שור מהאמצע
סוף
כאן מסיימים הספרדים, דהיינו זאת נקודת יציאה למעוניינים.

מכאן ואילך מגילת רשמי האישיים מהקונצרט על פי הבנתי מבטי ותדהמתי(1):
(עדיין לא חיברתי ברכה למגילה, רעיונות יתקבלו בברכה)
אמש התקיים קונצרט הלפגוט שר קוסוביצקי 2, הקונצרט הראשון התקיים בשנת 2004, שנה וחצי לאחר פריצתו של המטאור הגדול איצ'ה מאייר הלפגוט אל עולם החזנות.
הלפגוט שר קוסוביצקי הראשון היתה בעצם ההתקפה הגדולה ביותר של המטאור, אני לא זכיתי להות בקונצרט הזה, אך למרבה המזל הקונצרט הוסרט והוקלט כך שיש זכר חי ועומד מערב פלאי זה. ומאז ועד היום עדיין האגדה הפלא הגדול "הלפגוט" עדיין מצליח להפתיע בכל פעם מחדש, אם בתחילה זה היה בעיקר בעזרת קולו והגבהים אליהם הצליח להעפיל ולנוח עליהם בקלילות מדהימה (2), אז היום זה גם בזכות שירתו הנקיה והמתורבתת, הדיקציה, ההבעה, קולו שהתרחב והשתפץ, הטכניקה הקולית הנהדרת הפנטסטית והמדהימה (3) ועוד...
יעידו על כך חברי ומכרי שאמש התגשמה משאלה לה ציפיתי זמן רב, והמשאלה היא: קונצרט הלפגוט שר קוסוביצקי מס' 2, לשמוע את איצ'ה מאייר הלפגוט ערב שלם שר יצירות שנבראו בשבילו (קוסוביצקי יכל לשיר כל דבר) זה חלום, והלוואי וכל חזן היה שר רק את היצירות שמתאימות לו כך היינו חוסכים המון כאב ראש מחובבי החזנות ומהחזנים.
אמנם אני מצפה שבעז"ה שנה הבאה בגאלה ישוב קונצרט הלפגוט שר קוסוביצקי הראשון במלוא תפארתו אל במת האנגר11(היכל התרבות לא יבנה עד אז, לא נראה לי)
אמנם צדק מי שכתב שהיצירות כולם הושמעו כבר בעבר על ידי הלפגוט,
אך את מי זה מעניין? ובכלל מבחינתי כל מה שהלפגוט שר זה זהב, ודווקא כיום כשהוא הפך לחזן של ממש והוא שר יצירות עם הבעה עם אישיות והכי חשוב עם דינמיקה, ואם כן זה כבר יצירות אחרות לגמרי ממה ששר לפני שלש שנים ויותר!
ותכלס הרי כולנו יודעים שכל מה שמסתובב היום בעולם החזנות בשבתות בקונצרטים זה כבר חומר שנדוש החל משמעה ותשמח ציון של אייזנשטט וכלה בשים שלום של נדל. אין מה לעשות הקהל המשלם בעלי ההון רוצים לשמוע את אותו דבר בכל פעם, אני נזכר שבשנה שעברה בקונצרט הגאלה נכתב בתוכניה שהחזן הלפגוט אמור לשיר את 'טיהר' של זבולון קוורטין אחת היצירות היותר לעוסות שידעה החזנות, לבסוף לא בוצעה היצירה ואני זוכר את האכזבה על פניהם של יושבי הקונצרט על כך, אז מי שרוצה גיוון מוזמן להשיג תקציב שמן ולהכין רפרטואר מגוון נדיר ושונה ואני מקווה שיהיה לו יותר ממנין מאזינים שישלמו על כרטיס...
היה אחד שטען מדוע לא הביאו עוד אמן, אז רק מעט הסטורית הגאלות: קונצרט הגאלה הראשון שהיה קונצרט חזנות זה הלפגוט שר קוסוביצקי1 שנה לאחר מכן היה הלפגוט ודודו פישר שנה לאחר מכן הלפגוט שר יוסלה ומאז היה הלפגוט ועד שנת 2010 היה הלפגוט לבד ופסטיבל חזנים וב2010 היה הלפגוט ושוואקי 2011 הלפגוט מארח והשנה הגענו אל הנחלה "הלפגוט שר קוסביצקי 2" , לדעתי ולטעמי הגאלה צריך להיות הלפגוט לבד ואולי איזה דואט קטן או איזה זמר אורח לשיר קטן, את השאר נוכל לשמוע בהופעות שלהם, חבל לבזבז קונצרט עם הלפגוט בשבילם.
ובחזרה לקונצרט אמש: אני בעיקר נהנתי היצירות ומפני חטאינו, אב הרחמים, אשא עיני, ארץ צבי היה ביצוע מלא רגש ועוצמה, זה היה המשך טוב מאוד ל'אחי גיבורי התהילה' שהושר על ידו בקונצרט הגאלה לפני שנתיים ול'הביתה', מקונצרט הגאלה דאשתקד, עאני כבר מזמן אמרתי שהלפגוט צריך להקליט דיסק של שירים ישראלים.
כמו כן נסונדורמה היה פנטסטי הוא הביע הרגיש ונשם את מה שהוא שר, וזאת מבלי שאני מתייחס לטקטס הנאמר, הוא הוכיח שהוא אמן ושהכל קטן עליו.
עננו לא הרגיש לי כל כך טוב, זה היה לו נמוך והרגשתי את הקושי שלו זה היה כעין רכב שמתניע ומתניע אך לא נדלק. ומהיצירה 'רבונו של עולם' של אלתר שבקונצרט עצמו לא כל כך נהנתי אך בהקשבה חוזרת ונשנית שיניתי את דעתי, והיופי ביצירה זו היה דווקא בשל העבודה הקשה, שהרי אנו רגילים לראו את הלפגוט נח על הבמה. הבלבול הקטן בהשם מלך ב"נשאו כסאך מאז" הוכיח שמדובר ביצור אנושי כמוני וכמוכם רק עם מיתרים מזהב.
"ימלא פי תהילתך" אל תשליכני לעת זקנה" ניסיתי לחשוב מי יהיה האורח בקונצרט הגאלה אולי יהורם גאון אולי עידן רייכל(שנכח בקונצרט) אך לא עלה בראשי הילד המטאור הקטן מישל כהן, לא הוא לא חזן (אך היושב לפני אמר שעוד כמה שנים בטח נראה אותו מנצח על מקהלת חזנות) האו נתן ביצוע יפיפה לשיר המיוחד הזה.
סך הכל היה קונצרט חזנות אמיתי כבד ומהנה, ממה שנהנתי נהנתי ממה שלא זרקתי לצד.

מי שקרא עד כאן ככל הנראה ביתו כבר נקי לפסח...
תודות למארגנים למפיקים למופיעים ולהגברה
אהה ונזכרתי שאת שמו של רוני כלל לא הזכרתי במגילה אז קבל לתגובתך!
פסח כשר ושמח
לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 02/04/2012 14:07:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 14:26 לינק ישיר 

אני חסיד קטן מאד של הלפגוט, לכן לא נכחתי בקונצרט, ועל-כן אינני יכול לחוות דעה, אלא ע"פ הדיווחים שקראתי בפורום.

הרשו לי לומר משהו על כותרת הקונצרט "הלפגוט שר קוסוביצקי (2)": יש כאן משהו חדש? וכי קרה שהוא שר משהו שהוא לא קוסוביצקי (חוץ מאופרות)?
כתבתי זאת כבר בעבר: בעיני אין דבר לעוס ונדוש יותר מקונצרט נוסף שכולו הלפגוט, בקטעים שכולם קוסוביצקי, ושאת כולם ביצע הלפגוט, במסגרת יובל, עשרות ואולי מאות פעמים.
אינני מתפלא, לפיכך, לגלות שמקומות רבים אויישו בידי אנשים שלא שילמו על כרטיסם.

אם בשנים הבאות, "קונצרט הגאלה" יהיה קונצרט גאלה - ולא קונצרט הלפגוט, אהיה מהראשונים, בל"נ, לקנות כרטיס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 14:51 לינק ישיר 

2 זה בגלל שהגאלה הראשון גם נקרא באותו שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 15:34 לינק ישיר 

לכל המתלוננים על כמה אפשר לשמוע עוד ועוד פעם את אותם קטעים.... במהלך 20 השנים האחרונות הושמעו יצירות שונות ומגוונות בסדרות של "יובל", ואני זוכר היטב את ההבדל הגדול בתגובת הקהל ליצירה חדשה : מחיאות כפיים סבירות.... לעומת יצירות שהן נכסי צאן ברזל והושמעו כבר עשרות פעמים אם לא יותר: מחיאות כפיים קצובות!!!! ועוד: החזן משה קוסביצקי בעשרות אם לא מאות קונצרטים שר תמיד את אותם יצירות: עננו, יבנה בית המקדש, הבט משמיים, הטה, לעולם יהא אדם.ריבונו של עולם וכו" ותמיד רצית לשמוע את אותם יצירות.... אני משוכנע שקוורטין ומלבסקי שרו גם את אותם יצירות... כך ששום דבר לא השתנה, אלא להיפך: וכפי שכתב "קולני": עדיף לשמוע את הלפגוט במה שהוא לא רק הכי טוב, אלא היחידי שמסוגל!!!! אכן יכולת מדהימה שבאה אחת בעשרות שנים, ואשרינו שזכינו בדורינו. חג כשר ושמח

תוקן על ידי נח50 ב- 02/04/2012 15:36:36

תוקן על ידי נח50 ב- 02/04/2012 15:39:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 18:02 לינק ישיר 

קשה לי להבין את הביקורת על הלפגוט איך של נהפוך בדבר היום אין חזן שמיתחרה לו אולי שטרן בזמנו לאורך ימים . אבל יש דבר שהוא מאוד מפריע, המנצח על הבימה היתיזמורת ישובה ומוכנה גם המקהלה אך במעברים עדין מסתובבים אנשים ומחפשים את מקומם . חבל מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מהגאלה שר קוסוביצקי 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext