| נשלח ב-3/4/2012 13:27 |
|
| |
חה"כ הרב אמסלם: כל החרדים גולשים באינטרנט!
כך אמר בראיון ברשת ב' עוד הוסיף ואמר: הם גולשים לא רק באתרים חרדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 17:56 |
|
| |
כנגד ארבעה בנים. רשע שטוען להיות חכם, ומסית את הציבור החילוני שאינו יודע לשאול, נגד הציבור הכללי התם. החילול ה' שהוא יוצר, נוראי. בנוסף החצוף התקיף את האתר כאן, כביכול מוחקים הודעות באשכולות לטובתו, דבר שאינו נכון כלל ועיקר, ויעידו ע"כ ההזויים הכותבים עליו גר"ח, ועוד חוזרים על דבריו כביכול יש לו סמיכה לרבנות ולדיינות, (גם לי ולחמותי יש). כמות ההסתה שהוא שופך, מזעזעת.
בנוסף, הבן אדם הזוי לחלוטין, הוא טוען שמונעים מהציבור ללכת לעבוד, כאשר למעשה רוב מוחלט של מצביעי ש"ס עובדים, כך גם רוב מוחלט של הציבור החסידי, ורק בציבור הליטאי יש רוב אברכים, וגם רק בגיל הצעיר. (בשקלול כללי זה יוצא רוב, כי רוב הציבור צעיר, אך למעשה מעל גיל 30, רובם עובדים או לומדים מקצוע.
ותודה להנהלת הפורום, שנותנים שרות לציבור לכתוב את העובדות כהוויתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 17:57 |
|
| |
| העיתונאית כתב: |  | כנגד ארבעה בנים.
רשע שטוען להיות חכם, ומסית את הציבור החילוני שאינו יודע לשאול, נגד הציבור הכללי התם.
החילול ה' שהוא יוצר, נוראי.
בנוסף החצוף התקיף את האתר כאן, כביכול מוחקים הודעות באשכולות לטובתו, דבר שאינו נכון כלל ועיקר, ויעידו ע"כ ההזויים הכותבים עליו גר"ח, ועוד חוזרים על דבריו כביכול יש לו סמיכה לרבנות ולדיינות, (גם לי ולחמותי יש).
כמות ההסתה שהוא שופך, מזעזעת.
בנוסף, הבן אדם הזוי לחלוטין, הוא טוען שמונעים מהציבור ללכת לעבוד, כאשר למעשה רוב מוחלט של מצביעי ש"ס עובדים, כך גם רוב מוחלט של הציבור החסידי, ורק בציבור הליטאי יש רוב אברכים, וגם רק בגיל הצעיר. (בשקלול כללי זה יוצא רוב, כי רוב הציבור צעיר, אך למעשה מעל גיל 30, רובם עובדים או לומדים מקצוע.
ותודה להנהלת הפורום, שנותנים שרות לציבור לכתוב את העובדות כהוויתן. |
|
מה שמסומן נכון 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:04 |
|
| |
אגב, הרשע ההזוי הזה התפלא מדוע רק האתרים החילוניים אוהבים לראיין אותו. ולפלא שאינו מבין שהחרדים לא אוהבים משמיצנים שקרנים, ואילו האתרים החילוניים רגילים בזה, וחיים מזה. לדעתי אחרי הבחירות הבאות, הוא יוכל לעבוד ככתב הארץ לענייני חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:05 |
|
| |
נא לא להשמיץ! אפשר לומר דיעה בצורה מכובדת!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:08 |
|
| |
להשמיץ = דברי שקר הוא השמיץ אותי, אני לא השמצתי אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:12 |
|
| |
העיתונאית , לא מכובד לדבר כך על הרב אמסלם ...
תוקן על ידי שור_זועם ב- 03/04/2012 18:13:06
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:20 |
|
| |
הוא אומר שהוא רב, אבל מתנהג הפוך מרב. למה שנאמין לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:38 |
|
| |
| אמתגרידא כתב: |  | חה"כ הרב אמסלם: כל החרדים גולשים באינטרנט!
|
|
אני לא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:50 |
|
| |
יפה לו שהוא הצליח לפתור את חידת המליון.
עד כמה שידוע לי (ניסיתי קצת לברר), אין אפשרות לברר כמה אחוז מהמגזר החרדי גולש באינטרנט. אצל ספקי האינטרנט אין רישום מי חרדי ומי לא.
אם רוצים לפלח ע"פ מקומות מגורים, צריך לעשות סינכרון מידע מכל ספקי האינטרנט- ולא נראה לי שחוקי מבחינתם לשחרר מידע.
הייתי שמח לדעת מאיפה אמסלם יודע את הנתון הזה (בהנחה שפותח האשכול אכן מביא את דבריו במדויק)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:54 |
|
| |
רובו ככולו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:00 |
|
| |
גם את זה אתה לא יודע.
תוקן על ידי כי_הוא_זה ב- 03/04/2012 18:57:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:16 |
|
| |
בנוסף לזה שהוא רשע, הוא גם שקרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:27 |
|
| |
לא יפה לדבר כך ועוד עזרה למבקש
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:39 |
|
| |
בוא נהיה אוביקטיבים לחצי דקה ! וכי חה"כ אמסלם לא צודק?! כולם אבל כולם בקהילה החרדית משתמשים בשרותי האינטרנט גם מערכות הקהילה משתמשים בדוא"ל לקשרים בינם לבין אנשי קהילתם (לכל הצדקנים ! אין הבדל בין דוא"ל לאינטרנט ) אז כל הצדקנים תתעוררו מהחלום המתוק ולצקצק בלשון ולומר אוי אמסלם מדבר סתם...........
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:53 |
|
| |
| מנהעיקרית כתב: |  | בוא נהיה אוביקטיבים לחצי דקה ! וכי חה"כ אמסלם לא צודק?! כולם אבל כולם בקהילה החרדית משתמשים בשרותי האינטרנט גם מערכות הקהילה משתמשים בדוא"ל לקשרים בינם לבין אנשי קהילתם (לכל הצדקנים ! אין הבדל בין דוא"ל לאינטרנט ) אז כל הצדקנים תתעוררו מהחלום המתוק ולצקצק בלשון ולומר אוי אמסלם מדבר סתם........... |
|
פשששש אבל למה רק אמסלם ואתה יעודים את אני חי בציבור ואני מכיר מאות אנשים שפשוט אין להם גישה לאינטרנט לא לחרדי ולא לחילוני
|
|
|
|
|