|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:33 |
|
| |
מילהאחרונה המשך להטמין ראשך בחול כבת יענה זוהי תופעה מאוד בריאה בקהילה החרדית! ואגב אם כבר הודעת על 50% דע לך ש 51% זה כבר רוב ואני אומר לך שכולנו אבל כולנו משתמשים בשירותי האינטרנט דבר יום ביומו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:35 |
|
| |
| מוטורס כתב: |  | | זכור את אשר עשה לך עמלק. אמ(ו)סלם ימ״ש הוא העמלק שבדורנו. |
|
אדם אלים ודוחה.
מסכנה אשתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:40 |
|
| |
| העיתונאית כתב: |  | אם 40 -50% זה כולם, הכל מובן. מובן מהיכן הדמיונות על המניעה מחרדים לעבוד, מובן מהיכן ההפרעה הגורמת לו לבגוד בש"ס, ומובן מהיכן ההפרעה הנפשית שגרמה לו להקים מפלגה. ועוד יותר מובן למה הרשע הזה מדמיין שהוא רב. רק לא מובן למה יש כאלו שמאמינים לבדותה זו. |
|
זה שאת קוראת לו רשע,ממש משכנע אותנו שהוא באמת רשע. אין הוכחות, סתם מילים ריקות. וזה שהוא רב, יש לו סמיכה לרבנות והיה רב שנים רבות בקהילה עשירה בשווייץ. וגם בארץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:43 |
|
| |
נולד באוראן שבאלג'יריה לדוד ופרחה אמסלם, לאחר שמשפחתו עברה לשם ממרוקו. כשהיה בן שישה חודשים השתקעה משפחתו בליון שבצרפת וכשהיה בן אחת עשרה עלתה משפחתו לישראל. הוא הוסמך לרבנות בשנת 1980, בשנת 1990 קיבל תעודת טוען רבני ובשנת 1993 הוסמך לרב עיר. שימש כרב המושב שרשרת במשך כשבע שנים ולאחר מכן כרב שכונה בנתיבות. כיהן כראש ישיבת "אהלי יעקב ותפארת ישראל" וכראש כולל "בבא סאלי" בעיר. משם עבר לשכונת הר נוף שבירושלים והקים בה כולל להוראה "שירי דוד" על שם אביו. לאחר מכן נתמנה לרב הקהילה היהודית הספרדית בז'נבה שבשווייץ.
בשנת 2006 נבחר לכנסת מטעם מפלגת ש"ס, כנציגם של הרב מאיר מאזוז, ראש ישיבת כיסא רחמים, ושל הרב ברוך אבוחצירא ('הבאבא ברוך'). בבחירות לכנסת ה-18 הוצב במקום העשירי ברשימת ש"ס ונבחר שנית.
מתגורר כיום בשכונת הר נוף בירושלים. נשוי ואב לשמונה ילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:49 |
|
| |
מרקה פולה יישר כוחך שהבאת את הנתונים
יש פה שמזלזלים בה' אמסלם
ואפילו לא יודעים לפתוח דף גמרא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:59 |
|
| |
אני כותבת עליו רשע כי הוא לוקח נושא שהחילוניים אוהבים להשמיץ אותנו בו, כביכול אנו פרזיטים, ומספק להם נתונים שקריים ומרושעים. כביכול ישנו גוף כלשהו המונע מהציבור החרדי ללכת לעבוד, וכך מגדיל את השנאה נגדינו. ואת תעודת הסמיכה שהוא מספר שיש לו, הוא יכול להעלות לאתר הפייסבוק שלו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:16 |
|
| |
| העיתונאית כתב: |  | אני כותבת עליו רשע כי הוא לוקח נושא שהחילוניים אוהבים להשמיץ אותנו בו, כביכול אנו פרזיטים, ומספק להם נתונים שקריים ומרושעים.
כביכול ישנו גוף כלשהו המונע מהציבור החרדי ללכת לעבוד, וכך מגדיל את השנאה נגדינו.
ואת תעודת הסמיכה שהוא מספר שיש לו, הוא יכול להעלות לאתר הפייסבוק שלו. |
|
את משמיצה אותו כי הוא שם לך מראה מול הפרצוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:26 |
|
| |
עיתונאית לא אזכיר את שם הרב שהוא נחשב כאחד ה"גדוילים" שלא מרשה לפתוח סדנאות לאברכים ללימוד מקצוע בטענה שתורה נקנית ביסורים (לשבחו ייאמר שהוא נאה דורש ונאה מקיים וביתו צנוע בתכלית הצניעות ללא שום יופי ואסתטיקה )
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:29 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | אני כותבת עליו רשע כי הוא לוקח נושא שהחילוניים אוהבים להשמיץ אותנו בו, כביכול אנו פרזיטים, ומספק להם נתונים שקריים ומרושעים.
כביכול ישנו גוף כלשהו המונע מהציבור החרדי ללכת לעבוד, וכך מגדיל את השנאה נגדינו.
ואת תעודת הסמיכה שהוא מספר שיש לו, הוא יכול להעלות לאתר הפייסבוק שלו.
את משמיצה אותו כי הוא שם לך מראה מול הפרצוף. |
|
השמצה = דברים רעים שקריים. הוא השמיץ אותי, אני לא השמצתי אותו. הוא שם לי מראה? וכי מישהו הפריע לבעלי לעבוד? מה השטויות הללו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:31 |
|
| |
| מנהעיקרית כתב: |  | | עיתונאית לא אזכיר את שם הרב שהוא נחשב כאחד ה"גדוילים" שלא מרשה לפתוח סדנאות לאברכים ללימוד מקצוע בטענה שתורה נקנית ביסורים (לשבחו ייאמר שהוא נאה דורש ונאה מקיים וביתו צנוע בתכלית הצניעות ללא שום יופי ואסתטיקה ) |
|
לא רלוונטי. סדנאות מתקיימות, ומתפרסמות בשבועונים. כל הרוצה לעבוד, משוחרר ללא כל הפרעה. ואכן רובם עובדים. היינו רוב הספרדים ורוב החסידים, ובמגזר הליטאי רוב הציבור שמעל גיל 30.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:35 |
|
| |
אין לי דעה בויכוח שמתנהל כאן סביב רשעותו ו/או הסמכתו הרבנית של [הרב] אמסלם.
הבעתי את תמיהתי על מקורותיו לגבי נתוני הגלישה של הציבור החרדי. אפי' הנתונים שהביא כאן אחד החברים (יסלח לי ששכתי את שם ניקו) לא מצביעים על מגמה של 'כל' או אפי' 'כמעט-כל' הציבור החרדי.
ובנאדם שמצהיר על נתונים בלי להסתמך על בדיקה רק בגלל שזה תומך באיזו אג'נדה שלו- זה מראה, אפעס, על חוסר רצינות...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:39 |
|
| |
תומכת נלהבת שלו כתבה לך ש40% = כולם. לא הבנת את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:47 |
|
| |
עיתונאית, את חרדית אופיינית שטופת מוח שאינה טורחת לחשוב בעצמה ולבדוק את העובדות. ניזון רק מיתד ומהמודיע ולאחרונה גם מהמבשר. מי שאומר משהו נגד חרדים ויהיה צודק ככל שיהיה - מוגדר רשע. אם הוא רב ויש לו סמיכה - ברור שהוא לא רב ורק משקר שיש לו סמיכה...שטיפת מוח חרדית כבר הזכרנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:52 |
|
| |
כל מלה פנינה, נצחת אותי. 40% = כל בעלי לא עובד כי המשמשים של הרבנים לא מרשים לו, כלשונו הזהב של אמסלם. יש לו סמיכה, ומחמת ענוותנותו אינו מציג אותה בפייסבוק שלו. שכחתי משהו?
תוקן על ידי העיתונאית ב- 03/04/2012 22:54:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:52 |
|
| |
ברור שחמישים ואפילו 40 אחוז זה רוב שחשוף לאינטרנט. קודם כל, רובם מסתירים זאת וזה כבר מעלה את האחוז לרוב ניכר. שנית, מה עם האינטרנט בעבודה, בקפה אינטרנט, במכשירים ניידים ועוד?
|
|
|
|
|