את ההסרטה בחליפה הלבנה אני מכיר היטב (כי אני הסרטתי) ואת החזן משה שטרן אני מוכן לשמוע הרבה יותר מפעמיים.
נשלח ב-4/4/2012 16:22
מר שרגא פייבל, מה שהנך שומע מהקליפ בחליפה הכהה ומה שהינך רואה מהאתר "לשמוע אל הרינה" זהו אותו ביצוע באותו קונצרט, והוא ביצוע שבא פעם אחת בדור!
נשלח ב-4/4/2012 17:42
משה שטרן, האחד והיחיד!
נשלח ב-5/4/2012 00:53
אני כמובן אם הייתי יכול הייתי הולך לשמוע את כולם אבל אחד מאלו שראיתי שם ברשימה המכובדת ששרגא פייבל הביא כן אפשרי לבוא ולשמוע אותו והוא החזן הזוגער אם נשמה אמיתית יעקב יצחק רוזנפלד שיעבור לפני התיבה בפר' תזריע מצורע בביהכנ''ס הגדול בירושלים בליווי המקהלה האחת והיחידה בניצוחו של המאסטראו מר אלי יפה נאחל לו בהצלחה ושנזכה לשמוע ממנו עוד בעזרת ה'.
נשלח ב-5/4/2012 01:05
תודה שרגא אבל אני הקטן דווקא הייתי הולך על רעיון יותר מציאותי ואפשרי בימים אלו, והוא ללכת לשמוע את החזן ישראל רנד מבצע את ספירה של שטרן, ובימים האחרונים גיליתי את אמריקה מתוך הדיסק של החזן שלמה רייס שם יש את הביצוע לספירה של פינציק במקוריות רנדית טיפוסית, זה שווה כל רגע, וכרגע אני מסתפק מה יותר טוב הביצוע הזה או הביצוע ללחנו של שטרן... מה שברור ששניהם נדירים ביופי ובאיכות, פנסטסטי זו ההגדרה! בכל אופן הנה הביצוע של רנד ללחנו של שטרן תתטעמו ותהנו :