|
|
| נשלח ב-5/4/2012 13:06 |
|
| |
סגירה משמעותה מחיקה?
ולמה שלא יסגרו את בח"ח לבדו? אוי לרשע ואוי לשכנו?
השכילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 14:17 |
|
| |
מה דעתכם, חברים יקרים, על ההצעה שלי?
לכבוד היועץ המשפטי לממשלה
שמחתי מאד לשמוע שהנך שוקל לסגור את האתר "בחדרי חרדים", אין לי מושג בנוגע לשיקוליך המשפטיים, אך מכיון שמדובר באתר הכולל מערכת פורומים שעיסוקה המרכזי הוא הפצת שנאה, השמצות, רכילויות גסות, ליבוי קיטוב בין מגזרים מגדרים ועדות. הריני לברכך על התרומה שבדעתך לתרום למוסריותה של החברה בישראל. סגירת האתר תותיר אותנו בעולם נקי יותר, תחסוך זוהמה ורפש, תמנע מחלוקות, ותאפשר לאנשים רבים להתהלך בראש זקוף, מבלי לחשוש כל רגע האם לא הושמצו, הותקפו, הוכפשו. האם לא הולכת להיפתח נגדם התקפה ארסית, כתישה והשפלה מנטלית, בזיונות מתמשכים, כמיטב המסורת של 'בחדרי חרדים' (שכמיטב המסורת ירד לרזולוציות של מיפוי בתי עסק, אנשים פרטיים, מנהלי מוסדות, בכל ריכוז חרדי בארץ. וטיפול בהם ע"י השמצות אנונימיות יום יומיות).
אין להצטער על החלקים במערכת 'בחדרי חרדים' שלא סבלו עדיין מהתופעות הנ"ל, את ראש הנחש יש לרוצץ בכל מחיר. וכדאי גם לדאוג למניעת אפשרות של גיבוי החומר, כדי שלא תתפתח הביצה הבאושה במקום אחר ברשת. מספיק אנשים איבדו את כבודם, פרנסתם, ושלוות נפשם, כדי שיהיה ראוי למנוע זאת מראש.
בברכה רבה
צעיר התלמידים, דינוזאורוס
כל זה בצחוק, קשה לי להאמין שישנה אפשרות משפטית לסגור כלי תקשורת משום שמנהליו ביצעו עברות, כשבמעריב התבצעו עברות חמורות הוכנס עופר נמרודי למאסר, אבל אף אחד לא חשב לסגור את העיתון. (אא"כ יתברר שיש קשר בין בח"ח לאיזו התנחלות, או אז יוכל שר הביטחון שלנו לעשות כרצונו, שהרי המלחמה במתנחלים היא מעל החוק).
ואם בכל אופן יקרה הנס והביצה העכורה תיובש, ברכותי לכל הנהנים, ובראשונה לגולשי עצכ"ח שייפטרו מהבימה ההזויה שכבר במשך תקופה ארוכה אינה אלא פלטפורמה קירקסית בה מרקדים משועממים והולכי בטל לקול צלילי חלילם של פסיכופטים ומגלומנים. אם באמת לניקים הנכבדים שהופיעו כאן לפתע לדאוג לשלום בח"ח מכח האינרציה, היה באמת חשוב הפורום הזה, הרי הם היו מבקרים בו או משתתפים באחד ה'דיונים'. ומכאן ראיה שאצילותו של מימוני אינה מספיקה כדי לנהל פורום ולוודא שתהיה תועלת יותר מנזק או לפחות בסדר גודל דומה. לא צריכים להיות שמרן, הרי כאן אלופים בלעצור, להרוס את הישן, ולדמיין שייבנה חדש טוב יותר. עכשיו הזמן להרוס את הישן הזה, שריחו המעופש מיושן נודף למרחוק.(לא לכבס באפולוגטיקה ולהסביר עד כמה הערך של 'אנוסי התבונה' מכפר על כל אפסות ועל כל שאול תחתית, אלא פשוט לוותר).
חג כשר ושמח, שנזכה לבער את כל החמץ המוחשי והוירטואלי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 14:24 |
|
| |
דינו ובכל זאת, בתור מייצג נלהב של הצבור החרדי, איך דווקא בו נוצרה כזו ביצה באושה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 14:54 |
|
| |
צר לי, איני מייצג נלהב של הציבור החרדי
אבל שאלתך גובלת בהיתממות פאתטית
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 14:59 |
|
| |
בעל
בחברה החילונית, הרצחים משתמשים באקדח. בחברה החרדית, הרוצחים משתמשים בפשקוויל.
כשם שאסור שאקדח יהיה זמין לכל, כך אסור לפשקוויל להיות זמין לכל.
ואל דאגה, אילו המבנה הקהילתי החילוני היה מתאים עצמו לכך שנשק פשקווילי יהיה בכוחו לחסל בן אדם, כפי שהמבנה הקהילתי החרדי בנוי לכך, מסיבות של תלות חברתית וקהילתית, בהחלט שהיחס בין רוצחים חרדים לרוצחים חילוניים בכלא, היה משתקף היטב גם ברוצחי הפשקווילים. אך מה לעשות שהנשק הזה לא עובד שם. ודו"ק.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 15:22 |
|
| |
דינו התם, ומתמם עם תמימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 15:29 |
|
| |
דינו אני הייתי מוסיף לאיחולים שלך- גם ביטול של החמץ שבלב- הרי לבער אי אפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 15:53 |
|
| |
דברי ירוחם נכונים מאד ומבטלים את כל הגישה הליברלית של 'אדם בוגר יכול להתמודד עם...' האמת היא שבלב יש חמץ ואין דרך לבערו מלבד להציב לו סייגים העשויים מאיסורים מוחלטים שאינם משאירים מקום לגמישות נאורה כביכול
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 15:56 |
|
| |
דינו, נכנסת לתפקיד נביא הזעם ? (אם כבר מדברים על פסיכופטים ומגלומנים , נראה לי שמתבקש שתתבונן קצת במראה קודם) חג שמח.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 16:03 |
|
| |
דינו כל הכבוד לאקרובטיקה, לולינות זה מקצוע מסוכן, אפשר להסתבך בחבלים- או בהבלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 16:07 |
|
| |
| בעלבעמיו כתב: |  | דינו
ובכל זאת, בתור מייצג נלהב של הצבור החרדי, איך דווקא בו נוצרה כזו ביצה באושה? |
|
וכבר אמר שנרב פעם (ובצדק) שחרדי שמאבד את אמונתו הופך להיות הגרוע ביותר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 16:09 |
|
| |
חמץ אסור באיסור חמור לא (חמוץ) כי חמץ זו תוצאה של תפיחה, אגו מנופח- אמת עצמית מנופחת, כל מה שיותר מנופח מסביבתו אסור, המצה שטוחה -כל המצות שטוחות. אף אחת מהמצות לא מתגאה -מנופחת- מחברתה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 18:37 |
|
| |
עיון בפורום מצביע כי דווקא אלו אשר רוממות "הסייגים העשויים מאיסורים מוחלטים שאינם משאירים מקום לגמישות נאורה כביכול" במקלדתם, מייצגים נאמנה, כמיטב המסורת, גם בדיון זה, את הצלילים החלולים עליהם הצביע דינו בכישרון רב, כדרכו. אינני יודע אם הקורלציה ישירה, אך כדאי לעצור ולחשוב על כך. ואף על פי כן נוע תנוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 19:26 |
|
| |
למי שמתעניין עדיין בגיבוי הפורום, מצאתי פתרון נוסף והוא התוכנה surfoffline 2.1:
החסרון שלה הוא שבגרסה החינמית היא עוצרת לאחר הורדת כל 200 עמודים, כך שאם יש כאן בפורום כ-250,000 עמודים אז צריך לחזור על הפעולה איזה 1250 פעם. עדיין יותר טוב מכלום.
|
|
|
|
|