נסיתי פעם להוריד את הפורום באמצעות httrackk לשימוש אישי, אבל לא הצלחתי לתכנת אותו שלא יוריד איתו את כל בח'ח. ילמדנו רבינו כיצד לעשות. כמו כן לא הצלחתי לראות בהעתק שהורדתי את שמות הניקים. [מה שהוביל אותי לשעשוע לנסות לנחש מי הכותב לפי התוכן..] מה צריך לעשות?
נשלח ב-18/4/2012 08:49
כדיי לא להעמיס כרגע ,מחקתי.
תוקן על ידי הוא_אה ב- 18/04/2012 09:43:52
נשלח ב-18/4/2012 09:23
הפתרון לזה הוא אולי להשתמש ב-RSS ואז אתה שומר בזמן אמת כל הודעה חדשה ולא תלוי במחיקתה לעתיד. אולי, לא ניסיתי, יכול להיות שזה גרם לכפילויות רבות אם אתה לא רוצה לאבד מידע (כלומר, על כל הודעה חדשה אתה צריך לשמור את כל האשכול בנפרד).
נשלח ב-18/4/2012 09:27
יהיאור, בגדול הדרך למנוע הורדת דפים מפורומים אחרים היא להתיר כניסה לדפים מסוג topic.asp בלבד וכן לאסור כניסה לדפים מסוג forums.asp חוץ מדפים מסוג forums.asp שכוללים את מספר הפורום של עצכ"ח, 1364, וכמובן גם להגדיר לתוכנה שלא לצאת מהנתיב bhol.co.il/forums. זה נכון שגם במקרה כזה אם יש נגיד קישור מתוך דף בעצכ"ח לתוך אשכול ספציפי בבח"ח, אז התוכנה תוריד אותו, אבל היא תוריד רק את האשכול הספציפי בבח"ח ולא תיכנס לעמודים הראשיים של הפורום בבח"ח (או לרשימת ההודעות של ניקים בבח"ח) משום שהתרת בתוכנה רק כניסה לעמוד בתוך אשכול (מסוג topic.asp) או רק לעמוד ראשי של פורום שכולל את המספר של עצכ"ח.
במצב כזה הבעיה העיקרית היא הדפים הכפולים, המשולשים והמרובעים שהתוכנה מורידה שוב ושוב. מבחינת גיבוי שלם של הפורום זאת לא בעיה, כי התוכנה תוריד את כל הפורום, אבל מבחינת הגודל שישקול הגיבוי זה יהיה הרבה מאוד ולכן הגיובי של עצכ"ח שוקל בין 5 ל-10 ג'יגה (אחרי כיווץ מקסימלי ב-RAR זה ייצא 1-2 ג'יגה) ואת בח"ח שגדול פי 8 עצכ"ח הוא עשוי לשקול 80 ג'יגהה (רק טקסט בלי תמונות) ולקחת סדר גודל של 10 ימים של הורדה רציפה, מה שלא ריאלי.
תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 18/04/2012 09:28:11
נשלח ב-18/4/2012 19:13
חבריה היקרים,
בתכלס האם יש כבר עתק ? ואם כן אני חושב שכל כותב כאן אמור לקבל עתק (בתשלום כמובן)
נשלח ב-6/5/2012 19:31
יש לי עותק שלם של הפורום שהורדתי והעלתי אותו לחשבון trial שפג בעוד חמשה ימים. .
מי שרוצה ליצור איתי קשר בכדי לקבל העתק יוכל לעשות זאת באישי. .
נשלח ב-6/5/2012 19:52
עותק ה-httrack?
נשלח ב-6/5/2012 20:20
כן, אבל הוספתי קישורים באשכול הראשון, והוספתי קישור למסמך אקסל בגוגל בכדי ליעל את החיפוש וניווט.
נשלח ב-10/5/2012 19:56
אחד החברים הרוצה בעילום שמו, תרם סכום כסף לגבות את הפורום לפחות לשנה. הוא גם דאג לי לדיסק און קי, בכדי לשמור העתק אצלי. אני מתכונן להעלות העתק גם ל-DROPBOX, שהוא לדעתי יותר קל וידידותי.
מי שרוצה העתק יפנה למיימוני או להאדמו"ר ממיאמי ואם הם יאשרו לי, אשלח לכם לינק להורדת הפורום למחשב.
נשלח ב-10/5/2012 19:57
וד"ש מההוא לההוא.
נשלח ב-10/5/2012 21:16
תמיכה_טכני כתב:
אחד החברים הרוצה בעילום שמו, תרם סכום כסף לגבות את הפורום לפחות לשנה.
הוא גם דאג לי לדיסק און קי, בכדי לשמור העתק אצלי.
אני מתכונן להעלות העתק גם ל-DROPBOX, שהוא לדעתי יותר קל וידידותי.
מי שרוצה העתק יפנה למיימוני או להאדמו"ר ממיאמי ואם הם יאשרו לי, אשלח לכם לינק להורדת הפורום למחשב.
תודה צדיק
חבריה היקרים אני מקדיש את השיר הזה ל"תמיכה טכני" היקר,
זה אחת השירים הכי נפלאים מאז ומעולם, תגבירו את הרמקולים שגם השכנים יישמעו ויהנו