ממה שהבנתי סגירת האתר כוללת את כל מאות הפורומים שבתוכו. אז זהו? להתכונן להורדת השאלטר? יש פה מישהו שיודע משהו בנושא הזה?
נשלח ב-5/4/2012 12:15
מה יהיה על כל המילים שנכתבו כאן בפורום החשוב הזה? אולי מחיקת האתר היא רמז לבואו הקרוב של משיח צדקנו שאז לא יהיה יותר צורך בפירושים ובדיונים השונים..הכל יהיה גלוי וידוע לכולם שנזכה..
נשלח ב-5/4/2012 13:06
כל דבר אתם מקשרים לבוא המשיח כאילו הדבר תלוי בכך הדבר תלוי בחזרה בתשובה המונית, גם אלו שחושבים שהם כבר חזרו בתשובה צריכים לחזור
נשלח ב-5/4/2012 14:23
עשי טובה ותסבירי לי מה את עושה כאן? לשם מה באת? אם באת הנה כדי לומר לנו שאנו צריכים לחזור בתשובה אז עשי עוד טובה וחזרי למקום ממנו באת. אני יכול לעזור בכך אם תרצי.
נשלח ב-5/4/2012 14:30
למה אתה מדבר ככה? אין לך לב? מה כבר אמרתי? הרי צריך לשוב בתשובה כל ישראל אז איך אתה רוצה שהגאולה תגיע? במכות?
נשלח ב-5/4/2012 14:37
יש לי לב אבל הוא כנראה עוד לא חזר בתשובה וזו התוצאה.. זה לא מה כבר אמרת אלא מה את כל הזמן אומרת, חוזרת על אותה מנטרה חזור ושוב. אני חוזר ואומר שוב - אם את חושבת שאת נמצאת כאן על תקן של משגיח שתפקידו להזכיר לנו לחזור בתשובה אין לך מה לחפש כאן וחבל שתטרחי סתם. אנחנו לא פה בשביל זה ולא אאפשר לך יותר מדי חבל בכיוון הזה. אז תחליטי, הכדור אצלך.
נשלח ב-14/4/2012 21:39
מוצאי פסח 2012
ברכת שבוע טוב וקיץ בריא לכולם
בתקווה להתגשמות הנבואות שזה אומר - התגלות המשיח בחודשים אלה של הקיץ ויהי רצון שזה יהיה עוד לפני ר"ה תשע"ג בע"ה.
כמה הזויה האפשרות שהאתר יסגר רגע לפני התגלות המשיח לאחר שסחבנו כל השנים עד עכשיו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/04/2012 22:19:54
נשלח ב-14/4/2012 22:08
פשוט הזוי
בריאה שלמה מחכה קרוב ל-6000 שנים לגאולה העולמית הנצחית ופתאום מדברים על גאולת העולם הנצחית כאל אירוע קיץ "מעניין עד מרגש".... ופשוט קשה !
קשה לעכל שהדבר בהישג יד - תרתי משמע ואם אכן כך פני הדברים קשה לעכל איך ממשיכים החיים כאילו הדבר כלל לא אמור לקרות
פשוט אור וחושך משמשים בערבוביה
ויותר מכל בלבול ,ההודעה המשיחית הפשוטה הזאת פשוט משמחת
אמן כן יהי רצון שיתגלה משיח צדקנו -עכשיו !
נ.ב בעניין זמן ההתגלות של המשיח אני מהמחמירין מן המחמירין !!!
נשלח ב-16/4/2012 16:55
הפורומים למה שיוסרו??!! שיסירו רק את בח"ח וקבוצת המושחתים ששם!! מה קשורים לכל הסחי המאוס הזה עשרות פורומים שאין להם שיג ושיח עם ההנהלה המושחתת?!
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/04/2012 17:10:59
נשלח ב-16/4/2012 17:04
האם ישנה דרך לגבות את כל המידע הנמצא בפורום "כאן ועכשיו" ?
האם יש אפשרות להעלות את הפורום באתרים אחרים ?
מתי יבוא משיח !?!?
נגמרו לי השאלות !
נשלח ב-16/4/2012 17:11
היה על כך אשכול בח"ח. ממה שהספקתי לקלוט מדובר בסיפור מורכב ולא פשוט. עזוב אותי בחייך למי יש כח לדברים האלה. מצידי שייסגר ייצבע בכחול ויושלך לים. בסה"כ יגשימו חלום ישן שלי שהרי כמה פעמים רציתי לסגור ת'בסטה ולא הצלחתי. בטח שאתם זוכרים.
נשלח ב-16/4/2012 17:32
אההההההההה -הא !!
עכשיו אני מבין !- יצא המרצע מהשק !!!
זה אתה שעומד מאחורי הקונספירציה לסגור את האתר על כל פורומיו !
ובכך יגשימו חלום ישן שלך שהרי כמה פעמים רצית לסגור ת'בסטה ולא הצלחת. בטח שאנחנו זוכרים
נשלח ב-18/4/2012 08:32
לא יצא שום מרצע כבוד הרב! נשבע לך! בסה"כ הרימו לי להנחתה ומי כמוך יודע כמה זה קשה להתאפק בכגון דא.
דנדוש אחינו היקר! אוהבים אותך מאוד.
נשלח ב-7/5/2012 08:56
עיניכם הרואות ואזניכם שומעות את השקט המציק הזה מסביב.
כשאין מה לומר ולחדש משתדלים לא לעשות זאת במילים. אז עד שלא יתחילו לזוז פה עניינים לא מצאתי למקלדת טוב אלא שתיקה. אא"כ יש למישהו כאן משהו לומר..מוזמן בכבוד.
נשלח ב-7/5/2012 10:04
לא !!
לא !! לא !!!
אל תנסה להתחמק ידידי משכבר ימי הפורום !!
לא יעזור לך ! אתה פתחת את הפורום אתה תביא משיח - ראס בנענק !!! (זה היה לכל דוברי הפולנית והאידיש העתיקה- "על אפך ועךל חמתך")