בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

אז מה אתם אומרים, האתר עומד לפני סגירה או לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2012 11:40 לינק ישיר 

מחכים לשעת האפס והוא לא בא בזמן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2012 11:42 לינק ישיר 

מחכים לשעת האפס והוא לא בא.????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2012 08:49 לינק ישיר 
שבוע כ"כ משעמם לא ראינו באזורנו כבר הרבה זמן ה"י...

מה יהיה חברים..
יש למישהו רעיון איך להרים קצת אקשן לאוויר? אולי איזה מכונית תופת בכניסה לאל-אקצא.. 
אהה.. מה אתם אומרים?

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/05/2012 08:51:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2012 09:44 לינק ישיר 

בחול המועד פסח הייתי עם משפחתי בהצגה מדעית (דר' מולקולה) במוזיאון המדע .. שם למדנו והתנסינו - ההורים, ובעיקר הילדים.. - להכין טילים, פצצות ובקבוקי תבערה מאד יעילים - כמו למשל, למדנו שאם לוקחים בקבוק קולה (ריק) ומכניסים בתוכו סוכריית מנטוס, עושים חריץ אוויר מיזערי בפקק ומשקשקים כדקה זה יוצר פיצוץ גדול מאוד, או למשל אם מכניסים מעט מעט אתאנול לבקבוק ועושים אותו דבר עם מבער (brener) זה הופך את הבקבוק לטיל מגניב שהיית שמח לשולחו לשכן המעצבן..מישהו מתנדב לאסוף בקבוקים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2012 09:56 לינק ישיר 
עוד עוד רוצים עוד רעיונות מגניבים כאלה!!

אבל משהו עם אפקט קצת יותר רציני אתה יודע.. 
משהו שיוכל להשאיר אחריו אדמה חרוכה עם כמה עשרות/מאות גופות
של סודנים אריתראים ושאר מלאכי חבלה ובע"ה לאחר שתחכימנו
אולי נקפוץ לבקר בדרום ת"א.. אחרי הכל הרבה זמן לא הייתי שם.
מבטיח להשאיר את הקרדיט לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2012 10:46 לינק ישיר 

אלי זה השקט לפני הסערה .....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 09:36 לינק ישיר 
מה אגיד לכם חברים..

אני נדהם כל יום מחדש מעוצמת השיעמום של השבוע היבש הזה!
שבוע כ"כ דל אירועים לא זכור לי בתקופה האחרונה.

נכון, מצד שני יכול להיות שריבוי האירועים בתקופה האחרונה
הוא זה שמבליט את התרדמת של הימים האלה אבל בכל זאת..
אא"כ נאמר שמדובר בנסיגת המים לפני גל הצונאמי שיגיע בקרוב.
מה אגיד לכם..הלוואי. כמו"כ הידיעה שמשיח עומד ממש בפתח
מעצימה את תחושת הקושי לסבול את הצרות העכשוויות.

"יאללה תתגלה כבר ותתחיל להזיז עניינים!" בא לנו לצרוח עליו..  
"אפילו החמור שלך עומד לקבל התקף לב משיעמום והמתנה.."

תוקן על ידי המיייחל ב- 17/05/2012 09:37:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2012 10:10 לינק ישיר 

סבורני שאם מישהו חושב שהבחירה להתגלות תלויה במשיח עצמו הוא אינו אלא טועה! בטוחני (וגם הרב בן ארצי אמר) שלמשיח - עוד טרם התגלותו, כשהוא עוד בבחינת תינוק - אין בחירה חופשית כלל, ולכן טענה שכזו שנאמרה מעמקא דליבא בגין הצרות והייסורים אמנם מובנת לי כפסיכולוג מתמחה, אך שגויה עם זאת ע"פ הדין; אציין שקראתי איפשהו שלאחר ההתגלות עמי הארץ יבואו למשיח וישאלו אותו מדוע התעכבת?! עם זאת, איני בטוח שיהיו לו זמן לענות (ואולי גם טעם - כי יבינו כבר כאשר תאיר הארת החוכמה בעולם).

שאלתי לפני שנה רב מקובל  (כב' הרב פיש - מחבר סדרת ספרי החשמל ו-גאולה בתשע"ב) מה פירוש חמורו של המשיח? אכן בתחילה הוא לא רצה להשיב לי וביקש להתחמק.. אבל התעקשתי עוד ועוד עד שאמר לי שחמורו של המשיח הוא רק הבחינה של  החומר, דהיינו מהלך בו האדם מביא עצמו להתנתקות מחומריות וארציות העולם הזה והיגמלות מתאוות. לכן איני מבין מה אתם רוצים מהחמור??? אגב, אולי מישהו יודע.. ראיתי פעם בנשיונל ג'יאוגרפיק שלסוס אין מבחינה אנטומית 4 רגליים אלא שתי רגליים ושתי ידיים (צד ימין ידיים וצד שמאל רגליים). עם זה נכון גם לגבי חמור אולי אפשר לבקש מחמורו של המשיח שיישא כפיו לתפילה?  ע"כ.

נ.ב
----
אין להתייחס לתוכן הדברים ברצינות רבה מד.

תופאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 10:56 לינק ישיר 

הא הא הא !

בדרך כלל זה המייחל שמשכיב אותי על  הרצפה וכמעט קורע לי תחגורת בטן (נפקא מינא- יש בטן . . .ב"ה)
 אבל הפעם ממש גם מתח וגם הפתעת אותי  כי אני כבר התחלתי להרהר ולנסות להיזכר:היכן נאמר "מצוות סוסים צריכות כוונה .. . ."ו לא הצלחתי להיזכר !!" - רק עכשיו הסייפא שלך הרגיע אותי   אשריך צדיק !!

אחי אתה חייב לשתדרג בכל האמור לפרזנטציה שלך בכתיבה .כוונתי כשאתה ככה במצב רוח מרומם, משהו שמקביל להרגשה הטובה והתרוממות השמחה לאחר שתיית 3-4 ספלי עראק והדארבוקה ככה בלי לרצות נדבקת לך ליד ואתה מתחיל לתופף כמו שמעולם חמותך לא ראתה אותך ואתה אכן מאוד רוצה להעביר לבאיי הפורום את האווירה והתחושה הנפלאה, ולהביא לידיי כך שיבינו שאתה נמצא בליבו של המצב רוח אשר תיארתי לעיל , אוה ! -בשלב הקריטי הזה רצוי מאוד, וכמי שעיקר כתיבתו בפורום נעשה ע"י הריגשונים או ע"י זעקות שמחה וקריאת "הידד" "היאך" וכמוכן בצרחות  ושיגור צהלולים מארוקאיים לחלל  הפורום, מאוד רצוי להשתמש בסמלי "הריגשונים" כמובן ע"פ ההתאמה הויזואלית התבקשת 

נ.ב

סביר להניח שגם תחטוף על מידת העליזות הזאת ודווקא מאלה הלוקים בה בחוסר מבעית . 
על כך, אחי מראש אני מכין אותך ואומר לך נכוחה, כמעט מתוך פרקי אבות, . ..-אחוז בדאחקה -אל תרף !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2012 12:50 לינק ישיר 
מי אמר שלסוס אין ידיים?!

בע"ה עכשיו ייפתח המזל וניגאל !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 14:30 לינק ישיר 
ככה ייעשה לחמור ש " " חפץ ביקרו? האם אנו עדים כאן להכנות האחרונות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2012 00:40 לינק ישיר 
חזק ביותר הקמיע של מרן חכם חנוכה זי"ע, אהבתי.

ובאשר לחמור..
אוי חמור חמורותיים.. לו רק היית סוס.. אזי הגאולה היתה מגיעה מהר יותר והיינו זוכים לאחישנה..
בגלל שאתה כ"כ חמור הכל זוחל כ"כ לאט והבעיתה אורכת כ"כ הרבה זמן..

לכן..
למכירה חמור 4#4
שנת ייצור: ששת ימי בראשית
מודל: בעיתה
נפח: 5772 כוח סוס 
יד ראשונה מרופא כל בשר ומפליא לעשות       

תוקן על ידי המיייחל ב- 18/05/2012 00:42:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2012 10:36 לינק ישיר 

חחחח אחלה אשכול נהיה פה!
אחרי כל זה מי יעז לסגור את האתר מי?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 08:35 לינק ישיר 
מפחיד כמה שתהליך גסיסת עולם השקר איטי

עוד יום עובר ועוד יום עובר עולם השקר כמנהגו נוהג ועגלת הגאולה לעולם עומדת
כאילו נתקעה לה בביצת האי עלמא דשקרא...
בקיצור למישהו עוד נשאר כח ללידה? כי אם כן אז שיזרוק איזה מילת עידוד לטובת אלה שלא..  SmileyCentral.com
ויזכה בזכוי הרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2012 09:48 לינק ישיר 

אני לא יודע אם זה האשכול המתאים...

אבל אני רוצה לספר על חלום מיוחד שחלמתי בשבת שלפני השבת האחרונה (שבת פרשת בחוקותי):

נאמר לי בו ש"הקרב הגדול" מתרחש ב-28 באוקטובר, ומה שלא יהיה – זה לא ישתנה, זה נקבע בגורל, איך שלא נסובב – זה חוזר ל-28 באוקטובר... עד כאן הפואנטה הראשית של החלום – שהתעוררתי ממנו קצת מזועזע... וזכרתי אותו.

אח"כ חשבתי: מתי תהיה הופעתו הקרובה ביותר? זה בעוד כ-5 חודשים – 8-9 ימים לפני הבחירות בארה"ב שיתקיימו ב-6 בנובמבר...

מעניין, האם יכולים להיות דברים בגו' (נקווה שאני לא מקלקל הפתעות למישהו...).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > אז מה אתם אומרים, האתר עומד לפני סגירה או לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.