ירוחם, תבדיל בין הסוגיה המימונית לבין הסוגיה המשפטית. אני מסכים שמבחינה מימונית יש איום לקיומו של האתר אפילו אם שום דבר לא ייסגר בו, יש ספק עד כמה מפרסמים ירצו לפרסם כאן משהו בתקופה הקרובה ואם כן איך יממנו את השרתים ורוחב הפס.
אבל אין בין זה לבין רעיון העוועים של הורדת אתר חדשות ופורומים ענק מהרשת בצו שיפוטי או מנהלי דבר וחצי דבר.
נשלח ב-6/4/2012 00:28
פתחתי קבוצת פייסבוק, בתקוה שיתחיל להתגלגל, כנסו והצטרפו
אזנים לכותל אין ולא יהיה צו מנהלי לסגירת הפורומים- זה תקדים מאד מסוכן והוא לא יעמוד במבחן השכל המשפטי הישר של פרקליט זוטר ביותר. וודאי לא בבג"ץ. אין דבר כזה ולא יכול להיות כדבר הזה. הבעיה כאמור אפילו ויהיו מפרסמים, יש ויהיו יותר, מי יטפל בגביית הכספים וכו' צריך מנהל בשביל זה. להזכירך מנהלי ח"ח רק חשודים, עד שיורשעו אם בכלל יקח זמן זמן רב. אבל אפילו אם יורשעו נכסיהם- קרי האתר- לא ילקח מהם, הם לא יטפלו באתר- אבל לא יתנו לאחרים לטפל בו. ולכן כל העצומות הן דבר יפה מרנין. אבל בלי תועלת, כי לא זו הבעיה. ההנהלה צריכה לחפש אכסניא אחרת, יהיו הרבה קופצים לארח את הפורום, הוא מוכר ובגין כך מושך אנשים ומפרסמים.
נשלח ב-6/4/2012 12:00
ירוחם, אני לא מתווכח אתך, אני הייתי הראשון שהעלה כבר לפני 3 ימים את הנושא של קריסת המודל העסקי של האתר, אבל מדובר בלוח זמנים שונה מזה של סגירה מיידית בצו כזה או אחר, והוא נותן לנו יותר זמן לגבות ולמצוא פתרונות.