| נשלח ב-6/4/2012 00:32 |
|
| |
אין קשר בין הייד פארק לבחדרי..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 00:37 |
|
| |
לדעתי אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק.. הכי נח להתכתב שם!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 01:01 |
|
| |
זה רציני הענין של סגירת האתר? מישהוא יכול לעדכן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 01:38 |
|
| |
| flowstill כתב: |  | | לדעתי אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק.. הכי נח להתכתב שם!!!! |
| האמת שזה עלה בסמול וחשבתי שזה רעיוןו טוב אבל היו כמה שהתנגדו נחרצות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 09:08 |
|
| |
| flowstill כתב: |  | | לדעתי אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק.. הכי נח להתכתב שם!!!! |
|
קצת בציניות... אבל אני חושב שפייסבוק נועד ל"ילדים" עד גיל 18 ולפי החוק המעודכן גיל הנישואין המינמאלי הוא 18 ככה שיהיה אסור לדבר שם על עולם השידוכים וגם לרוב הניקים פה הפייסבוק לא מתאים בגלל הגיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 10:19 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | קצת בציניות... אבל אני חושב שפייסבוק נועד ל"ילדים" עד גיל 18 ולפי החוק המעודכן גיל הנישואין המינמאלי הוא 18 ככה שיהיה אסור לדבר שם על עולם השידוכים וגם לרוב הניקים פה הפייסבוק לא מתאים בגלל הגיל... |
|

אפשר לפתוח את אותו ניק בהייד פארק.. ולוותיקים שביננו, אם פעם נכנסתם לכאן דרך "הייד" (שינוי פרטים, העלאת תמונה וכאלה..), אתם מוכרים שם באותו ניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 10:31 |
|
| |
א. האתר נקנה לפני כמה שנים ע"י הבעלים הנוכחי שהוא חילוני. הבעלים הקודם היה דתי (לבעלים עכשיו יש כמה אתרים ששיכים לו ובייניהם גם אתרים לא לרוחינו...)
ב. הייד פארק אינו שייך לבחדרי. אלא הייד פארק הינו אתר של פורומים ובחדרי חרדים הוא אחד מאלפי הפורומים הנמצאים שם (כך גם אנחנו).
ג. קבוצה בגוגל אי אפשר לפתוח אא"כ מביאים את המייל כך שלא תהיה פרטיות (וזה לא נראה לי שייך).
ד. אפשר לפתוח קבוצה בהייד פארק אבל אז יגיעו כל מני אנשים לא רצויים. מה גם שכל אחד יכול להתחזות למי שרוצה. וכבר היו דברים מעולם.....
ה. ולסיום נישא תפילה שלא יסגרו לנו את הבית של "המחשבות".
חג חרות שמח
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 10:51 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | א. האתר נקנה לפני כמה שנים ע"י הבעלים הנוכחי שהוא חילוני. הבעלים הקודם היה דתי (לבעלים עכשיו יש כמה אתרים ששיכים לו ובייניהם גם אתרים לא לרוחינו...)
ב. הייד פארק אינו שייך לבחדרי. אלא הייד פארק הינו אתר של פורומים ובחדרי חרדים הוא אחד מאלפי הפורומים הנמצאים שם (כך גם אנחנו).
ג. קבוצה בגוגל אי אפשר לפתוח אא"כ מביאים את המייל כך שלא תהיה פרטיות (וזה לא נראה לי שייך).
אין לך מייל לניק של בחדרי? לא נראה לי שיש הרבה כאלו..
ד. אפשר לפתוח קבוצה בהייד פארק אבל אז יגיעו כל מני אנשים לא רצויים. מה גם שכל אחד יכול להתחזות למי שרוצה. וכבר היו דברים מעולם.....
וגם זה פותח פתח להכנס לפורומים מפוקפקים..
ה. ולסיום נישא תפילה שלא יסגרו לנו את הבית של "המחשבות".
:)
חג חרות שמח |
|
וגם מה שכתב רועי במקום..
אולי באמת כדאי לנצל את השביתה הזו כדי להתנתק מעוד אתר הגורם להתמכרות לנט...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 11:07 |
|
| |
עכשיו דיברתי עם אחד העורכים הבכירים של "בחדרי" והוא אמר שאי אפשר לדעת כלום וגם אם האתר ירד יש מצב שאחרי כמה ימים יעלה בשם או כתובת אחרים. לכן אי אפשר לדעת אם יסגר או לא....
עכשיו שמתי לב למה שרועי אמר. אתה צודק ב1000% חשבתי על זה אתמול.... זה סוג של התמכרות ואולי רק בשביל זה שווה שיסגרו את האתר. אבל מי יודע....
דרך אגב פוברסקי הוא אחד העורכים ולא ממנהלי האתר
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 11:09 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | אין לך מייל לניק של בחדרי? לא נראה לי שיש הרבה כאלו.. |
|
יש מייל אבל את יודעת... לא כולם רואים ויודעים אותו מה גם שבגוגל קבוצות כולם רואים את המייל ואת השם. (מידיעה. יש לי כזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 11:25 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | אין לך מייל לניק של בחדרי? לא נראה לי שיש הרבה כאלו..
יש מייל אבל את יודעת... לא כולם רואים ויודעים אותו מה גם שבגוגל קבוצות כולם רואים את המייל ואת השם. (מידיעה. יש לי כזה)
|
|
יש לך קבוצה? כי בפורום השכן פתחנו קבוצה ורואים רק את הכינוי שבחרת לשים. רק המנהלים אני חושבת רואים את המייל עצמו..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 11:27 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | לדעתי אפשר לפתוח קבוצה בפייסבוק.. הכי נח להתכתב שם!!!!
קצת בציניות... אבל אני חושב שפייסבוק נועד ל"ילדים" עד גיל 18 ולפי החוק המעודכן גיל הנישואין המינמאלי הוא 18 ככה שיהיה אסור לדבר שם על עולם השידוכים וגם לרוב הניקים פה הפייסבוק לא מתאים בגלל הגיל... |
|
לא נכון!!!!! פייסבוק הוא אמצעי תקשורת... לא מובן למה העלת את נושא הגיל (לא קשור)??!! מתאים לכל הגילאים,אין הגבלה!!! לך תפתח ותראה שישנם עסקים...קבוצות ברמה...- זוהי הדרך הכי קלה לשמור על קשר/פירסום וכו'.. אבל עזוב אני לא מתכוונת להכנס לזה.כל אחד יעשה מה שעולה על רוחו... אגב יש אפשרות לקבוצות סגורות, ורק אילו שמאושרים יכולים לצפות ולהגיב....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2012 11:27 |
|
| |
בעצם אתה צודק.. כששולחים הודעות רואים את המייל.. טוב נו. :)
|
|
|
|
|