בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דרישת שלום מסולני פרחי מיאמי!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2012 21:22 לינק ישיר 

תודה רבה אנט!!!
כל הכבוד!!!!!!!
וגריני- מה הגיחוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2012 22:23 לינק ישיר 

איזה ראיון איילי וחמוד!!!
איזה ילד זורם!!! ואיזו ראיית עולם יפה וחיובית!!!
ריצ'י - אתה באמת חזק. עלה והצלח!  

annete כתב:

1. WHEN DID YOU COME UP WITH THE IDEA TO JOIN MBC? 
 i was a big fan when i was a kid

פשש ריצ'י... יפה לך 

9. DO YOU FEEL THAT YOU RECEIVE A SATISFYING AMOUNT OF SOLOS, OR YOU'D RATHER HAVE MORE? 
i like my amount of solos

איזהו עשיר בסולואים? השמח בחלקו!  

15. WHAT CAN YOU TELL US ABOUT YERACHMIEL BEGUN? 
 he's a great man

16. IS HE TOO STRICT? 
not so much a little when its show time

כשהוא בלחץ אטומי  

21. DID YOU MAKE ANY FRIENDS IN THE CHOIR, CAN YOU NAME THEM? 
ya a lot max jeremy david herskowitz , yoshi bender, sruli rubin, david charendoff,dovid pearlman and practically EVERYONE

חמוד!!!!!!!

22. IF YOU LISTEN TO NONJEWISH MUSIC, DOES YERACHMIEL KNOW ABOUT THIS, WHAT DOES HE THINK OF IT? 
he thinks its goyish but you know me I'm syrian thats my music

הרגת אותי, ריצ'י... אתה באמת חמוד!!  

24. WHICH SENTENCE DOES YERACHMIEL REPEAT MANY TIMES? 
follow instructions!!!

(זאת רק אני פה שיושבת ופשוט צוחקת ?)   

25. IF YOU WERE ONE DAY TO LEAD SUCH A CHOIR, HOW WOULD YOU LEAD IT DIFFERENTLY THAN YERACHMIEL? 
i would travel to africa!!!!!

שמור לנו מקום, ריצ'י!!!

27. DO YOU LISTEN TO MBC MUSIC A LOT, WHICH OTHER MUSIC DO YOU LIKE LISTENING TO?
ya i listen to macabeats yakkov schweky

מכביטס. יש לך טעם טוב, ריצ'י ;)

28. DO YOU HAVE ANY PLANS FOR A MUSICAL CARRIER, DO YOU FEEL BEING IN THE CHOIR WILL HELP YOU ACCOMPLISH THAT? 
ya 100 %

פשש.. איזו נחרצות! :)

29. WHAT MESSAGE DO YOU WANT TO SHARE WITH 'THE NEW MBC FORUM'? 
 i love you guys

you're great, Richie :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 12:53 לינק ישיר 

YOUR FULL NAME: AARON BROYN

1.  WHEN DID YOU COME UP WITH THE IDEA TO JOIN MBC? When my brother started ouring. (he was also in the choir) 

2.  WHY DID YOU CHOOSE MBC RATHER THAN YBC OR ANY OTHER CHOIR? my brother was there

3.  DO YOU REMEMBER SOMETHING YERACHMIEL TOLD YOU AT THE TRYOUTS? to sing with my mouth open

4.  HOW OLD WERE YOU WHEN YOU JOINED THE CHOIR? 10/11

5.  HOW MUCH DO YOU PAY FOR BEING IN THE CHOIR? i dont know

6.  HOW DOES YERACHMIEL DECIDE WHICH CHOIR MEMBERS TO TAKE ALONG TO A CONCERT ABROAD AND HOW MUCH DO THEY PAY? whichever put their hearts into the concerts and sing nicely (usually the ones with solos) i dont know how much they pay.

7.  HOW LONG ARE YOU IN THE CHOIR ALREADY? 3 years

8.  ARE THERE ANY RULES/ANYTHING YOU MUST NOT DO/WEAR BEING IN THE CHOIR? every concert has its' uniforms and for the videos he has little restrictions

9.  DO YOU FEEL THAT YOU RECEIVE A SATISFYING AMOUNT OF SOLOS, OR YOU'D RATHER HAVE MORE? i was very happy in the choir

10.  DO THE BOYS LEAVE THE CHOIR WHEN THEIR VOICES CHANGE, OR DOES YERACHMIEL TELL THEM TO LEAVE? usually when their voices change but once in a while a kid is really uninterested so he quits

11.   WHAT WAS IT THAT YOU LIKE MOST AS AN MBC CHOIR MEMBER? the experience

12.  WHAT DON'T YOU LIKE ABOUT BEING AN MBC CHOIR MEMBER? there was heavy practices

13.  CAN YOU SHARE WITH US A FUNNY EXPERIENCE THAT HAPPENED TO YOU IN THE YEARS YOU WERE IN THE CHOIR? 

14.   IF YOU HAVE/HAD ANY BROTHERS IN THE CHOIR, HOW DO YOU FEEL ABOUT IT? one of the best experiences of my life

15.  WHAT CAN YOU TELL US ABOUT YERACHMIEL BEGUN? he is very strict

16.   IS HE TOO STRICT? he needs to be to run a good choir

17.  IS IT TRUE THAT HE FAVOURS SOME OF THE BOYS, IF YES, WHAT TYPE OF BOYS DOES HE FAVOUR? he doesnt neccesarily favor them just likes the more talented ones

18.   DOES HE EVER PUNISH, IF HE DOES, FOR WHAT AND WHAT PUNISHMENT? he may kick a kid off the stage or kick him out of practice if a kid is not following

19.  DID HE EVER YELL AT YOU, IF YES, WHY? yes for not doing the choreography well

20.  DO YOU REMEMBER A PARTICULAR COMPLIMENT HE GAVE YOU? i was singing with heart

21.  DID YOU MAKE ANY FRIENDS IN THE CHOIR, CAN YOU NAME THEM? yes yoshi bender jeremy hershkowits etc

22.  IF YOU LISTEN TO NONJEWISH MUSIC, DOES YERACHMIEL KNOW ABOUT THIS, WHAT DOES HE THINK OF IT? he does not know about it

23.  DID YERACHMIEL HAVE ANY INFLUENCE ON YOUR YIDISHKEIT? CAN YOU SHARE WITH US AN EXAMPLE? no

24.  WHICH SENTENCE DOES YERACHMIEL REPEAT MANY TIMES? telling us to open our mouths

25.  IF YOU WERE ONE DAY TO LEAD SUCH A CHOIR, HOW WOULD YOU LEAD IT DIFFERENTLY THAN YERACHMIEL? i would not

26.  ARE YOU PLANNING TO KIT WITH YERACHMIEL AFTER YOU LEAVE THE CHOIR? no

27.  DO YOU LISTEN TO MBC MUSIC A LOT, WHICH OTHER MUSIC DO YOU LIKE LISTENING TO?

28.  DO YOU HAVE ANY PLANS FOR A MUSICAL CARRIER, DO YOU FEEL BEING IN THE CHOIR WILL HELP YOU ACCOMPLISH THAT? no

29.  WHAT MESSAGE DO YOU WANT TO SHARE WITH 'THE NEW MBC FORUM'? 

30.  ANYTHING ELSE YOU WOULD WANT TO SHARE WITH US OR ASK? 

31.  WOULD YOU AGREE TO SHOW US AN UPDATED PICTURE OF YOURSELF? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 14:58 לינק ישיר 

annete כתב:

YOUR FULL NAME: Richie Ayal 

2. WHY DID YOU CHOOSE MBC RATHER THAN YBC OR ANY OTHER CHOIR? 
 because mbc is the best and i think they are very talented

3. DO YOU REMEMBER SOMETHING YERACHMIEL TOLD YOU AT THE TRYOUTS? 
he said ill be a great fit to this choir

9. DO YOU FEEL THAT YOU RECEIVE A SATISFYING AMOUNT OF SOLOS, OR YOU'D RATHER HAVE MORE? 
i like my amount of solos

11. WHAT WAS IT THAT YOU LIKE MOST AS AN MBC CHOIR MEMBER?

performing around the world

14. IF YOU HAVE/HAD ANY BROTHERS IN THE CHOIR, HOW DO YOU FEEL ABOUT IT? 
i never feel alone

19. DID HE EVER YELL AT YOU, IF YES, WHY? 
no

20. DO YOU REMEMBER A PARTICULAR COMPLIMENT HE GAVE YOU? 
ya after the concert he said my spun on stage was great

לפני שנגיב לארי ברוין עוד לא הגבתי על ריצ'י.
תקראו את התשובות שציטטתי - זה כ''כ ריצ'י - ילד שאוהב את עצמו, ואת המעמד שלו - טוב לו עם עצמו....

ועוד שאלה קטנה
כשהוא כתב שהוא syrian
למה הוא התכוון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 23:43 לינק ישיר 

הראיון עם ריצ'י,פשוט מתוק ואופייני.אני לא זוכרת עכשיו את כל התשובות שלו,אבל בהחלט,היה כיף לקרוא.
(מעניין שאת המשפט הזה i would travel to africa ,אני פרשתי כמו "אם לסבתא היו גלגלים... הייתי טס לאפריקה" :)
תודו,שזה מתאים לו.לא?
לשאלתך,אנט,הוא התכוון לומר שהוא ממוצא סורי-(חלבי,אם אני זוכרת נכון)ולכן,זו המוזיקה שהוא שומע.גם אם היא לא יהודית.(כנראה,שגם את שוואקי הוא החליט לשמוע בגלל זה...)
------------
ארי ברוין,לא חדש מי יודע מה.
בסופו של ענין,הרבה תשובות חוזרות על עצמן...
אבל עדיין,אנט,הרעיון חזק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2012 00:55 לינק ישיר 

קודם כל אנט, תודה רבה על הפרויקט הוא מעניין ומהנה מאוד 
אני חייב לציין שהשאלות מנוסחות היטב, את באמת מבריטניה? עושה רושם של שפת אם, מצד שני - עברית מצוינת...
מבלבל.

לגבי מה שריצ'י אמר שהוא syrian, כמו ש-"לבבית" אמרה אכן כך קוראים לחלבים באמריקה "סורים".
לדעתי מה שהוא בא לומר בזה הוא - שכביכול כיון שהוא "סורי" אז המנטליות שונה ו"מותר" לו כל מיני
דברים שלאחרים אסור... 
העניין הוא (כמו שנדמה לי הסברתי פעם) שהקהילה הסורית בברוקלין מאופיינת בדרך חיים הרבה יותר
"פתוחה" (הייתי אומר מתירנית...) ביחס לשכניהם האשכנזים - אפילו המודרנים שבהם.

חח.. הוא גם משתמש בביטוי goyish (גוייש) שזה בא מהמבטא האשכנזי "גויי" - של גויים.
כמו בא לומר - אצליהם זה "גוייש" אצלנו נו... לא צריך לעשות מזה בלאגן...

אני זוכר כשראיתי את זה לראשונה בניו יורק איך נדהמתי, בתור ישראלי - זה היה הלם בשבילי,
הם לא מגדירים את עצמם "רפורמים" או "קונסרבטיבים" או משהו בסגנון, הוא מוגדרים "אורתודוקסים",
ועדיין - אני חייב לומר - שבהרבה מובנים זה ממש לא הסתדר לי... שיהיו בריאים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2012 01:31 לינק ישיר 

[quote]קודם כל אנט, תודה רבה על הפרויקט הוא מעניין ומהנה מאוד  שמחה לשמוע שנהנים!
אני חייב לציין שהשאלות מנוסחות היטב, את באמת מבריטניה? כן. אבי מישראל ויש לי משפחה גדולה בישראל ומשם העברית הטובה. חוץ מזה אני כבר כמעט 3 שנים גרה בארץ... עושה רושם של שפת אם, מצד שני - עברית מצוינת...
מבלבל.

לגבי מה שריצ'י אמר שהוא syrian, כמו ש-"לבבית" אמרה אכן כך קוראים לחלבים באמריקה "סורים". אף פעם לא ידעתי שהקהילה החלבית היא בעצם במקור סורית....
לדעתי מה שהוא בא לומר בזה הוא - שכביכול כיון שהוא "סורי" אז המנטליות שונה ו"מותר" לו כל מיני
דברים שלאחרים אסור... 
העניין הוא (כמו שנדמה לי הסברתי פעם) שהקהילה הסורית בברוקלין מאופיינת בדרך חיים הרבה יותר
"פתוחה" (הייתי אומר מתירנית...) ביחס לשכניהם האשכנזים אז הסורים לא אשכנזים?! חדשת לי הרבה היום! - אפילו המודרנים שבהם.

חח.. הוא גם משתמש בביטוי goyish (גוייש) שזה בא מהמבטא האשכנזי "גויי" - של גויים.
כמו בא לומר - אצליהם זה "גוייש" אצלנו נו... לא צריך לעשות מזה בלאגן...

אני זוכר כשראיתי את זה לראשונה בניו יורק איך נדהמתי, בתור ישראלי - זה היה הלם בשבילי,
הם לא מגדירים את עצמם "רפורמים" או "קונסרבטיבים" או משהו בסגנון, אז מה הם כן? סוג של 'דתי לאומי'? כי לי היה נראה שזה משהו יותר מתירני מהמזרחניקים? הוא מוגדרים "אורתודוקסים",
ועדיין - אני חייב לומר - שבהרבה מובנים זה ממש לא הסתדר לי... שיהיו בריאים. [/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2012 03:35 לינק ישיר 

הקהילה הסורית בחוף המזרחי גרים בעיקר בשתי קהילות, אחת בדיל, ניו ג'רסי ( מקום מגוריו של יעקב שוועקי ) והשניה בפלטבוש, ברוקלין ניו יורק. הם קהילה מאד סגורה בינם לבין עצמם, יש הרבה מאד מנהגים שהביאו מהמדינה הישנה כגון: יש איסור מוחלט להתחתן עם מישהו מחוץ לקהילה שלהם - מנהג זה נבע מימי מגוריהם בסוריה כאשר היו חוטפים בחורות בכדי לחתן אותם. הם אף לא מרשים להתחתן עם גרים כהמשך ממנהג זה.

הדור הנוכחי יותר מתירני וכל עוד הילדים שומרים על מסורת - שבת, כשרות, טהרת המשפחה וכו' הם לא ממש נכנסים להם לחיים על מה להקפיד ומה לא. לגמרי נורמלי משפחה שהגברים לא תמיד חובשים כיפה והאמא ללא כיסוי ראש ולובשת מכנסיים, כאשר הם מקפידים מאד על המצוות שמניתי לעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2012 13:16 לינק ישיר 

אנט למה את לא פותחת לכל ראיון אשכול מיוחד בשבילו ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2012 16:28 לינק ישיר 

חאלב היא עיר בסוריה,הסורים הם לא אשכנזים. (על אף שהם בהירי עור בדרך כלל)

ארי ברוין מאוד כנה.

ובשאלה כמה שילמו על המקהלה? אף אחד לא יודע (טוב האמת ההורים משלמים אז מה איכפת להם...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2012 02:03 לינק ישיר 

סטריאו כתב:

אנט למה את לא פותחת לכל ראיון אשכול מיוחד בשבילו ?

גם אידי הציעה משהו כזה באחד מהאשכולות...
אני מקווה שיהיו הרבה שאלונים אז חשבתי שזה מדי הרבה אשכול לכל אחד לחוד.
אם אתם חושבים אחרת, רק תגידו. לי זה ממש לא משנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2012 16:19 לינק ישיר 

תעשי מה שאת רוצה אבל לעניות דעתי (הקובעת...:) סתם- ממש לא...
נראה לי שעדיף לשים הכל באמת באשכול אחד כדי למנוע בלגן רב. אבל כמובן שאם זה לא עולה לך באשכול הרגיל אז את מוזמנת לפתוח אחד חדש ונראה לי שזה מה שאידי גם אמרה.
ולגבי המוצא שלך- טובלדעת מאיפה את...
באמת התלבטתי הרבה בענין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2012 17:33 לינק ישיר 

יגאל ספרסטין כזה ציני... אבל בהחלט מעורר געגוע לתקופת רווח - משיח!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2012 17:53 לינק ישיר 

ובקשר לשאלה אם הם אורטודוקסים או מה?! מכאן בעצם נובע ההבדל בין ישראלים לחוצניקים... ( בעיקר אמריקאים ) בעוד פה בארץ שחיים בגדול רק יהודים וערבים אין בס"ד התבוללות ברמה גבוהה ולכן הפלגים בעם לצערנו הם רק בין היהודים, חרדים, חילונים, ודתיים. בעוד בחו״ל חיים יהודים לצד גויים - רובם גויים משכילים ומתורבתים. אי לכך קימת בעיקר הפרדה בין היהודי לגוי, ולא בין היהודי ליהודי... לכן יהודים חוצניקים פחות יהיו בררנים לגבי עדות, ובמילא פחות בררנים לגבי חרדים פחות או חרדים יותר, כי אצלהם כל היהודים קהילה שהיא מפרידה בין כל הגויים... לסיכום חוצניקים מהסגנון הנ״ל אם יעשו עליה לארץ, אם יחליטו להתחזק יותר השתיכו לציבור החרדי. ואם יחליטו להשאר כמו שהם יקוטלגו אוטומטית לציבור הדתי - מה שלא בהכרח נכון, כי זה לא מחיב שהאידיאולוגיה שלהם זה כמו של דתיים... בעוד פה בארץ הפוליטיקות הם בין יהודים ליהודים, שם זה תמיד ישאר בין יהודים לגויים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2012 19:00 לינק ישיר 

[quote] יהודים חוצניקים פחות יהיו בררנים לגבי עדות, ובמילא פחות בררנים לגבי חרדים פחות או חרדים יותר, כי אצלהם כל היהודים קהילה שהיא מפרידה בין כל הגויים... [/quote]

אצל החרדים - גם החוצניקים, יש קהילות נפרדות בשל מנהגים שונים, ורמות/שיטות שונות בעבודת ד'.
ובחו''ל לא אומרים ''כל היהודים קהילה שהיא מפרידה בין כל הגויים''

אולי הדתיים/ דתיים לאומיים בחו''ל פחות בררנים לגבי עדות וחרדים יותר ופחות (?) אבל אני לא בטוחה שפה בארץ הדתיים / דתיים לאומיים כן בררנים וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דרישת שלום מסולני פרחי מיאמי!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.