ב"ה! מתקדמים יפה... אגב, אין לנו עוד הרבה כדי להפוך לפורום השני בגודלו בקטגוריית "הכל סביב המוזיקה". אם ימשיך פה כמו בתחילת השבוע, אנחנו עושים את זה בחודש... מה אתם אומרים, זה אפשרי...?
נשלח ב-11/4/2012 06:48
עכשיו יהיה הופעה אז אולי יש מצב...
נשלח ב-11/4/2012 14:19
אידי כתב:
ב"ה! מתקדמים יפה... אגב, אין לנו עוד הרבה כדי להפוך לפורום השני בגודלו בקטגוריית "הכל סביב המוזיקה". אם ימשיך פה כמו בתחילת השבוע, אנחנו עושים את זה בחודש... מה אתם אומרים, זה אפשרי...?
בטח ...
נשלח ב-11/4/2012 14:24
יש עוד 2000 הודעות בערך .............
תוקן על ידי עטT ב- 11/04/2012 14:29:44
נשלח ב-11/4/2012 14:27
אידי כתב:
ב"ה! מתקדמים יפה... אגב, אין לנו עוד הרבה כדי להפוך לפורוםהשני בגודלו בקטגוריית "הכל סביב המוזיקה". אם ימשיך פה כמו בתחילת השבוע, אנחנו עושים את זה בחודש... מה אתם אומרים, זה אפשרי...?
נשלח ב-12/4/2012 11:43
זה מדהים.בשנה וחצי הגענו לכזו כמות של הודעות.הפורום הקודם ז"ל,עם כל חמש או שש שנות חייו הארוכות, הגיע בסה"כ,ל15 ומשהו אלף הודעות.זה אומר,שאנחנו הולכים לעבור את זה ובגדול!!
נשלח ב-12/4/2012 12:42
שנמלא את הפורום בהודעות לעניין עם תוכן וללא.... לא ח"ו רק למלאת...
נשלח ב-14/4/2012 23:43
שימו לב : מאז שפתחתי את האשכול הזה, נכון לרגע זה , נוספו 130 תגובות
נשלח ב-15/4/2012 01:12
אידי כתב:
אז הכל בזכותי, את אומרת?;)
סתם, באמת כל הכבוד לכל הפורום!!! שעונים ומפרגנים ומקבלים כל כך יפה! זה מחמם את הלב.
במיוחד אחרי שכבר הרגשתי חלק מהפורום המקסים הזה כבר כמעט שנה, ואתם בכלל לא הכרתם... ובכל אופן התגובות באמת המתיקו את התקופה הקשה שבה רק נכנסתי, קראתי, צחקתי (עם מה שחדוה עשתה... בסמלים...)ף התרגשתי (כששמעתי שגריני סגרה וורט... מזל טוב, גריני, אם את מבקרת לפעמים...) ומא-ד התרגשתי כשנודע לי שאידי סגרה וורט, האמת שאיך שקראתי את כותרת האשכול- הרגשתי שזה הולך לקרות..., אבל לא הי'ה לי עם מי להשיח את התרגשותי...
(תגידו שהתגעגעתם לסוגרי'ים שלי... אני לא מאמינה לכם אם לא...)
נשלח ב-15/4/2012 01:13
לבבית30 כתב:
זה מדהים.בשנה וחצי הגענו לכזו כמות של הודעות.צל"ש גדול, כבר אמרנו?הפורום הקודם ז"ל,עם כל חמש או שש שנות חייו הארוכות,
הגיע בסה"כ,ל15 ומשהו אלף הודעות.זה אומר,שאנחנו הולכים לעבור את זה ובגדול!!בע"ה!
נשלח ב-15/4/2012 01:28
shira007 כתב:
שנמלא את הפורום בהודעות לעניין עם תוכן וללא....
לא ח"ו רק למלאת...
אמן!!! ובאמת יש פה תכנים מתאימים. כל הכבוד לכל המשקיעות והמשקיעים.
נשלח ב-15/4/2012 14:13
בהצלחה לפורום!
תמרור אני חייב להעיר - להאיר לך: סגר/ה שידוך אם כבר ולא סגר/ה ווארט כי אין כזה דבר, ווארט (=תרגום מאידיש 'מילה') זה האירוע שעושים לאחר סגירת השידוך. (ועדיף להגיד השתדך או נהיה חתן/כלה)
נשלח ב-15/4/2012 18:32
משיחמשיח כתב:
תמרור אני חייב להעיר - להאיר לך: סגר/ה שידוך אם כבר ולא סגר/ה ווארט כי אין כזה דבר, ווארט (=תרגום מאידיש 'מילה') זה האירוע שעושים לאחר סגירת השידוך. (ועדיף להגיד השתדך או נהיה חתן/כלה)
הביטוי השכיח ביותר בציבור (משום מה, כי דקדוקית זה באמת לא נכון) הוא 'סגר/ה ווארט' וכךכולם אומרים, ומה לך כי תלין על מישהו שאומר כך ??
שמעת מישהו אומר אחרת ??
נשלח ב-15/4/2012 20:14
אני לא מלין אלא מאיר :) אבל כן בטח ששמעתי שאומרים אחרת
נשלח ב-15/4/2012 20:31
משיחמשיח בקיצער מה שהיה צריך להיות כתוב זה "באו בקשרי שידוכין " , אה ?