|
|
| נשלח ב-11/4/2012 14:42 |
|
| |
nati..:אני לא הולכת להיות מאלה הצבועות אפילו לא שבתי על זה!!אני באה כמו שאני רגילה להיות כמו בכל יום!!!! אבל לא חסר בנות כאלה... פו הדוס:מה הקשר?! אמרתי שבעולם החרדי מותר ללכת עם שיער פזור רק עם הוא קצר!!אני מדברת עם שיער ארוך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 14:45 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | חחח מעניין מי הגאונה שהפפגישה בניהם?!?!חחח איזה צדיק הוא!!! והיא......!!! (מה אפשר לבוא עם שיער פזור לפגישה?!?..מגניב!!!)
לאאאאאאא תבואי עם שיער אסוף לקוקו בלי פן ותלבושת של בית ספר.. |
|
אחת הגיעה לי פעם כמעט ככה .......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 14:53 |
|
| |
| טינקרבל55 כתב: |  | nati..:אני לא הולכת להיות מאלה הצבועות אפילו לא שבתי על זה!!אני באה כמו שאני רגילה להיות כמו בכל יום!!!! אבל לא חסר בנות כאלה... פו הדוס:מה הקשר?! אמרתי שבעולם החרדי מותר ללכת עם שיער פזור רק עם הוא קצר!!אני מדברת עם שיער ארוך!! |
|
מזה ארוך? אמצע הגב? מקובל לחלוטין.. ואם תיפגשי איתי את יכולה להאריך עוד(-;
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 14:58 |
|
| |
זהו שהוא כבר קצת יותר מאמצע הגב!חח ..ואני רגילה ללכת איתו שהוא פזור!בגלל זה שאלתי! ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 14:59 |
|
| |
פוהד, אמצע הגב זה ארוך מאודדדד...לפי התקנון מותר עד הכתפיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:02 |
|
| |
| אושר_תמידי כתב: |  | | פוהד, אמצע הגב זה ארוך מאודדדד...לפי התקנון מותר עד הכתפיים... |
|
לפי התקנון אסור לך להיות פה1;
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:03 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | | לפי התקנון אסור לך להיות פה1; |
|
מה זה נראלך פה? הדרת גברים?? כנ"ל עליך P:
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:05 |
|
| |
כמו ששמת לב התקנון לא מדבר אלי.. את כן מקפידה עליו אז ווקשה.. הדלת בהמשך מצד שמאל(:
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:06 |
|
| |
| אושר_תמידי כתב: |  | | ומבטיחה לך שאם יעברו לידך 2 בחורות, אחת עם חולצה אדומה ואחת עם חולצה סגולה למשל, אתה תשים לב יותר לאדומה והיא יותר תבלוט... |
|
תלוי, אם הסגולה היא יפה והאדומה מכוערת הסגולה כנראה תבלוט יותר..
וככה למדנו שאסור להיות יפה... P=
(ואם יהיו מאה בחורות באדום ואחת בסגול, מי תבלוט? ותכל'ס, אז מה אם היא תבלוט?)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:08 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | | כמו ששמת לב התקנון לא מדבר אלי.. את כן מקפידה עליו אז ווקשה.. הדלת בהמשך מצד שמאל(: |
|
איזה כייף שמשתמע ממני שאני מקפידה... הלוואי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:10 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | וככה למדנו שאסור להיות יפה... P= |
|
?!?!?!...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:12 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | ומבטיחה לך שאם יעברו לידך 2 בחורות, אחת עם חולצה אדומה ואחת עם חולצה סגולה למשל, אתה תשים לב יותר לאדומה והיא יותר תבלוט...תלוי, אם הסגולה היא יפה והאדומה מכוערת הסגולה כנראה תבלוט יותר.. וככה למדנו שאסור להיות יפה... P=(ואם יהיו מאה בחורות באדום ואחת בסגול, מי תבלוט? ותכל'ס, אז מה אם היא תבלוט?) |
|
7; היד עם האצבע למעלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:17 |
|
| |
את אמרת שכל מה שבולט אסור...
| אושר_תמידי כתב: |  | מה הבעיה בחולצה אדומה?
בקיצושו"ע כתוב ששמלה אדומה ולק אדום אסור... לוקחים אתזה לכל בגד אדום שזה בולט ומושך תשומת לב... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:28 |
|
| |
טינקרבל... אם פו רוצה שאשתו תלך עם פאה ארוכה או שאצלו רצוי שיער ארוך ואפילו יותר מאמצע הגב לבוא לפגישה זה עדיין לא הופך אתזה למותר! אז קחי זאת לתשומת ליבך... ו...אדם...בתור גבר... אם אתה לא מבין מה הבעיה אז זאת בעיה נוספת... עט...זה דווקא כן נראה שיש כאן כמה שיודעים איזזה בית היו רוצים ויודעים גם להגדיר זאת אך משום מה...כשהשאלה מגיעה בצורה ישירה כזו...נבלמות להם האצבעות על המקלדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 15:28 |
|
| |
אדום כמו שידוע לי זו בעיה אחרת.
|
|
|
|