| נשלח ב-10/4/2012 21:20 |
|
| |
מתגעגעת לנפתלי הרשטיק
הייתי בבית הכנסת בחג החזן אלי יפה שהוא מנצח התפלל יפה מאד וחסר היה החזן הרשטיק.
|
| נשלח ב-11/4/2012 21:39 |
|
| |
התבלבלת אדלר זה שהיה חסר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2012 21:46 |
|
| |
בכלל לא התבלבלתי אני מתכוונת למה שאני כותבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 09:55 |
|
| |
אין על נפתלי הרשטיק
אני גם מצטרף לדברי anika לנפתלי יש עוצמה ידע עומק ומוזיקליות שלא מצויה אצל הרבה. והמדהים שאצלו הכל זה ממשהו פנימי, הוא לא מחפש את השואו והבמות, אלא את עמוד התפילה, וכך גם מחנך את תלמידיו בבית ספרו "מכון תל אביב לחזנות"
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 12:06 |
|
| |
מדהים כמה הזכרון קצר. בשנים האחרונות לכהונתו, נפתלי, שקולו כבר החל לבגוד בו, זלזל בקהל מתפללי ביהכ"נ הגדול. הוא היה ניגש לעמוד, כשהוא כבד, עייף וכבוי. הוא מיאן לבצע קטעי חזנות, ובמקום זאת הריץ את התפילה. לא בחינם התרוקן ביהכ"נ מממפללים בתקופה זאת.
אפשר להתגעגע לנפתלי של לפני 7 ושמונה שנים. א"א להתגעגע לנפתלי של השנים האחרונות. אם להתגעגע לנפתלי - אז לאישיות שלו, לא לחזנות שכבר אין לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 12:34 |
|
| |
זה אותו אשכול ישן שהבאת פעמיים, אבל שאפו על התחקיר הקטן והזריז. כל כותרות האשכולות זהים, פעם הבאה לגוון קצת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 13:31 |
|
| |
כל מי ששמע את נפתלי הרשטיק לאחרונה ברור לו שנפתלי עבר ועובר רנסנס אדיר. החזן אדלר הוא גדול. נפתלי לא פחות. גם אני מתגעגע לעמוד התפילה עם נפתלי הטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 20:45 |
|
| |
ההודעה שלי נמחקה כנראה היא היתה קנטרנית מידי!! תכלס נפתלי היה חזן ענקקק אבל לכל גלידה גם הטובה ביותר יש תאריך תפוגה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2012 01:53 |
|
| |
החזן הרשטיק נשאר תמיד מיוחד במינו, וגם בימיו האחרונים בבית הכנסת הגדול היה לו את הייחודיות שכמעט אין לאחרים, ובעיקר את האינטלגנציה המוסיקלית והידע שיישם בתפילה. אשרי המאזין לעומק הקול ולא לווליום של הקול.
|
|
|
|
|