בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה חול המועד פסח תשע"ב סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2012 22:45 לינק ישיר 

בשביל לא לחזור על אותם משפטים,אני פשוט מצטרפת למילים של כולם...
תודה,אלי.
משום מה,מוזר לי להסתכל על המקהלה בהרכב הזה.חסרים לי כאן מסמרי ערב...
אולי הוידאו,ייצב קצת את המצב.
מה שאני אוהבת תמיד בהופעות ואף פעם לא מתאכזבת,זה תאורת הבמה המושקעת.
אותי זה מכניס לאטמוספירה של "הזוהר הצפוני"...
(רק לי,התלבושת המחרידה הנ"ל,הזכירה 'פרעה בפיג'מה' במקרה הטוב,או רוחות רפאים במקרה הגרוע יותר..?!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 22:56 לינק ישיר 

[quote]

אין לי מוסג איפה להתחיל... היגעתי קצת מאוחר בגלל פקקים (מי שהיה פעם בניו יורק מבין)אז פיספסתי השיר הראשון של שרגי גשטטנר (ידידי וגר קרוב אלי במונסי) והשיר הראשון של דוד גבאי אבל תודה לגריני שעדכן אותי עד שהיגעתי...

אני לא עשיתי הרבה ווידיאו ג'וש כן הסריט והוא ישלח לי אותם בהמשך.

פגשתי כמה חברה שהיו פעם במקהלה.

הראשון שפגשתי היה יושי בנדר הוא היה בדלת של האולם ובההפסקה שאלתי אותו האם הוא ימשיך לשיר הוא אמר כן.

פגשתי סול ואלברט אייל הם לא ממשיכים בשירה.

דוד וג'רמי הרשקוביץ לא שאלתי אותם אבל דיברתי איתם קצת וגם פגשתי את יאיר קניג גם הוא לא ממשיך בשירה.

ועכשיו לההופעה עצמה.

אהבתי מאוד את האורות נראה לי שהם שיפצו קצת את הבמה התזמורת היה טוב מאוד פריד פישל כמה פעמים כמו שאני יספר בהמשך... כן, הוא היה קצת מבולבל - אבריימל!! תמיד אמרתי שלעולם לא תזדקן. בסוף אתה כן?! אבל לא נורא עם כל הפשלות הייתה 10!!

ההופעה היתחיל עם הזמר שרגי גשטטנר עם השיר ושים ברכה הלחן של יוסי גרין אח"כ נכנס דוד גבאי עם השיר "הגומל"

אחר כך "לגבי" ואח"כ שיר שקט "בין האולם" ואח"כ השיר "אנא עבדא".

פה חשבתי שאני מתפוצצת כבר... נו מיאמי בויס, איפה אתם כבר?? (במיוחד שאני לא אוהבת את גבאי)

והנה מגיע התור של פריד נכנס עם שיר נוסטלגי מאוד אבל אני אוהב כל פעם שהוא מבצע אותו

"No Jew Will Be Left Behind" 

אח"כ היה צמד של שירים הראשון היה "כשם שאני"(מתוך ברכה והצלחה) אח"כ "אמת מה נהדר" אח"כ "שישו ושמחו" גם מתוך האלבום ברכה והצלחה.

אח"כ הוא התחיל לשיר "רק תפילה" ובסוף השיר הוא פישל כמו שתראו בקליפ "חול המועד סוכות במקום פסח"

הכי חמוד היה שהוא כ''כ התבייש עם הטעות. אפילו אחרי שהוא המשיך לשיר הוא נעצר עוד פעם ואמר שהוא לא מאמין שקרה לו כזו טעות - היה לו כ''כ לא נעים...

אבל עדיין ביצע אותו מאוד יפה.

ואחר מכן שר "קח את שלי" מתוך האלבום החדש.

בשביל לראות אותו מבצע את השיר הזה לבד השתלם לשלם 15 דולר - כ''כ מרגש עם כל הנשמה (אה.... בעצם זה פורום פרחי מיאמי..... סליחה...)

אוקיי מוכנים???

המקהלה הכי טוב בעולם נכנס עם השיר "וטהר ליבנו" אח"כ מחרוזת ובה היו השירים "רווח". "משיח". "איום ונורה"(אדיר איום) ו"גלה".

אח"כ שרו "הטוב כי לא חלו" ואחר מכן "יבא" ופה המקהלה היה קצת "off beat" מי שיכול לתרגם לא בקצב הנכון

ואחרי זה היה הפסקה.

בהפסקה פגשתי את גריני ובעל שלה הוא באמת אדם נחמד...טוב לא להאריך...

אחרי ההפסקה גשטטנר נכנס שוב עם שיר יפה מאלבום שלו "מלא משאלות ליבי"(יש קליפ) ואחר מכן פריד נכנס שוב עם השיר "כי הירבת" ואחר מכן מחרוזת חב"ד ובו היה השירים "צמאה לך נפשי" ו"רחמנא" (לא יודע שאר המילים) ו"אשרינו".

אח"כ שר "הפכת" בשיר הזה הוא פישל קצת וגם שר קצת יותר לאט צילמתי את השיר הזה.

אח"כ רק כמה ילדים נכנסו עם מחרוזת וכל השירים היו בנושא 'תורה'. ואצל כל שיר ילדים אחרים נכנסו

רבינא כיכב פה! היו לו הרבה סולואים. המקצועיות שלו רק נהיית יותר ויותר, מה יהיה כשהוא יצא???? חייא תתרגל את השירה שלך ומהר!

השיר הראשון היה "משה אמת" (שיר נוסטלגי) ואח"כ "ויבטחו בך" מתוך סטנד אפ ואח"כ "רק חזק" ואח"כ שינו את הקצב ושרו "sunshine" ו"live a live of torah" ואח"כ "שמע בני" ואח"כ "ונהיה אנחנו" ופה נכנסו כמה ילדים בתלבושת של.... אמ..... משהו כמו.... טוב עדיף לא לתאר.... והם בעצם היו אמורים להראות תימנים. ואח"כ "בדרך התורה" וסיימו עם "תורה היום".

וכאן הביאו פסנתר לירחמיאל וביצע ביחד עם המקהלה שיר חדש לכבוד סיום הש"ס "כל הארץ דעו את השם" (זה לא היה 'ומלאה הארץ דעה את ה' '?) שיר יפה צילמתי רק בסוף.

כשהוא דיבר על השיר הוא היה מאוד מרוגש כמעט בכה. הוא אמר שערך לו 5 דקות להלחין את השיר.

אחרי זה שרו "מי לה' אלי" ואח"כ ירחמיאל
הכריז השמות של הילדים וסיימו את הערב עם שמע ישראל.

אחרי שהכריז את השם של ריצ'י אייל הוא שאל אותו להגיד? וריצ'י אמר לו: כן. אז הוא אמר שאבא של ריצ'י צופה בהופעה מסין!

תהנו מהתמונות...

אין מילים! גם על הסיקור וגם התמונות! תודה על הטרחה!!
לא יודעת למה רק הצלחתי לראות רק בערך את 10 התמונות הראשונות?!

הקליפים שאני צילמתי זה רק של גשטטנר גבאי פריד ורק קליפ 1 קצר מפרחי מיאמי ג'וש אמר שהוא ישלח לי הקליפים שהוא צילם ואני יעלה אותם מיד כשאני יקבל אותם.

כדי לקבל הקליפים שלי וגם של ג'וש (כשיהיה לי) "אתם חייבים להיות חבר פעיל בפורום" 
ולישלוח לי באישי כתובת אימייל או למי שיש פייסבוק יכול לבקש את זה שם.
אני חייב להדגיש שוב שאני לא מרשה להעביר הקליפים לאפאחד וכמובן לא ליוטוב.
אשמח מאוד לקבל תגובות.

חג שמח!

תוקן על ידי elmonsey ב- 12/04/2012 22:35:19

[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:06 לינק ישיר 

למה זה נראה לי שרבינא הזדקן ?

וחייא תתחדש על המשקפיים החדשות . אני חייב להגיד שהם ממש הולמות אותך 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2012 23:15 לינק ישיר 

וואוו אלי, איזה סיקור מושקע ומפורט! וכמה תמונות! יישר כוח גדול!!!
תיכף תיכף אני הולכת להגיב יותר בפירוט אי"ה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:19 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
הקול של ג'רמי כבר התחיל בהופעה האחרונה...

בהאסק האחרון. אתה זוכר מצויין! (נו בטח. ג'רמי )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:22 לינק ישיר 

סטריאו כתב:

הזדקן...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:32 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

סיפרת להם על הפורום? ;)

הראשון שפגשתי היה יושי בנדר הוא היה בדלת של האולם ובההפסקה שאלתי אותו האם הוא ימשיך לשיר הוא אמר כן.
"רקידה" ושות'...

והנה מגיע התור של פריד נכנס עם שיר נוסטלגי מאוד אבל אני אוהב כל פעם שהוא מבצע אותו

אחח, אחד ה-שירים!

אוקיי מוכנים???

כןןןן!!!

המקהלה הכי טוב בעולם נכנס עם השיר "וטהר ליבנו" אח"כ מחרוזת ובה היו השירים "רווח". "משיח". "איום ונורא"(אדיר איום) ו"גלה".

אח"כ שרו "הטוב כי לא כלו" ואחר מכן "יבא" ופה המקהלה היה קצת "off beat" מי שיכול לתרגם

לא בקצב

אח"כ רק כמה ילדים אילו ילדים? נכנסו עם מחרוזת וכל השירים היו בנושא 'תורה'. ואצל כל שיר ילדים אחרים נכנסו

השיר הראשון היה "משה אמת" (שיר נוסטלגי) ואח"כ "ויבטחו בך" מתוך סטנד אפ ואח"כ "רק חזק" ואח"כ שינו את הקצב ושרו "sunshine" ו"live a live of torah" ואח"כ "שמע בני" ואח"כ "ונהיה אנחנו" ואח"כ "בדרך התורה" וסיימו עם "תורה היום".

אוייי, הייתי רוצה לראות את המחרוזת הזאת!!!

אחרי זה שרו "מי לה' אלי" רק באנגלית? ואח"כ ירחמיאל הכריז השמות של הילדים וסיימו את הערב עם שמע ישראל.

תהנו מהתמונות...

נהנים מאוד - תודה! :)
הקליפים שאני צילמתי זה רק של גשטטנר גבאי פריד ורק קליפ 1 קצר מפרחי מיאמי ג'וש אמר שהוא ישלח לי הקליפים שהוא צילם ואני יעלה אותם מיד כשאני יקבל אותם.

כדי לקבל הקליפים שלי וגם של ג'וש (כשיהיה לי) "אתם חייבים להיות חבר פעיל בפורום" 
ולישלוח לי באישי כתובת אימייל או למי שיש פייסבוק יכול לבקש את זה שם.

אז תודיע מתי יש, שנדע לבקש ממך - בסדר?

אשמח מאוד לקבל תגובות.

חג שמח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:34 לינק ישיר 

ייש כח אלי. על הסיקור והתמונות, כל הכבוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:45 לינק ישיר 

annete כתב:
[quote]

אח"כ רק כמה ילדים נכנסו עם מחרוזת וכל השירים היו בנושא 'תורה'. ואצל כל שיר ילדים אחרים נכנסו

רבינא כיכב פה! היו לו הרבה סולואים. המקצועיות שלו רק נהיית יותר ויותר, מה יהיה כשהוא יצא???? חייא תתרגל את השירה שלך ומהר!

דקה! דקה! איך הקול של רבינא?
ואיך הקולות של כולם?
מי התחלף?
ספרו לנו...

תהנו מהתמונות...

אין מילים! גם על הסיקור וגם התמונות! תודה על הטרחה!!
לא יודעת למה רק הצלחתי לראות רק בערך את 10 התמונות הראשונות?!

נסי לצטט את ההודעה עם התמונות. לפעמים זה עוזר (את לא צריכה לשלוח את הציטוט, רק ללחוץ על זה ולצפות בתוך החלון שנפתח).

[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2012 23:48 לינק ישיר 

אידי כתב:

הזדקן...?

ככה זה נראה.... 
אולי דיכאון ? או שמתקשה בלי ג'רמי ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 00:26 לינק ישיר 

annete כתב:
[quote]

אהבתי מאוד את האורות נראה לי שהם שיפצו קצת את הבמה התזמורת היה טוב מאוד פריד פישל כמה פעמים כמו שאני יספר בהמשך... כן, הוא היה קצת מבולבל - אבריימל!! תמיד אמרתי שלעולם לא תזדקן. בסוף אתה כן?! אבל לא נורא עם כל הפשלות הייתה 10!!

אח"כ היה צמד של שירים הראשון היה "כשם שאני"(מתוך ברכה והצלחה) אח"כ "אמת מה נהדר" אח"כ "שישו ושמחו" גם מתוך האלבום ברכה והצלחה.

אח"כ הוא התחיל לשיר "רק תפילה" ובסוף השיר הוא פישל כמו שתראו בקליפ "חול המועד סוכות במקום פסח"

הכי חמוד היה שהוא כ''כ התבייש עם הטעות. אפילו אחרי שהוא המשיך לשיר הוא נעצר עוד פעם ואמר שהוא לא מאמין שקרה לו כזו טעות - היה לו כ''כ לא נעים...

אבל עדיין ביצע אותו מאוד יפה.

ואחר מכן שר "קח את שלי" מתוך האלבום החדש.

בשביל לראות אותו מבצע את השיר הזה לבד השתלם לשלם 15 דולר - כ''כ מרגש עם כל הנשמה (אה.... בעצם זה פורום פרחי מיאמי..... סליחה...)

תוקן על ידי elmonsey ב- 12/04/2012 22:35:19

[/quote]

אנט!
התמוגגתי קשות!!
אוף! אני אצטרך להתאפק עד אחרי הספירה לחזות בפלא..   ( פריד מתבלבל?! נו,  פעם ב 30 שנה...  )

-------

ירחמיאל..
הגזמת!!
אין שום תעוד מקצועי של סולני התקופה!!
גורקין ידידינו נעלם מהמפה.. :( 
רבינא בדרך להפוך להסטוריה....
ג'רמי כבר מחוץ למשחק..
אוף! רק שלא ייווצר חור שחור כמו בתקופת משיח..     :(     ( אוף! גם הסמיילים המתוסכלים פתחו בשביתה...  )

תוקן על ידי MILKI100 ב- 15/04/2012 00:33:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 00:42 לינק ישיר 

אידי כתב:
הקול של ג'רמי כבר התחיל בהופעה האחרונה...

בהאסק האחרון. אתה זוכר מצויין! (נו בטח. ג'רמי )

פיוו, שוב פעם הצלת אותי עם הזיכרון שלי... בעיה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 01:36 לינק ישיר 
רוב תודות

ואוו... יש כאן הרבה מה לקרוא לצפות ולהגיב.
אעשה את זה אולי מחר...
כעת אכתוב תודות לאלי . האכפתיות היא חייך. הגעת להופעה ופשוט צילמת והיסרטת כל הזמן. בשביל מי? בשביל אלו שאף פעם לא ראיתה!(רובנו עכ"פ).
חשבתם שזהו?
לא כאשר מדובר באלי. שישב אחר ההופעה והעלה סיקור ארוך ומפורט עם תמונות. ואני שואל את עצמי כמה זמן זה "לקח"(=גזל) לך בערב חג?
בקיצר:

תודה רבה!

----------------------------

תודה גם
לאנט שבהפסקה כתבה סיקור...

----------------------------------------------------

נ.ב מישהוא צפה דרך האינטרנט?

תוקן על ידי netson ב- 15/04/2012 01:36:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 01:44 לינק ישיר 

אין לי מילים... (איזה כיף לכתוב... אחרי שבוע של ---[תענית דיבור, אם לא הבנתם] זה הי'ה קשה! אבל ברוך ה' הצלחתי... אז אין מה להתלונן)
נחזור לענינינו- הסיקור והתמונות פשוט מדהימים... הרגשתי כאילו באמת הי'יתי שם, אז הי'ה שווה לא לצפות באינטרנט, אה?... סתם. ואיך אני מקבלת את הווידיאו? אני מאד רוצה!!! אני אשמח מאד!!!
תודה לכולם, שבוע טוב ומוצאי חג שמח... ועכשיו- לימודים, לימודים ועוד הפעם לימודים... אוף:(((((((
ה' יעזור!!!! ובהצלחה לכל אלו שעוד בבית הספר... כמוני;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 04:56 לינק ישיר 

אידי כתב:

סיפרת להם על הפורום? ;)

התשובה כן!!

אח"כ שרו "הטוב כי לא כלו" ואחר מכן "יבא" ופה המקהלה היה קצת "off beat" מי שיכול לתרגם

לא בקצב
תודה!

אח"כ רק כמה ילדים אילו ילדים?
אין לי מוסג איך קוראין להם

נכנסו עם מחרוזת וכל השירים היו בנושא 'תורה'. ואצל כל שיר ילדים אחרים נכנסו

השיר הראשון היה "משה אמת" (שיר נוסטלגי) ואח"כ "ויבטחו בך" מתוך סטנד אפ ואח"כ "רק חזק" ואח"כ שינו את הקצב ושרו "sunshine" ו"live a live of torah" ואח"כ "שמע בני" ואח"כ "ונהיה אנחנו" ואח"כ "בדרך התורה" וסיימו עם "תורה היום".

אוייי, הייתי רוצה לראות את המחרוזת הזאת!!!

כשאני יקבל הווידאו מג'וש

אחרי זה שרו "מי לה' אלי"
רק באנגלית?
כן

ואח"כ ירחמיאל
הכריז השמות של הילדים וסיימו את הערב עם שמע ישראל.

תהנו מהתמונות...

נהנים מאוד - תודה! :)

אז תודיע מתי יש, שנדע לבקש ממך - בסדר?
בסדר!
אשמח מאוד לקבל תגובות.

חג שמח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה חול המועד פסח תשע"ב סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.