בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה חול המועד פסח תשע"ב סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2012 22:46 לינק ישיר 

אלי כנ"ל

וסטריאו אתה יודע בל"ג בעומר עסוקים בהרבה דברים אחרים מירון, תהלוכות, וכל מיני עיסוקים אחרים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2012 22:52 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:

וסטריאו אתה יודע בל"ג בעומר עסוקים בהרבה דברים אחרים מירון, תהלוכות, וכל מיני עיסוקים אחרים...

אתה מזכיר שבמשך שנים אחרי ארגון התהלוכות הייתי תופס את עצמי פתאום ומגלה ש... שירים אני כבר לא אשמע עד חג השבועות...
ובכל זאת אלו היו ימים טובים של מבצעים, והרבה...

תוקן על ידי netson ב- 18/04/2012 22:55:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 19:22 לינק ישיר 

ואי אלי תודה רבה לך !!!שכוייחחח

חבל שגרמי יצא......נראלי קשה לירחמיאל להוציא את רבינא......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 23:10 לינק ישיר 

האתר yousendit לא פעיל כרגע אז עכשיו אי אפשר להוריד הווידיאו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2012 23:43 לינק ישיר 

יו,איזה מזל,אני כבר הספקתי להוריד.
ולא התאפקתי... ראיתי את ההסרטה,ללא שמע.
אז זה הסיקור המתומצת שלי :
1.רבינא -?משהו לא ברור,עובר על הבנאדם.מה החוסר חיוניות הזה?
נס,שכמה אוהדים,הצליחו לחלץ ממנו רבע חיוך,במהלך הערב.
2.מקס -נו,טוב.לא צריך להוסיף הרבה מילים... יש כבוד גדול!
3.מי עוד שם..?-בריינדיס הזה,הזכיר לי איזו פרימדונה שעולה לבמה.הוא נכנס ומסתכל על כולם,כאילו..,כאילו
הם שווים שתי גרוש.בטחון עצמי מופרז.וקול..?שיחכה לדיאגנוזה שלי.... ולא יתרברב כ"כ מהר..
4.בגדול,חוץ מהתלבושות הדוחות האלו,עם הכובע של "אבא ישן","פרעה בפיג'מה"
או איך שלא תרצו לקרוא לעב"מ הזה..
נראה,שההופעה היתה מרשימה.
אבל לא הייתי מגדירה את זה כהסטוריה.לא צריך להסחף.
המשך הפרשנות, יבוא בעז"ה,אחרי הספירה.(אם אזכור..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 23:59 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
3.מי עוד שם..?-בריינדיס הזה,הזכיר לי איזו פרימדונה שעולה לבמה.הוא נכנס ומסתכל על כולם,כאילו..,כאילו
הם שווים שתי גרוש.בטחון עצמי מופרז.וקול..?שיחכה לדיאגנוזה שלי.... ולא יתרברב כ"כ מהר..
המשך הפרשנות, יבוא בעז"ה,אחרי הספירה.(אם אזכור..)

!  
הרגתני

-------------

חשבתי שרק אני המטורללת שלא התאפקה וראתה את ההסרטה בלי קול...(ממ.. פריד הכריע את הכף.)
מרשים!
ההסרטה רק גרמה לי להרגיש שהייתי רוצה להיות שם..
ארץ ישראל נקנית בייסורים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2012 18:26 לינק ישיר 

איזה תמונות מהממותתתתת!!!!! סוף סוף יצא לי לראות.... תודה רבה רבה אלי!! קשה לעכל את הפרישות כל פעם מחדש..... הפרשנויות על הוידאו ממש מעמידים את ההופעה חיה לנגד עיני! אין עליכם בפרשנויות..... גם אני כבר רוצה את הוידאו הזה, לגמרי התגעגעתי להופעות של מיאמי אלמונסי- ???please ישר כוח לכולם!

תוקן על ידי miamiית ב- 20/04/2012 18:30:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2012 18:11 לינק ישיר 

כבר אחרי ל"ג בעומר איפה הסיקור שלכם על ההופעה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2012 20:23 לינק ישיר 

למרות שהיה לי ל''ג בעומר די עמוס.
מצאתי לי זמן לצפות עוד פעם בקליפ של ההופעה ששלחת (עוד פעם תודה!)

ו... המסקנות שלי:

א.  רבינא אברמוביץ: זה נראה שהודיעו לו 5 דקות לפני ההופעה שסבתא שלו נפטרה אבל ירחמיאל הכריח אותו    להשתתף בהופעה.... השירה שלו משתבחת מהופעה להופעה ומסולו לסולו והקול שלו עוד לא השתנה לגמרי.

ב.  דיוויד צ'רנדוף: קול טוב, הופעת במה מעולה! בקיצור הוא היושי בנדר של המקהלה (בדיסק הקול שלו ממש דומה לשל יושי בנדר!), למרות שאני יותר מסנפטת את דיויד.

ג.  חייא אברמוביץ: מרחף לו על פני הבמה....קול צלול ויפה, שירה טובה בדרך כלל אבל לפעמים מזייף (תגיד לי אתה יודע ששם המשפ' שלך אברמוביץ? או שאולי אתה מאומץ?!) אבל זה לא מונע מירחמיאל להוריש לו לאט לאט את הסולואים של רבינא.

ד.  ריצ'י אייל: הופעת במה מ-ע-ו-ל-ה!!!! קול נחמד שירה בסדר. (אתה לא משלים את החסר של אלברט וסול...)

ה.  דוד פרלמן: קול חמוד, הופעת במה חמודה ועליזה, שירה טובה עם רגש.

ו.   בני הדודים (?) עסיס: בדיסק מי לה' אלי לא הפסקתי לשמוע את הסולו שלהם בשיר 'כי לך' ולא ידעתי מי שר את הרגיל ומי את הליווי אז עכשיו אני יודעת שזה הגבוה מביניהם ששר את הרגיל - קול מיוחד מלא ברגש!! לנמוך יש קול קצת צרוד וגם את ההופעת במה שלו לא אהבתי במיוחד.

ז.   עקיבא ג'ייקובסון ומ''מ גולדמן: בדיסק יותר אהבתי את השירה שלהם למרות שהם בסדר.

ח.   חיים יהודה גורי: בטחון עצמי בשמים, קול יפה, שירה טובה מאוד.

ט.   מקס הרשקוביץ:   קול השקוביצי צלול וחמוד, שר עם רגש, יכול לזייף לפעמים, מאוד מתרגש בסולואים שלו וספונטנית מתחיל למחוא כפיים, או לפני או בשעת או אחרי הסולו. לא משנה אם זה סולו איטי, מרגש, עצוב - מקס מוחא כפיים!!! זה הפריע לי במיוחד בשיר החדש לכ' סיום הש''ס - כולם רציניים, ירחמיאל מוחה דמעות ומקס מוחא כפיים.

שכחתי מישהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2012 18:54 לינק ישיר 

נשמע מגרה...
מענין באמת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2012 18:36 לינק ישיר 

מתי יהיה אפשר לקנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 21:58 לינק ישיר 

מה לקנות?

אגב אני לא ראיתי את הקליפים מכייון שהאתר לא עובד, מישהו כן הצליח לראות לאחר שהודיעו על האתר שלא עובד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2012 23:34 לינק ישיר 

כבר עובד תנסה להוריד שוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2012 17:43 לינק ישיר 

עוד לא הספקתי לצפות בעצמי, אבל -

annete כתב:
ב.  דיוויד צ'רנדוף: קול טוב, הופעת במה מעולה! בקיצור הוא היושי בנדר של המקהלה (בדיסק הקול שלו ממש דומה לשל יושי בנדר!), נכון? נכון?? תמיד אמרתי!!! :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2012 20:18 לינק ישיר 

כמה זמן לקחה לכם ההורדה של ההופעה?
הוא כבר כמה שעות בהורדה!!!!!!!!!!!!!!
השתגעתי...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה חול המועד פסח תשע"ב סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.