|
| *--
שם הכותב: אליעזר גולדברג |
*
5/5/2002 |
| *--
שם הכותב: ישראל דרור |
*
5/5/2002 |
| *--
שם הכותב: עמיר זוסמן |
*
7/5/2002 |
| *--
שם הכותב: דוד אריאל |
*
7/5/2002 |
| *--
שם הכותב: יהודה בביוף |
*
12/5/2002 |
| *--
שם הכותב: אליעזר גולדברג |
*
12/5/2002 |
| תגובה ל: מי זוכר את המקהלה ואת... | בטח!!! בוודאי אחת החוויות המרגשות של אותה תקופה. ההכנות, כל יום שישי, לא? וההופעות בקיצור חוויה והרבה זכרונות נעימים ולהודות על האמת מעט לא. |
| *--
שם הכותב: עובד חזן |
*
25/5/2002 |
| תגובה ל: מי זוכר את המקהלה ואת... | אכן, היום - כזכרון- זאת הייתה חוויה אבל כמי ששר בקול אב ועל ידו שר בחור צרוד בשם שלמה גרין (שאחר כך שוחרר ע"י צבי) ובכל יום שישי צבי היה עוצר את השירה ומחפש את "העבריין" ואני הייתי בטוח שאת השבת אני עומד להעביר בהעתקת פרק ק"יט - אז זה היה די מפחיד. |
| *--
שם הכותב: דרור זליג |
*
26/5/2002 |
| *--
שם הכותב: דוד מררי |
*
6/6/2002 |
| תגובה ל: מי זוכר את המקהלה ואת... | לא רק שזוכר, אלא גם השתתפתי במקהלה (קול א-א)- וע"פ השנה אני מניח ששרתי יחד איתך אלי (הזכרון שלי זה לא מה שהיה פעם..). מה שנשאר אצלי בזכרון זה בעיקר הפסנתר הישן (שנותץ לרסיסים בשנה האחרונה לקיומו של בית הספר - ואנדליזם לשמו) ובעיקר - העניבות והכומתות הכחולות שהוצאו מידי שנה עם ריח נפטלין עז ממחסני בית הספר לקראת ההופעה בכנס השנתי בהיכל שלמה. זכרון נוסף הוא הופעת המקהלה בטלויזיה (ובאותם שנים היה ערוץ אחד בשחור\לבן שכל המדינה צופה בו) במסגרת איזו תוכנית דת ("המבדיל בין קודש לחול" או משהו כזה) -אירוע שנתפש בבית הספר כאיזו פסגה אומנותית והיום בדיעבד נראה מגוחך למדי. |
| *--
שם הכותב: אופיר רוזנטל |
*
16/6/2002 |
| תגובה ל: מי זוכר את המקהלה וא... | צבי טלמון היה המחנך שלי, למרות כול נסיונותי לא עברתי את מבחני הקבלה למקהלה, תמיד קנאתי בחברי המקהלה שהשתתפו בתחרות וזכו במקום הראשון (אוי ואבוי אם לא), למרות זאת זכיתי גם אני להעתיק את פרק קיט ועו עונשים חינוכים כמיטב המסורת הבריטית, הוא לימד גם אנגלית ותלמוד והיו לו ציונים מיוחדים ןשיטות מנדטוריות אבל רחשנו לו הרבה כבוד ויראה. הלואי עלינו היום מורים כאלה |
| *--
שם הכותב: יואל גליקסמן |
*
19/11/2005 |
|