הפתעה לחובבי החזן משה שטרן
בימים אלו נכנס החזן משה שטרן לאולפן להקלטות דיסק חדש.
הדיסק יהיה שונה, מגוון, ובעיקר מפתיע.
את היצירה הראשונה שהוקלטה "צור ישראל" הספקתי לשמוע עשרות פעמים (בעיקר ברכב) ואני לא גומר להתמוגג.
יש למה לחכות!!!
נשלח ב-17/4/2012 12:21
בהצלחה לחזן משה שטרן
ומאחל שנזכה לשמוע ממנו הקלטות ויצירות חדשות מתוך נחת ובריאות לאי"ט
נשלח ב-17/4/2012 12:28
גם אני התמוגגתי ונהניתי לשמוע את קולו האגדי בשיר החדש 'צור ישראל', כפי שהבנתי הוא אינו מחפש עדיין פרסום לדברים הללו. האלבום הבא יהיה שונה במעט מכל שנות העשייה החזנית של החזן שיחי' לאיו"ט, האלבום תהא בעיקרה שירים חסידיים כרוח ה' הטובה עליו. איחוליי וברכותיי לחזן שיאריך ימים ושנים בטוב ובנעימים.
נשלח ב-17/4/2012 14:09
שיהיה בהצלחה! (מחכים בקוצרוח!)
נשלח ב-17/4/2012 14:22
לא דיברו כאן על חרם של שטרן נגד הפורום???
נשלח ב-17/4/2012 14:54
"חרם"? מי דיבר?? דיברו על כך שהחזן משה שטרן ביקש שלא להעלות קטעים בביצועו ללא רשותו, דבר שאגב מבקשים כמעט כל החזנים. בנוסף, את הידיעה העליתי אני ולא החזן משה שטרן.
נשלח ב-17/4/2012 16:15
מבחינתי דיבורים אלו כל עוד אני לא רואה מהם תפוקה בשטח, בשבילי הם אבק, השאלה היא אם זה יספק את הרצון לשמוע את החזן משה שטרן שוב. לי, זה לא יעשה כלום, אני רוצה לשמוע את החזן משה שטרן לפני עמוד התפילה בנוסח בשיעור לכלל החזנים כיצד מתפללים, לשמוע משהו מתוכנת שהוכן באולפן זו תהיה הנאה גדולה אבל עדיין לא הפסגה אליה אני נושא את עיניי, אני מקווה שארועים אלו יעירו את החזן משה שטרן ויגרמו לו לרצות לשקם את עולם החזנות וללמד תלמידים ובעיקר בדוגמא חיה של כיצד מתפללים. זהו.
נשלח ב-17/4/2012 16:25
bnei כולנו משתוקקים לשמוע את החזן משה שטרן ליד עמוד התפילה, וגם בענין זה אני מקוה להיות איש בשורה. אינני יכול לחשוף כרגע אך דברים בכיוון זה מתבשלים ואם זה ייצא לפועל נשמח כולנו.
נשלח ב-17/4/2012 16:27
זוכמירוביץ כתב:
bnei
כולנו משתוקקים לשמוע את החזן משה שטרן ליד עמוד התפילה, וגם בענין זה אני מקוה להיות איש בשורה.
אינני יכול לחשוף כרגע אך דברים בכיוון זה מתבשלים ואם זה ייצא לפועל נשמח כולנו.
תודה חביבי
נשלח ב-17/4/2012 17:28
כמובן בהצלחה וכל הברכות להחזן הענק!!!! ולא הבנתי מה הבעה לעלות משהו שהוא עצמו העלה ליוטיוב???? אני רק מצטט דברים שנאמרו כאן בעבר על ידי חברים אחרים
נשלח ב-17/4/2012 17:58
כמובן שלא מדובר בדברים שהוא העלה.
נשלח ב-17/4/2012 18:00
זוהי בשורה טובה לשוחרי החזנות, מחכה בקוצר רוח לייזר
נשלח ב-17/4/2012 20:40
ישר כוח לחזן משה שטרן
בשורה טובה לשוחרי החזנות בכלל ומשה שטרן בפרט.בתפילה,קונצרטים,אריות מאופרות ושירים
החוויה וההנאה מושלמים.
שנזכה לעוד הרבה שנים טובות לשמוע אותו ונתבשם גם מיצירותיו.
נשלח ב-17/4/2012 23:43
מה שלא נאמר הוא שהמעבד לכל הדיסק הוא המוסיקאי הצעיר והשנון ישראל מונק.
נשלח ב-18/4/2012 02:08
אכן עיבודים נפלאים של ישראל מונק. עלי להדגיש שאין מדובר בדיסק חזנות, אלא בדיסק של זמירות שירות ותשבחות מלחניו של החזן משה שטרן.
נשלח ב-18/4/2012 10:25
"ספירת העומר""עזרת אבותינו" של משה שטרן
יצירות שהפכו לחם חוקם של חזנים רבים ואתגר למקהלות.