| נשלח ב-23/4/2012 20:27 |
|
| |
קונצרט ספירת העומר במכון תל אביב לחזנות
ביום שני כ״ט אייר (21 למאי) ייערך קונצרט ״בין פסח לעצרת״ ש ספירת העומר.
הקונצרט יתקיים באודיטוריום של מכון תל אביב לחזנות רחוב צייטלין תל אביב.
זהו קונצרט למיטיבי לכת, יושמעו בו יצירות ידועות ופחות ידועות.
יהיה מעניין פרטים בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2012 22:28 |
|
| |
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 08:42 |
|
| |
נוכחתי אמש בחזרות המקהלה לקראת הקונצרט, ומסתבר שיבוצעו כמה יצירות לא שגרתיות ולא מוכרות לצד יצירות שהן ניכסי צאן ברזל לימי ספירת העומר. אני יודע לומר בוודאות שבין היצירות שיבוצעו יהיו יצירות אלה: קרוץ מחומר-ליוב הנני-אלמן אתה נגלית-שטרן ריבונו של עולם-פינצ'יק הללוי-ה הללו עבדי ה'-רוזנבלט ויצירות מוכרות פחות פרי עטם של קצ'קו, רוזומני ועוד... יהיו עוד הרבה יצירות אחרות, בליווי המקהלה וללא ליווי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 10:21 |
|
| |
האם אפשר להעביר את תפילת יום כפור קטן מבית הכנסת הגדול בת"א לבית ברודט שניהם באותו יום ועקב שעון הקיץ יתקיים מה שהיה במקדש ביום הכפורים , מי שראה זה לא ראה זה.
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 11:32 |
|
| |
אני מאמין שאתה יודע עם מי לדבר כדי ללבן סוגיות מעין אלו... אני בוודאי לא הכתובת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 12:12 |
|
| |
יופיעו גם חזנים או רק תלמידים??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 12:21 |
|
| |
משה ,לגבי תפילת יוכ"ק הסר דאגה מליבך מאחר ולתפילה הקרובה "התור"
הינו של תלמידי בית הספר בפ"ת ( יוכ"ק לאדר-התפללו מהמכון בת"א ולניסן
היה נייטרלי ) .
בכך, "לחבר הנאמנים" /אוהדי המכון בת"א יש פטור
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 01/05/2012 12:24:48
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 12:28 |
|
| |
יש מבחינתי בעיה עם הטרמינולוגיה בה בחרת... מהו תלמיד ומיהו חזן? החזן דניאל כל טוב, חזן? בוודאי! תלמיד? גם כן! מקבל שיעורים אצל מיטב המורים ומתפתח מיום ליום. החזן אברהם ברנהולץ חזן? בוודאי תלמיד? עדיין! החזן שימשי צין חזן? ועוד איך!!! וגם לא מתבייש להוסיף וללמוד. הרשימה עוד ארוכה וכוונתי ברורה כנראה... ואם כבר העלית את העניין, בוא ואזרוק לך טיפ קטן ואולי איזו תובנה לחיים, עם ובלי קשר לחזנות, אמר פעם אדם ידוע שאת מה שהוא למד אחרי שהיה בטוח שאותו כבר לא ילמדו כלום היה החלק היותר חשוב בלימודים שלו... אז למען הסדר הטוב, אם חשוב לך לדעת האם יהיו שם חזנים שעשו קריירה בתחום וכבר קנו להם שם, שתשאל את השאלה באופן שיהיה בהיר יותר. אגב, התשובה לפי מיטב ידיעתי היא שלא יהיו שם חזנים שאינם תלמידי המכון כיום!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 13:21 |
|
| |
התשובה הספיקה לי! אני מעריך את הלומדים ואשמח לחכות כמה שנים לשמוע אותם כשהם מבושלים!!!! עשו חיל!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2012 17:58 |
|
| |
| נוטהלפקפק כתב: |  | נוכחתי אמש בחזרות המקהלה לקראת הקונצרט, ומסתבר שיבוצעו כמה יצירות לא שגרתיות ולא מוכרות לצד יצירות שהן ניכסי צאן ברזל לימי ספירת העומר. אני יודע לומר בוודאות שבין היצירות שיבוצעו יהיו יצירות אלה: קרוץ מחומר-ליוב הנני-אלמן אתה נגלית-שטרן ריבונו של עולם-פינצ'יק הללוי-ה הללו עבדי ה'-רוזנבלט ויצירות מוכרות פחות פרי עטם של קצ'קו, רוזומני ועוד... יהיו עוד הרבה יצירות אחרות, בליווי המקהלה וללא ליווי.
|
|
ואילו מרשים יושרו!?!
|
|
| נשלח ב-2/5/2012 21:32 |
|
| |
ההזמנה הרשמית: ב"ה מכון תל-אביב לחזנות (ע"ר) Tel Aviv Cantorial Institute ע"ר 58-021-087-0 בין פסח לעצרת – קונצרט ספירת העומר הנחיה וניצוח – החזן נפתלי הרשטיק עיבודים וליווי מוזיקלי – ריימונד גולדשטיין יתקיים אי"ה ביום שני, כט אייר תשע"ב 21.5.2012 בשעה 20:00 (בדיוק!) במשכן המכון, מכון ברודט לתרבות יהודית, צייטלין 22, תל אביב הכניסה חופשית תרומות תתקבלנה בברכה בואו בשלום
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2012 16:12 |
|
| |
סבורני שאת השורה ה1 לפני האחרונה היה צריך להדגיש מילותיה או לחילופין להגדיל גופנה...
|
| נשלח ב-3/5/2012 22:12 |
|
| |
תרומות תתקבלנה בברכה, האמנם?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 10:48 |
|
| |
כן, האמנם. יש כאן אירוע חינמי הפתוח לקהל הרחב, ומי שאכן החזנות קרובה לליבו ולכיסו יואיל בטובו ליטול חלק בהחזקת מקום שבו יוצרים את חזני הדור הבא. לא מתאים לך? אתה לא חייב. בא ותהנה ללא תמורה.
כפי שצוין, יושמעו יצירות מוכרות יותר לספירת העומר (פינצ'יק, אלמן) וכאלה פחות (לייבוש מילר, קצ'קו, גנטשוף). יבוצעו גם יצירות להלל, ולחג השבועות.
יום שני הקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 12:12 |
|
| |
שיהיה בהצלחה!
|
|
|