| נשלח ב-30/4/2012 12:47 |
|
| |
קליפ חדש לישיבה בויס - אמן אמן אמן / ווקאלי
אחרי הקליפים המצליחים 'אה אה אה' ו'Those Were The Nights' שהגיעו למאות אלפי צפיות ביוטיוב, אלי גרסטנר לא נח, ודואג לנו לקליפ ווקאלי למהדרין על השיר 'אמן' - שיר הנושא של האלבום הווקאלי החדש של ישיבה בויס.
ניתן להוריד את הקליפ מג'מבו מייל (ותודה ל'סטריאו' על ההעלאה!)
או לצפות בו ישירות במדור הוידאו של בחדרי, כאן.
|
| נשלח ב-30/4/2012 17:30 |
|
| |
קליפ חמוד דווקא את הקליפ של "אה אה אה" הרבה יותר אהבתי
אפשר להגיד על אלי שהוא חובב קליפים
חשבתי שיעשה קליפ על שיר אחר ולא על אמן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2012 21:59 |
|
| |
קליפ ממש נחמד !!
אהבתי שרואים את אלי עושה קולות .........
-------------
עלה במוחי הקודח רעיון, לקחת את הקליפ של 'אה אה אה' ולהדביק עליו את הגירסה הווקאלית של השיר, והנה התוצאות לפניכם:
(להירגע עם העגבניות ........)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2012 22:22 |
|
| |
עט חזזזזזק אז אפשר להגיד שיש קליפ ווקאלי חדש ל"אה אה אה "
רק תזכיר איזה עגבניות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2012 16:59 |
|
| |
עט רעיון חמוד מאוד, ובזכותך עכשיו ראיתי את יעקב גרסטנר (מה שאז שזה יצא לא ראיתי) הוא ממש חמוד.
הקליפ החדש חמוד מאוד, צריך לתרגל לשיר את הפזמון במהירות שיא, מעניין שגם עכשיו עם הקליפ הילדים נשמעים עדיין אותו דבר,וממש חסר להם קולות קצת עבים יותר כמו אלי שלום.
כמה פעמים כתבתי כאן חמוד?.....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2012 11:17 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | מעניין שגם עכשיו עם הקליפ הילדים נשמעים עדיין אותו דבר,וממש חסר להם קולות קצת עבים יותר כמו אלי שלום.
|
|
בראשית ימיה של המקהלה היו יותר סולנים בוגרים. בשנים האחרונים הם מעדיפים משום מה את הילדים הקטנים.
הלוואי שהם היו נשמעים היום (פחות או יותר) כמו שהם נשמעו בשני האלבומים הראשונים. זה עולם אחר!
---
לגבי הקליפ החדש -
נחמד.
חלק מהסולנים ממש זעופי פנים. למה לא לחייך??
---
עט -
מגניב לחלוטין!
אתה חייב לשלוח את זה לאלי.
|
| נשלח ב-2/5/2012 16:17 |
|
| |
שמות הסולנים בשיר, כולל תמונות מהקליפ:
איצי וולדמן:

מוישי גרסטנר:
אוראל לוי:
מוישי קאהן:
אהרון אלן (הלן?):
DJ וורטלסקי:
מרדכי מילר: (נכון שהוא דומה ליעקב מרדכי? 'גרסטנרית' מדווחת שהוא אחיין של אלי)
|
| נשלח ב-4/5/2012 12:37 |
|
| |
מוישי גרסטנר זה באמת קולו? זה לא נשמע כ"כ קול תינוקי. (איזה מתוקים הילדים של אלי, ממש סוכריות)
מרדכי מילר (חמוד שכולם עם אותם שמות יעקב, מרדכי, זה בטח איזה סבא) בכל אופן הדוד יעקב מרדכי יותר חמוד, גם קולו לא משהו קצת מעוך (לא יודע איך להגדיר...) מהדוגמית נשמע שיש ליעקב בנו של אלי קול טוב, באמת כמו שאמרת פסנתר מזכיר את קולו של גרשון פוס.
שבי סופר, קולו אמנם לא משהו אבל אני חושב שהוא טוב לקולות עבים יותר ורגועים יותר,חבל חבל שהם לא מנצלים עוד קולות שיש להם.
(אפרופו שבי סופר, אין להם כלל שאסור לשיר במקומות אחרים בלי אישור של יוסי ניומן כמו בפרחי מיאמי?)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2012 10:25 |
|
| |
בשעה טובה שלאגר נזכרו להעלות כתבה על הקליפ, רק חבל שהם לא זכו לקיים את הפתגם: "לא משנה מה תכתוב עלי, כל עוד תאיית את שמי נכון" :)
- - - - - - - - - - - - - - -
גרסטנר מחדש: לראשונה קליפ וואקלי מושקע אלי גרסטנר ולהקתו המיטולוגית ישיבה קאוויר, השיקו בתחילת ימי הספירה דיסק וואקלי מלהיטי המקהלה של פעם וגם להיטים חדשים כמו שיר הנושא 'אמן אמן'. שמושק השבוע בגרסה וידאו מושקעת ומיוחדת לראשונה בהיסטוריה הוואקלית. גרסטנר הלחין, עיבד וניצח וואקלית על הקול, שווה צפיה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2012 10:28 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | שבי סופר, קולו אמנם לא משהו אבל אני חושב שהוא טוב לקולות עבים יותר ורגועים יותר,חבל חבל שהם לא מנצלים עוד קולות שיש להם.
(אפרופו שבי סופר, אין להם כלל שאסור לשיר במקומות אחרים בלי אישור של יוסי ניומן כמו בפרחי מיאמי?) |
|
לא הבנתי באיזה הקשר הזכרת את סופר. אין לו סולו בקליפ.
בכל אופן, גם אם יש להם איסור כזה, מן הסתם הוא קיבל אישור כי הוא עדיין במקהלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2012 12:31 |
|
| |
שלחתי מייל לאלי ושאלתי אם אני יכול להעלות את אה אה אה הווקאלי ליוטיוב התשובה הייתה לא כי:
We plan on releasing something like this next year. Thnx!
ובתרגום חופשי: אניחנו מתכננים לשחרר משהו כמו זה שנה הבאה .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2012 14:00 |
|
| |
אה אה בקיצער גנבת לו את הרעיון
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 20:42 |
|
| |
הכי מתוקים הם מוישי גרסטנר ואהרן אלן גם את יעקב גרסטנר מאוד אהבתי לשמוע ולראות הלוואי והם יוציאו קליפ גם על השיר"הים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 12:13 |
|
| |
זה היה מלחיץ. איצי וולדמן נראה לי בהתחלה כמו אחד הקוגנים, רק בלי הפיאות. (נבהלתי איפה הן...) חשבתי גם שמילר הוא יעקב מרדכי שהחליט להיות יותר - איך לקרוא לזה - מסורק בשובבות? (והתפלאתי, כי לא כ"כ הסתדר לי עליו...) אויש, הם ב א מ ת דומים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2012 14:00 |
|
| |
יעקב מרדכי ומרדכי מילר באמת קרובי משפחה,וקצת דומים, אבל להתבלבל ??
וגם וולדמן לא מאוד דומה לקוגנים במיוחד למי שמכיר אותם (תזכירו לי מי אמר פעם שהוא מבדיל בין התאומים ??)
|
|
|
|
|