בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן יעקב יצחק רוזנפלד - ספירת העומר לצפיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2012 18:33 לינק ישיר 
החזן יעקב יצחק רוזנפלד - ספירת העומר לצפיה

החזן יעקב יצחק רוזנפלד מבצע את רבש"ע (ספירת העומר) בלחנו של יוסלה רוזנבלט
http://www.youtube.com/watch?v=QUUDTQXpBPY&feature=relmfu

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2012 19:01 לינק ישיר 

ביצוע מרגש מאוד. רוזנפלד חזן נפלא בכל רמ"ח אבריו.
חבל מאוד שהיה כ"כ הרבה רעש רקע של אנשים שלא נתנו כבוד לחזן אלא המשיכו לדבר ולאכול כאילו כלום לא קורה. שומעים ברקע אפילו את הרעשים של הצלחות.
חזן שעולה לשיר באירוע כזה, בטח מרגיש מאוד לא נעים עם כל הרעש מסביב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2012 09:23 לינק ישיר 

תענוג.
יישר כח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2012 22:54 לינק ישיר 

שמעתי את יענקלה בתפילה בתחילת דרכו בתפילת הסליחות בנתניה, כמדומני זה היה בשנת 2004/5 דרכו מלכתחילה היתה סלולה במהמורות בשל הדרך בה שיווקו אותו, במקום רוזנפלד הראשון הוא הפך לקוסוביצקי השני ולהלפגוט הקודם. ובתפילות ששמעתי ממנו יכולתי להכיר את יענקלה הגאון החזן מלידה שהיה שבוי עד אותם שנים היכן שהוא...
אז גם כעסתי על הנסיון לסיים כל יצירה בצעקה בטון גבוה בשביל להרשים את קהל ההדיוטים (סליחה). ניגשתי בזמנו אל יענקלה ואמרתי לו אצלי תמיד תישאר פינה חמה בלב בשבילך כחזן אמיתי. הוא באמת יודע את רזי הנוסח ובזכות זה כיצד להשתמש כיצד להתפלל נכונה, לו היה נולד לפני 100 שנה היה מהגדולים. אז היה דור דעה דור שהבין באמת משהו מחייו,
כעסתי על יענקלה שניסה כל הזמן לחפש לשנות את קולו לקבל יותר עומק (כלשונו), ובמקום לחפש איזה מתנה הוא קיבל משמים ולפתח אותה ולהשתמש בה ניסה חיפש ולא מצא דרך לעבות את קולו לשוא. דווקא אני אוהב את הקול הטבעי שיענקלה קיבל אין לי צורך במשהו אחר, בזה לבד הוא חזן מספיק גדול בעיניי.
אני לא הבנתי ולעולם לא אבין מה רצונו של יענקלה מקולו, הקול שלו הוא נפלא ויחודי, ומי שלא אוהב מוזמן שלא לשמוע.
סוף ציטוט אישי
ר' אלחנן אל תכעס, החזנות כיום היא כלי בידור כשר ולא באמת מעניין מישהו שם חזנות. ביצוע מצוין למדי של יענקל, מוכשר קצת מרבה להתפלסף. עוד נצטער על זה שלא ניצלנו אותו עד תום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2012 06:56 לינק ישיר 

חזן נהדר שלא מתרומם ואחת הסיבות היא חבריו ה"טובים"  שניסו "להריץ "אותו כאן בפורום, והכינויים הבומבסטים שבהם כינו אותו גרמו לרבים סלידה וחבל.
מקוה שחזנים צעירים ילמדו מכך ויטפסו לאט לאט בקצב הנכון לפסגה , כי משם אפשר לרדת במהירות.
  ולרוזנפלד אני מאחלת המון הצלחה כי יש לו "את זה" ויכול להגיע רחוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 09:37 לינק ישיר 
בעל תפילה מעולה

תפילה מרגשת ,קול חזני טבעי ן......כושר משחק.
בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן יעקב יצחק רוזנפלד - ספירת העומר לצפיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext