בית פורומים שידוכי חרדים

הבחורים הפתוחים...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2012 23:25 לינק ישיר 
הבחורים הפתוחים...

בעיה שמציקה לי מאוד, ולאחרונה שמעתי שזה לא רק אצלי, ויש המון בחורים ובחורות כאלה.

אני בחור חרדי ליטאי, לומד בישיבה, והכל בסדר גמור, רק מה.. אני מוגדר כבחור עם ראש פתוח, אחד כזה שאצלו לעבוד זה לא אסון, וגם רדיו, מחשב ואינטרנט זה דבר שאפשר לשמוע.

הבעיה מתחילה כמובן בשידוכים, הבחורות הצדיקות כמובן לא מתאימות. הבחורות המודרניות, אולי מתאימות בדעות, אבל הן מחפשות גם כן בחור מודרני יותר. והבחורות הרגילות עם ראש פתוח, ההורים שלהם מחפשים להם בחור צדיק יותר (לפחות בהתחלה עד גיל 22-3).

מה שאומר..

שאין הרבה היצע של בחורות פתוחות, לעומת די הרבה בחורים פתוחים.

מה דעתכם?

תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/05/2012 01:10:18

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2012 23:28 לינק ישיר 

אתה חי בתוך ציבור מסוים, תלמד להתמודד ולהסתדר אתו. אין שלימות בעולם... זה מה יש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2012 23:42 לינק ישיר 

מסכימה איתך אבל בדר״כ הבנות יוצאות מהסמינר אחרי 6 שנים ונפתחות לחיים וכל אחת מוצאת את עצמה ואת מקומה. אין לי מושג על איזה גיל אתה מדבר. אבל אתה יכול למצוא בחורות בסגנון שאתה מחפש שנתיים / שלוש אחרי הסמינר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2012 23:50 לינק ישיר 

משתדכת כתב:
אולי תוותר על האינטרנט ? זה יעזור נראה לי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:06 לינק ישיר 

לוותר על האינטרנט?! מה זה יעזור? באותה מידה אני גם יכול לוותר על הלבוש ולקחת מישהי מודרנית. טוב לי איך שאני, למה להשתנות?! מי שתרצה אותי, תיקח אותי כמו שאני. ואני מדבר על גיל 25.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:13 לינק ישיר 

יש צדק במה שאתה אומר, אבל זה לא עובד תמיד כמו שאתה מחלק את זה. זה לא כל כך מצב מרובע. אתה לא יודע מאיפה השידוך שלך יגיע ואיך זה יסתדר, מה שבטוח זה שזה יסתדר. בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:18 לינק ישיר 

אמן! אני גם לא צריך מאה הצעות, מספיק אחת ויחידה. אבל המציאות היא כמו שכתבתי, וחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:22 לינק ישיר 

הגיוני שככל שאתה מחפש משהו יותר ויותר ספיציפי ומסוים אז ההיצע פוחת והולך. 
וכמו שכתבת בחכמה - אתה צריך להיות מי שאתה וההיא צריכה לקבל אותך כמו שאתה, לטוב ולמוטב. 
כך שאני לא יודע אם זה חבל אלא זה טבעו של עולם. 
והיות וב"ה אתה צריך רק אחת, אז תהיה בטוח שהיא קיימת ובע"ה איחוליי שהיא תגיע כמה שיותר מהר. 
ו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:24 לינק ישיר 

כמה קל לנאום סיסמאות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:28 לינק ישיר 

אמן! במה שכתבתי חבל, התכוונתי למצב שהורי הבחורות מחפשים לבחורות בחורים צדיקים יותר ממה שהבחורה מבקשת. עד שבגיל מבוגר הם מבינים שזה לא יעזור להם, והם צריכים לחפש לבת שלהם ע"פ רצונה. חבל שמבינים את זה רק בגיל מבוגר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:44 לינק ישיר 

צודק לגמרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:47 לינק ישיר 

צודק בהחלט. אבל במחשבה שניה לפעמים גם זה שההורים שלהם מחפשים דווקא כזה בחור זה גם משמיים. 
זה לא מצדיק את ההורים, אבל לפחות נותן פתח לתקווה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 00:47 לינק ישיר 

תודה על ההסכמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:51 לינק ישיר 

נקודה למחשבה, מה ז"א שזה גם משמים?! מה הענין לחפש לבחורה משהו שהיא לא מעונינת בו? לא חבל סתם להפגיש אותה עם בחורים שלא בכיון שלה? וזה יפה לעשות את זה לבחורים הצדיקים האלה שמוכרים להם בחורה פתוחה כאילו היא צדיקה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2012 00:58 לינק ישיר 

שוב, אין ספק שאתה צודק מאד, וזה פשוט עוול ושטות מוחלטת. אבל עדיין בתור יהודים מאמינים אנחנו יודעים שהכל משמיים כך שגם ההתנהגות של אותם הורים אף שזה מבחירתם עדיין הקב"ה הוא זה שמסובב את ה-כל,  ולכן כתבתי שבמחשבה שניה גם זה משמיים - ההתנהגות שלהם והתוצאה הישירה שזה משפיע. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2012 01:10 לינק ישיר 

כיהודי מאמין, אני יודע שאתה צודק. וכיהודי שלא בונה על ניסים ונפלאות, אני כואב את כאבם של בנות אלו, ושל הבחורים שבסופו של דבר שלהם, שנאלצים לחכות עד גיל מבוגר יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבחורים הפתוחים...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext