|
|
| נשלח ב-6/5/2012 01:14 |
|
| |
אז ככה, תחליט מה יותר חשוב לך, אם יותר חשוב לך לעשות ככל העולה על רוחך- תשלם את מחיר ההמתנה או הפשרה על אישה שלא ממש מתאימה לך- יותר מודרנית. אם תשנה ממה שאתה- תשלם בכך שאתה לא ממש מי שאתה. עכשיו תבחר מה אתה מעדיף לשלם.
חוץ מזה יש את העניין של הורים שמחפשים לילדים שלהם מה שהם רוצים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 01:14 |
|
| |
כפי שידוע לי יש הרבה מאד בחורות שעונות על ההגדרות שכתבת על עצמך.. יכול מאד להיות שאתה לא מכיר אותן או לא שומע עליהן מהסיבה הפשוטה שבחורות כאלה לא הולכות בראש חוצות עם שלט שמספר מי הן באמת.. אלה דברים פנימיים שרק האדם עצמו יודע עליהם. כשמבררים טוב על בחור/ה מגיעים גם לדברים האלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 01:31 |
|
| |
שיר.. אני לא חושב שיש כאן מה להתפשר, זה לא שאין בחורות כמו שאני מחפש, הבעיה רק שהם מתגלות רק בגיל מבוגר יותר, כשהוריה מוכנים לשמוע שגם לה יש דעות בעניני שידוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 01:41 |
|
| |
צר לי לומר, אבל לא תמיד זהו רק הרצון של ההורים. לרוב, בחורות כמו שתיארת ואני מכירה רבות, מחפשות מישהו שיהיה יותר צדיק מהן... הן בטוחות שיהיה להן קל להשתנות אחרי החתונה, ובגיל מאוחר יותר הן פשוט מוצאות יותר את הכוון שלהן, חלק נהיות צדיקות יותר וחלק רואות שמה שמתאים להן זה אחד כמוהן.... אז בבקשה לא להאשים את ההורים, בהרבה מקרים מדובר ג"כ בבחורה עצמה... ושיהיה לך בהצלחה,בקלות ובקרוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 01:47 |
|
| |
זה נכון, אבל מקרים שקרו לי אישית מראים מגמה של הורים שמחפשים לבנות שלהם משהו אחר ממה שהבנות מחפשות. וכדי שתביני על מה אני מדבר, אז מדובר בחבר שהציע לי חברה של אשתו, שהחברה התלהבה מהרעיון, אבל ההורים שלה טענו שאני פתוח מידי בישבילה. ושניהם שמעו את אותם דברים, ואפי' ההורים שמעו פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 02:00 |
|
| |
אוקי, זה כבר סיפור אחר, לא יודעת מה אפשר לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 02:01 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | בעיה שמציקה לי מאוד, ולאחרונה שמעתי שזה לא רק אצלי, ויש המון בחורים ובחורות כאלה.
אני בחור חרדי ליטאי, לומד בישיבה, והכל בסדר גמור, רק מה.. אני מוגדר כבחור עם ראש פתוח, אחד כזה שאצלו לעבוד זה לא אסון, וגם רדיו, מחשב ואינטרנט זה דבר שאפשר לשמוע.
הבעיה מתחילה כמובן בשידוכים, הבחורות הצדיקות כמובן לא מתאימות. הבחורות המודרניות, אולי מתאימות בדעות, אבל הן מחפשות גם כן בחור מודרני יותר. והבחורות הרגילות עם ראש פתוח, ההורים שלהם מחפשים להם בחור צדיק יותר (לפחות בהתחלה עד גיל 22-3).
מה שאומר..
שאין הרבה היצע של בחורות פתוחות, לעומת די הרבה בחורים פתוחים.
מה דעתכם?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/05/2012 01:10:18 |
|
וואו
לצאת לעבוד, קצת תלוי במה...
רדיו, לא אסון לשמוע אבל אין מה להשוות עם מחשב ואינטרנט...
הכל תלוי!!!
יש ראש פתוח ויש ראש פתוח, ותמיכה באינטרנט או ביציאה לעבוד לאו דווקא מוכיחה על ראש פתוח, זת'ומרת יש בחורות עם ראש פתוח, שמתנגדות לנ"ל!
אבל עם כל הכבוד לראש הפתוח של הבחורים, באינטרנט הם ודאי לא אמורים להיות ואם הם כן נמצאים אז אני חושבת שיהיה קצת אבסורדי לבקש מישהי שאיננה מודרנית כי לדעתי גם אם זה רק בדעות שלה... אז בבוא היום, במשך נישואיהם הם כן יהפכו למודרנים.
ואתה כאילו מנסה לרקוד כאן על כל החתונות גם שמצד אחד לא יהיה לה אכפת להכניס מחשב ואינטרנט ורדיו (איזה רדיו???) ועיתונים (אלו עיתונים???) וכיוצ"ב ומצד שני שלא תהיה מידי מודרנית ואולי שגם מצד שלישי אם יהיה באלך לצאת לעבוד אז היא לא תתנגד, אבל מה??? העיקר שלא תהיה מודרנית... מה זה שלא תהיה מודרנית?, שלא תראה מודרנית? שלא תתלבש כמו מודרנית??? מודרנית זה לא רק בלבוש!
אתה באמת צריך לעשות חושבים עם עצמך... אני מתפללת שאני אמצא חתן שיהיה תוכו כברו! שלא יראה צדיק ובדעות ובמחשבות שלו ה' ישמור או שלא יראה ה' ישמור או מודרני אבל הוא באמת כן צדיק... שיהיה תוכו כברו איך שהוא נראה, זה גם מה שהוא חושב ומתנהג ומקיים...
תחשוב עלזה ושיהיה בהצלחה!
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 02:03 |
|
| |
איזה מתסכל זה....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 02:25 |
|
| |
מעניין. שמעתי את זה הרבה מאד לאחרונה. בחורים יכולים לעשות מה שבא להם(מתנצלת מראש דוד. הכוונה לא אליך. אלא כללית) אח"כ הם מחפשים בחורה צדיקה. ערכית. שמורה. רק עם ראש פתוח,שתקבל אותם איך שהם,שלא תטיף וכו'... ופה בעצם השאלה שלי: מה הרעיון בעצם? למה שלא יקחו אחת כמותן? חוששים שתראה עולם ויום אחד תפרוש כנפיים? חוששים שביחד איתה הם ידרדרו יותר? חוששים מאוירה בבית?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 02:52 |
|
| |
אריסה, צר לי, אבל זה לא ענין של בחורים או בחורות, אני מכירה גם בנות כאלה... זה ענין של אופי.. ולדעתי- הם צריכים/ות קודם כל להתמתן ולראות עם עצמם מה הם באמת ומה הם רוצים להיות, ואז זה כבר יזרום בעז"ה יותר בקלות גם בשידוכים.. שהכל יותר ברור...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 10:36 |
|
| |
זה בדיוק מה שביקשתי, אחת כמוני. אריסה.. תקראי טוב מה כתבתי, אני רוצה שהבחורות שהן כמוני, יחפשו בחור כמותן, ואז הכל יבוא על מקומו בשלום. הבעיה שהבחורות הפתוחות, ההורים מחפשים להן בחור צדיק יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 10:54 |
|
| |
מענין אני תמיד רואה את הבעיה הפוכה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 11:02 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | בעיה שמציקה לי מאוד, ולאחרונה שמעתי שזה לא רק אצלי, ויש המון בחורים ובחורות כאלה.
אני בחור חרדי ליטאי, לומד בישיבה, והכל בסדר גמור, רק מה.. אני מוגדר כבחור עם ראש פתוח, אחד כזה שאצלו לעבוד זה לא אסון, וגם רדיו, מחשב ואינטרנט זה דבר שאפשר לשמוע.
הבעיה מתחילה כמובן בשידוכים, הבחורות הצדיקות כמובן לא מתאימות. הבחורות המודרניות, אולי מתאימות בדעות, אבל הן מחפשות גם כן בחור מודרני יותר. והבחורות הרגילות עם ראש פתוח, ההורים שלהם מחפשים להם בחור צדיק יותר (לפחות בהתחלה עד גיל 22-3).
מה שאומר..
שאין הרבה היצע של בחורות פתוחות, לעומת די הרבה בחורים פתוחים.
מה דעתכם?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/05/2012 01:10:18 |
|
דוד רק עכשיו הגעת למסקנה הזאת???
אני כבר מזמן בדעה הזאת,
אבל לך תשנה את העולם החרדי....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 11:13 |
|
| |
| בקרובצלך כתב: |  | | כפי שידוע לי יש הרבה מאד בחורות שעונות על ההגדרות שכתבת על עצמך..יכול מאד להיות שאתה לא מכיר אותן או לא שומע עליהן מהסיבה הפשוטה שבחורות כאלה לא הולכות בראש חוצות עם שלט שמספר מי הן באמת.. אלה דברים פנימיים שרק האדם עצמו יודע עליהם.כשמבררים טוב על בחור/ה מגיעים גם לדברים האלה.. |
| ממש נכון!!!והבחורות האלה רוצות את הסגנון בחורים עם ראש פתוח , ההורים שלהם הם אלה שמחפשים להם את השידוך,והם מחפשים את מה שהם רוצים, אבל בעז"ה מגיעים לשידוך האמיתי,כל אחד עובר את המסלול שנקבע לו מלמעלה!!שיהיה לכולנו בהצלחה!
תוקן על ידי זהיבוא ב- 06/05/2012 11:13:50
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 11:17 |
|
| |
כן אביטל, רק אחרי שהרגשתי אתזה על בשרי, הבנתי כמה שזה נכון ומעצבן.
|
|
|
|
|