|
|
| נשלח ב-10/5/2012 15:24 |
|
| |
כן, למה לא? אם תרצי יש לי עוד כמה בארנק לתת. כמו למשל- אם היה חוק בכל העולם שרק נשים יכולות להיות ראש ממשלה אז לא היו מלחמות לעולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2012 15:29 |
|
| |
הלוואי... אין כמונו בתככנות....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2012 15:30 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | סים, ממש עלו הפיוזים... אני לא חושבת שנשים יותר מחמירות, אבל יש קטע, ואני לא מכלילה, שבחורים מרגישים שכך העולם שייך להם והםלא באמת חושבים לעומק בנוגע לדברים מסוימים. אין ספק שכאשר הם יעמיקו - הם יווכחו בסכנות של האינטרנט... וסליחה מהגברים שלא נכללים... |
|
אל תדאגי לא עלו לי הפיוזים..:) פשוט כתבתי בפאתוס....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2012 15:32 |
|
| |
אורי מתחנף, הא?! האשה היא היצור הכי משפיע בתבל.. אין כמונו!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2012 18:28 |
|
| |
אני מודע לבעיות האינטרנט. אבל למה בחורה שגולשת באינטרנט מורידה בחור אם היא תשמע שהוא בכל יודע מה זה אינטרנט?! למה לך מותר ולבעלך אסור?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 09:17 |
|
| |
לצערי, אני גם שואלת את עצמי אותו דבר.... ובקישור ישיר - למה להורים מותר דברים שלילדים אסור?? (ואני לא מתכוונת מחמת הגיל...) ככה אנחנו, מצדיקים את עצמינו ולא מתירים לאחרים.... יותר קל לנו להקפיד על השני במה שאנו לוקים בו...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 11:32 |
|
| |
קודם כל עם כל הכבוד, הרבה יותר מפחיד גבר שגולש. עובדה. שנית, זה באמת לא בסדר לעשות דברים שאוסרים על הילדים. כי בסופו של דבר ילדים יודעים ומרגישים הכל. ורוב החינוך, אם לא כולו- מושתת על דוגמא אישית. כל מה שאני מנסה לומר זה לא לתת ליגיטימציה לדבר הזה ששמו אינטרנט ולתת לזה מקום של כבוד ולקרוא לזה - "אני בחורה פתוחה כי יש לי אינטרנט" זה דבר לא טוב. וכשאתחתן ותהיה לי אחריות על עוד אנשים, באמת אנהג אחרת. למרות שאינני אומרת ש"זה בסדר בתור רווקה".
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 12:46 |
|
| |
בואי אני אגלה לך סוד. גם אני כשאתחתן אשנה כמה דברים ממה שאני עושה היום. אז תחפשי בחור כמוך, ותשנו דברים ביחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 13:01 |
|
| |
אבל אני מנסה לומר לך שאני לא חושבת שזה אותו הדבר. למה רב המכורים לנט הם גברים ולא נשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 13:01 |
|
| |
תוקן על ידי סים21 ב- 14/05/2012 13:01:34
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 15:57 |
|
| |
למה לא אותו דבר? ומי אמר לך שרוב המכורים לנט הם גברים? התמכרות לנט נובע משיעמום, אם לא תשעממי את בעלך, אז אני מבטיח לך שהוא לא יהיה מכור לנט.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 16:18 |
|
| |
מה הקשר בין שיעמום להתמכרות? אולי זה מתחיל משעמום. אבל התמכרות היא מצב של תלות פסיכולוגית , בחומר או בפעילות כלשהם, כאשר היא מובילה להשלכות שליליות ובאה על חשבונם של צרכים חשובים אחרים, כך שזה לא יעזור אם אישה תשעמם את בעלה או לא. ובמגזר שלנו זה מצוי יותר אצל גברים. תסתכל באתר "שמור עיינך" - לגברים בעיקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 18:45 |
|
| |
לא מכיר את הדברים האלה ב"ה. בכ"א תהיי בטוחה שלא התכוונתי להגדיר בחור פתוח כאחד כזה שמשתמש כל היום בנט.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 19:04 |
|
| |
אני בחור חרדי ליטאי, לומד בישיבה, והכל בסדר גמור, רק מה.. אני מוגדר כבחור עם ראש פתוח, אחד כזה שאצלו לעבוד זה לא אסון, וגם רדיו, מחשב ואינטרנט זה דבר שאפשר לשמוע. ככה אתה הגדרת ראש פתוח לא?! אינטרנט לא קשור בכלל למונח "פתוח" לדעתי בכל אופן. מה שניסיתי לומר שאינטרנט זה כן גרוע, ואתה נתת לזה להישמע כדבר ליגיטימי ונחמד ומתייחס לזה שאתה "ראש פתוח". זה מה שהפריע לי.... מבין את כוונתי? אולי לא ניסחת נכון אז לא הבנתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 20:09 |
|
| |
אמרתי שאינטרנט זה לא משהו לגמרי מחוץ לתחום, ואם צריך, אז אני אשתמש בו. לא אמרתי שזה טוב.
|
|
|
|
|