בית פורומים שידוכי חרדים

הבחורים הפתוחים...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2012 15:24 לינק ישיר 

כן, למה לא? אם תרצי יש לי עוד כמה בארנק לתת.
כמו למשל- אם היה חוק בכל העולם שרק נשים יכולות להיות ראש ממשלה אז לא היו מלחמות לעולם.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2012 15:29 לינק ישיר 

הלוואי... אין כמונו בתככנות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2012 15:30 לינק ישיר 

אחת_חדשה כתב:
סים, ממש עלו הפיוזים...
אני לא חושבת שנשים יותר מחמירות, אבל יש קטע, ואני לא מכלילה, שבחורים מרגישים שכך העולם שייך להם והםלא באמת חושבים לעומק בנוגע לדברים מסוימים. אין ספק שכאשר הם יעמיקו - הם יווכחו בסכנות של האינטרנט...
וסליחה מהגברים שלא נכללים...

אל תדאגי לא עלו לי הפיוזים..:) פשוט כתבתי בפאתוס....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2012 15:32 לינק ישיר 

אורי מתחנף, הא?!
האשה היא היצור הכי משפיע בתבל.. אין כמונו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2012 18:28 לינק ישיר 

אני מודע לבעיות האינטרנט. אבל למה בחורה שגולשת באינטרנט מורידה בחור אם היא תשמע שהוא בכל יודע מה זה אינטרנט?! למה לך מותר ולבעלך אסור?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 09:17 לינק ישיר 

לצערי, אני גם שואלת את עצמי אותו דבר....
ובקישור ישיר - למה להורים מותר דברים שלילדים אסור?? (ואני לא מתכוונת מחמת הגיל...)
ככה אנחנו, מצדיקים את עצמינו ולא מתירים לאחרים....
יותר קל לנו להקפיד על השני במה שאנו לוקים בו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 11:32 לינק ישיר 

קודם כל עם כל הכבוד, הרבה יותר מפחיד גבר שגולש. עובדה.
שנית, זה באמת לא בסדר לעשות דברים שאוסרים על הילדים. כי בסופו של דבר ילדים יודעים ומרגישים הכל. ורוב החינוך, אם לא כולו- מושתת על דוגמא אישית.
כל מה שאני מנסה לומר זה לא לתת ליגיטימציה לדבר הזה ששמו אינטרנט ולתת לזה מקום של כבוד ולקרוא לזה - "אני בחורה פתוחה כי יש לי אינטרנט" זה דבר לא טוב.
וכשאתחתן ותהיה לי אחריות על עוד אנשים, באמת אנהג אחרת. למרות שאינני אומרת ש"זה בסדר בתור רווקה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 12:46 לינק ישיר 

בואי אני אגלה לך סוד. גם אני כשאתחתן אשנה כמה דברים ממה שאני עושה היום. אז תחפשי בחור כמוך, ותשנו דברים ביחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 13:01 לינק ישיר 

אבל אני מנסה לומר לך שאני לא חושבת שזה אותו הדבר.
למה רב המכורים לנט הם גברים ולא נשים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 13:01 לינק ישיר 

תוקן על ידי סים21 ב- 14/05/2012 13:01:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 15:57 לינק ישיר 

למה לא אותו דבר? ומי אמר לך שרוב המכורים לנט הם גברים? התמכרות לנט נובע משיעמום, אם לא תשעממי את בעלך, אז אני מבטיח לך שהוא לא יהיה מכור לנט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 16:18 לינק ישיר 

מה הקשר בין שיעמום להתמכרות?
אולי זה מתחיל משעמום. אבל התמכרות היא מצב של תלות פסיכולוגית , בחומר או בפעילות כלשהם, כאשר היא מובילה להשלכות שליליות ובאה על חשבונם של צרכים חשובים אחרים, כך שזה לא יעזור אם אישה תשעמם את בעלה או לא.  ובמגזר שלנו זה מצוי יותר אצל גברים. תסתכל באתר "שמור עיינך" - לגברים בעיקר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 18:45 לינק ישיר 

לא מכיר את הדברים האלה ב"ה. בכ"א תהיי בטוחה שלא התכוונתי להגדיר בחור פתוח כאחד כזה שמשתמש כל היום בנט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 19:04 לינק ישיר 

אני בחור חרדי ליטאי, לומד בישיבה, והכל בסדר גמור, רק מה.. אני מוגדר כבחור עם ראש פתוח, אחד כזה שאצלו לעבוד זה לא אסון, וגם רדיו, מחשב ואינטרנט זה דבר שאפשר לשמוע. 
ככה אתה הגדרת ראש פתוח לא?!  
אינטרנט לא קשור בכלל למונח "פתוח" לדעתי בכל אופן. מה שניסיתי לומר שאינטרנט זה כן גרוע, ואתה נתת לזה להישמע כדבר ליגיטימי ונחמד ומתייחס לזה שאתה "ראש פתוח". זה מה שהפריע לי.... 
מבין את כוונתי? אולי לא ניסחת נכון אז לא הבנתי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2012 20:09 לינק ישיר 

אמרתי שאינטרנט זה לא משהו לגמרי מחוץ לתחום, ואם צריך, אז אני אשתמש בו. לא אמרתי שזה טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבחורים הפתוחים...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.