בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מקונצרט ספירה בבית הכנסת הגדול בר"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2012 15:22 לינק ישיר 

אחרי כל התגובות הרשו לי הקטן גם לתת את התרשמותי 
ואני הייתי שם...
בהחלט היה מאכזב כמות האנשים ,אבל אין מה לעשות זה לא היה שעה נוחה כמו שאמרו כבר שבת באותו פורמט פחות או יותר ובית הכנסת היה מפוצץ.
דבר שני החזנים ,מוצן וקלאנג בסדר גמור נתנו את שלהם אבל עם כל הכבוד להם חיים אדלר זה ליגה אחרת
והאמת גם שפת הגוף של חיים היתה כזאת אוקי סורו נא נערים נחמדים ותנו לאבאלה להראות לכם איך עושים את זה נכון.
ודבר שלישי המקהלה נתחיל בחלק הטוב יוסי שוורץ בחור מוכשר החברה שאיתו מוכשרים 
מבינים דבר או שניים בחזנות והרמוניה. אז זה טוב ונחמד אבל זה לא מקצועי מספיק ,כל זמן שהחברה לא יקראו תווים קשה לעשות דברים קצת יותר מורכבים חוץ מתשובות ורקע לשבת עליו.
ולכן  טוב ונאה לתת מחמאות אבל חלק מהתגובות פה ,כאילו שזאת מקהלה שטרם נראתה בעולם קצת מוגזמות. למשל התגובה הזאת ("‫ובפרט הדהימו אותי מקהלת הצעירים בניצוחו של יוסי שורץ שללא ספק נועד לגדולות באחיזתו הכוללת של כל החברים ובסינכרונם עם החזנים ובתפיסתו המוזיקלית הגאונית" של קובי R)
על תשכחו שחלק גדול מבאי התפילה נמצאים בשבותת שם ושומעים את אחת המקהלות עם המנצח הטובים ביותר שיש והיו. ככה שיש עוד מרחק גדול אבל בטוח שאם יתמידו יצליחו בגדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2012 16:33 לינק ישיר 

רגושים - איני בטוח "שהיית שם " אם אתה כותב : כל זמן שהחברה לא יקראו תווים קשה לעשות דברים,,,,,,,,,,,,

בשביל :תמיכה בתפילות בלחני מודזיץ /קאליב או אב הרחמן - בלחן  מכניסי רחמים של בנט אין צורך שחברי
המקהלה יחזיקו תווים . מאידך ,כשהחזן התפלל  :השכיבנו - חולק ביניהם במהירות תווים
לגבי תפילות אחרות - עיקר התמיכה של המקהלה היה ברספונסים ( לטעמי די טוב )

לגבי  הנוכחות הדלילה של מתפללים :גם בבורו-פארק (יומיים קודם) השנה היתה נוכחות דלילה
של מתפללים - למרות ששם זה היה ביום שבתון מעבודה (יום ראשון) . לדעתי , במידה והתפילה היתה
מתקיימת בר"ח אייר / ביום ירושלים ( שהרי השנה במוצ"ש של ערב יום ירושלים לא יתקיימו
תפילות חגיגיות ) - היינו זוכים לקהל מתפללים יותר גדול

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 13/05/2012 16:47:58

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מקונצרט ספירה בבית הכנסת הגדול בר"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.