בית פורומים עצור כאן חושבים

הפרפטום מובילה של המחב"תים - אשכול משוחזר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/2/2015 12:52 לינק ישיר 

אני לא ברמה של כתיבת כאלו הודעות. כוחי מסתכם בלשבת ביציע, למחוא כפיים ולקרוא קריאות עידוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 13:31 לינק ישיר 

למינגית

למי את קוראת טרולים משוגעים, אינני יודע מדוע עזבו רבים כמו הרב מיכי ויתכן ועוד, אך אין סימן שזה היה תלוי בטרולים, אולי זה היה תלוי בתוקפנות המילולית של שיבוליהו רציוסקפטי ועוד, אך זה לא מסביר את העלמם של אלו עצמם.

אני תוהה כבר כמה חודשים על הידלדלות מספר החברים בפורום ביחס לתקופה של לפני שנתיים עד ארבע בס"ה, ולא נראה לי שווטסאפ ופייסבוק מהווים הסבר. למעשה נראה שכל הפורומים מידלדלים, כך ספרים וסופרים וכך גם פורומים שונים באתרים אחרים, אך אלו יתכן והפעילות עברה לאפליקציות הטרנדיות היום, מה שקצת פחות סביר ביחס לפורומנו זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 14:01 לינק ישיר 

אם יש כאלה שהביאו כאן לדיונים אמיתיים, נוקבים, בלי טיעוני קש - זה שיבוליהו ורציוסקפטי וד'ה פרזנט. אתה יכול לחלוק על דעותיהם, אינך יכול לחלוק על רמת טיעוניהם ועל רהיטות כתיבתם. התוקפנות המילולית הייתה חלק מהיופי של הימצאם כאן. זה טבעו של פורום חי ובועט.

'טרולים' זה אלה שמהגגים דברים בלי קשר שאינם מעניינים אף אחד. וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 14:46 לינק ישיר 

לא מקובל עלי שהתוקפנות היא חלק מהיופי, כקורא מהצד אני אכן נהנה מהשנינות והישירות, אך כמושא התקיפה לא נראה לי שהייתי נהנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 15:02 לינק ישיר 

התוקפנות היתה מוגזמת, אך ההגיגות בלי קשר לא פחות מוגזמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 15:30 לינק ישיר 

אני בעוניי לא מצאתי בכל הטיעונים שהוזכרו משהו שאינו לעוס (ראו לדוגמה בספר של שר אוצרנו לשעבר - איני זוכר את שמו במדוייק, משהו כמו טיל לאלוקים. הוא הצליח להעביר טיעונים אלו ושכנגדם בלשון רהוטה לא פחות, ברורה יותר ואלימה פחות בפרזנט שיבולת ושות'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 16:02 לינק ישיר 

גם אני לא רואה כאן יותר מדיון ימי ביניימי.
הכוזרי הרמב"ם שפינוזה וכל השאר עסקו בשטויות בגלל הנצרות השלטת שאימצו את פילוסופי יוון.
זה לא יהדות ולא מקרא ולא משנה ולא תלמוד וכמובן לא חרדיות.

המלחמה היהודית האמיתית היא נגד ישויות חברתיות דמיוניות = ע"ז.
וכמובן נגד שלילת חירות האדם ושלילת הטבע מהאדם כי אין חירות האדם בלי הטבע.

מבחינת היהדות, האדם לא צריך את האלוהים על דרך "הלוואי אותי עזובו ותורתי שומרו" ולכן כל הדיונים הימי ביניימים, הם רק רעש רקע שלא כדאי לעסוק בהם כלל.
יותר נכון, ברובו כל המשטרים והלאומניים רוצים ומעוניינים שנעסוק בשטויות האלה העיקר לא לעסוק בחירות האדם והחזרת הטבע לאדם.
זה נכון היה שהמשטרים חשבו שהדת יכול לעזור להם ולכן אימפריית רומי אימצו את הנצרות, וזה נכון היום שהאתאיסטים הם הרוצים לשלוט באדם ולשלול ממנו את הטבע. כלומר שני הליצניים האלה רוצים דבר אחד, ביטול חירות האדם וביטול ברית המילה שזה הדגל של חירות האדם. וביטול ירושת הארץ לבני ישראל מחלוקת נח ובניו, וביטול חוקת בני ישראל שזה התורה. הכל בכדי לשלוט באדם על ידי הכסף והקניינים הדוגמטיים.

אז תמשיכו לחפש את האל הדמיוני בכדי לדבר בשמו או לחליפין לטעון שאין כזה ולכן אני האתאיסט הוא המצווה העליון.
בעיני שתיהם, המחב"ת והמחב"ש הם שתי לייצנים שעדיף היה שהם יכחדו מעולמינו על דרך "יתמו חטאים ולא חוטאים"

תוקן על ידי maxmen ב- 11/02/2015 16:06:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 16:23 לינק ישיר 

מקס
תקרא בבקשה את ההודעות שלעיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 16:24 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
מקס
תקרא בבקשה את ההודעות שלעיל

קראתי ולא ירדתי לסוף דעתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 16:28 לינק ישיר 

כי לא דבר ריק הוא וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 16:36 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
כי לא דבר ריק הוא וכו'.

שוב אני לא יורד לסוף דעתך.
לעזאזל, דבר עברית מובנת בלי רמזים אני פשוט לא מצליח להבין את הרמזים שלך הם עמוקים מידי בשבילי. אני בטבעי איטי מאוד. אנא דבר גלויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 16:55 לינק ישיר 

אתה בטוח שאתה רוצה שאדבר גלויות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 17:00 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
אתה בטוח שאתה רוצה שאדבר גלויות?

בוודאי, מה אני אומר לפחד ? דבר גלויות ותרוויח גם אתה שתשים את חשיבתך על השולחן ונדון בהם.
בלי לגלות את דעתינו אייך נגלה את ערוותם ?? אם יש בהם ערווה כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 17:41 לינק ישיר 

הנה הגלויות  שלך ואין לך לפחד מכובד הבריות במיוחד מהכבוד שלי.

גלויות

בקשת? תקבל, אך לא בפומבי כי גדול כבוד הבריות, למרות שלא ברור לי אם אתה מכיר את המושג.

אתה הורס כל דיון עם המלל הארוך שלך, אתה לא עונה לענין, כותב בלי סוף ללא שום הגיון מאחורי הדברים ומתיחס בשחצנות ובבוטות לכולם. 
פנטזת לעצמך איזו יהדות חרדית ואתה נדבק לדמיונות שלך. המצאת יהדות דמיונית ואוי למי שחולק אליך.

אתה מוריד את הפורום שאולה. לטובי הכותבים נמאס מההשתלטות הדורסנית שלך על כל דיון.

צר לי להתבטא כך, אבל זו האמת.

אם ברצונך להמשיך, תנסה לצמצם כל תגובה לשלוש שורות לכל היותר.

תוקן על ידי maxmen ב- 11/02/2015 17:41:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2015 18:22 לינק ישיר 

ובכן לא הבנתי מה הקשר לנושא האשכול לבין ששלחת אותי לעיין באשכול שוב לבין הגלויות שלך.

ובכן תשובתי הפשוטה היא שאתה וכל מי שמתגעגע לדמגוגים מהעבר, מגלה את ערוותכם, אתם כמובן תקבעו מהי יהדות מהי חרדיות מהי אלוהות ומהי מדע, ואחר כך תתקפו את המפלצת הדמיונית שהמצאתם מדמיונכם. ועוד לטעון שזה רמת דיון.
אז לא, זה לא רמת דיון, זה דיון של פיצול אישיות בינו לבין עצמו. 
לא צריך הרבה לראות מי הם המבכים את הדמגוגים מהעבר ומה הם רוצים מכל דיון, זה כל כך שקוף שאין שקוף יותר מיזה.

דיון של אדם שמניח מראש למשל,למה ארץ ישראל הוא שלנו, או יודע למה עושים ברית מילה, והתשובה לזה שאברהם אבינו חלם חלום שאיזה חייזר הגיע עליו ואמר לו שארץ ישראל שלו ושיחתוך את אבר מינו כי בא לו.
כזה אדם לא שווה בכלל להתדיין עמו.
אותו דבר האתאיסט שרוצה שהמאמין יחשוב כך בכדי לצחוק עליו.

כל הדיונים כמו באשכול הזה, הם בדיוק זה.

אני תרמתי בפורום דבר חדש שלא תמצא בשום מקום (אני לא אומר את זה בשביל הכבוד שלי אני במילא ווירטואלי).
אני תרמתי דיונים על הבסיס עצמו, כלומר למה ארץ ישראל שלנו ? למה ברית מילה ? מהי בכלל נבואה ? מהי בכלל תורה וחוקה מהי בכלל ע"ז ? בד ובד ביקרתי את המחבתים ואת המחבשים מאותן סיבות שהם דנים דיונים עקרים ימיבניימים שאין להם שום קשר ליהדות.

אני לא מניח שטויות כמו אברהם חלם חלומות ונבואה זאת אקסטזה. ככה שאוטומטית אני חייב לקבל את הצוו המוסרי העליון של המחב"ש. אני לא אתן למחבש לשטות בנו כמו שאני לא אתן למחבת לשטות בנו.

זאת תרומתי לפורום וזאת גאוותי. כל שאר הביקורת שלך, הם בגדר של רעש רקע שלא אמור להפריע לאף אחד.
בכל דיון יש נפגעים פה ושם ואפשר לבקש סליחה ולהמשיך.
כתיבה באורכה, אותו דבר, אפשר להעמיק ואפשר להתעלם. זה לא אמור להפריע. במיוחד שיש כאלה שכן עוברים על כל מילה שלי אפי' שזה ארוך מאוד ולא ברור. אני יודע זאת שהתגובות של החברים.
למשל אם אני כותב תגובה ארוכה מאוד, ואני מבקש ממישהו טובה באמצע התגובה והוא מגיב לי אז חייב להיות שהוא קורא את כל התגובה, אחרת אייך ראה שאני פונה אליו ? 

לסיום: אני לא מתבייש מתרומתי לפורום, רק להפך אני גאה בעצמי. (ושוב לי אישית לא תגיע הכבוד במילא כי אני ווירטואלי)

ואגב: אני דווקא אהבתי את ייתכן מאוד ושאר החברה ששלחו אותם מכאן לכל הרוחות, כי הם היו מאתגרים אותי בלי סוף. ועליהם אני באמת מתגעגע. אז למעשה אני דווקא אוהב את הטרולים מאוד וחבל שאינם.
אבל אלה שמתגעגעים לדיונים עקרים ימיבניימים, אלה סתם ליצניים שרוצים לשמוע מה שטוב לאוזן שלהם. הם לא רוצים דיון פתוח בראש פתוח על הכל אפי' על הבסיס שזה האלוהים והתורה וטעמי המצוות.

לגבי להמשיך לכתוב כאן עם התנאי שלך לכתוב בקצרה:
אני במילא לא ימשיך כאן הרבה זמן (מסיבות אישיות), ואז יהיה לך כל הפורום לעצמך. אתה יכול למזוג כבר את הכוס יין ולשתות לחיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הפרפטום מובילה של המחב"תים - אשכול משוחזר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.