|
|
| נשלח ב-14/8/2012 12:35 |
|
| |
חדשונט... געגועים... :-)
|
|
| נשלח ב-15/8/2012 18:06 |
|
| |
תזכורת:
השבת, פרשת ראה, נאמר את ספר התהילים להצלחתה של לוריין היקרה. נ. ב. התזכורת מוקדמת מהרגיל כי אני לא אהיה זמין בימים הקרובים. חדשונת, דאגי להקפיץ שוב לקראת שבת שהציבור היקרה לא ישכח.. ש"ש ש"ש..
(סדר התפילה : יעל, שוקולית , אריסה )
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 07:11 |
|
| |
הקפצה...^^^
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 18:03 |
|
| |
תודה מראש לכל משתתפי הסבב :) שבת שלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 21:01 |
|
| |
תזכורת:
השבוע מתפללים על יעל!!!! לזיווג הגון, לכל הישועות ולהצלחה בכל הענינים!!!
(סדר התפילה : שוקולית , אריסה )
אתן (אתה) מאמינות (מאמין) שאנחנו כבר מסיימות (מסיים)????!!!!!
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 21:47 |
|
| |
מזה איך את גונבת לי ת'עבודה?! תראי איך הוא עצבני---->
אני מאמין!! ואני גם מאמין שכל פרק ופרק שאמרנו הגיע עד כיסא הכבוד ופעל, אבל בוא לא נקדים את המאוחר! בכולופן עדיין לא סיימנו! אגב, הוא בינתיים נרגע----->
נ.ב סחטיין על הזיקוקים..
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 22:05 |
|
| |
חחח איזה סחטיין, הם בדרך החוצה זה היה רק בשביל קטנה, לכמה דקות... ואם זה נקרא לגנוב לך ת'עבודה, אז לא אעשה אתזה יותר :) רק בשביל יעל, היה חייב שאני זאת שאקדיש (ות'אמת שגם בשביל שוקולית ואריסה, אז נראה מי יתפוס בשבוע הבא...) :)
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 22:31 |
|
| |
בסוף התזכורת לאריסה תהיה ביום ראשון....
חבר'ה לקראת סיום, אני רוצה רעיונות איך לחגוג את ה"סיום הגדול?"
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 22:33 |
|
| |
חחחח לא בוא נקבע שמזכירים רק ביום חמישי משעה 19:30 (אתה בד"כ פה בערבים...) ונראה... הולך?
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 22:37 |
|
| |
אני בבית רק מ 21- 22 זה לא הוגן!! נקבע מ 22:00 סבבה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 22:40 |
|
| |
סבבה גמור לגמרי יום חמישי משעה 22:00... אבל אני מניחה שיום חמישי הבא את תתפוס ראשון כי כנראה אני מתעתדת לא להיות באיזור אינטרנטי (אבל רק ה' יודע מה יהיה בסופו של דבר...) :)
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 11:52 |
|
| |
היי תודה חדשונט ואחי..וכל המתפללים....ובמקום לריב..;-)..שכל אחד שרואה את האשכול גם אם אין לו פרקים שיגיד פרק תהילים אחד לזווגי..וכל המתפלל על חברו והוא צריך לאותו הענין הוא נענה תחילה..!!! שבת שלום ומבורך..!
תוקן על ידי available1 ב- 24/08/2012 11:52:59
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 22:12 |
|
| |
בשבת הכמעט האחרונה של תפילותינו... נתפלל על שוקולית היקרה להצלחה במציאת האחד והמיוחד שהיא מחפשת כדי להשלים את נשמתה הבודדה... ולהצלחה ככלית בכל מה שהיא מחפשת/עושה/מתכננת/מדמיינת/חולמת/מפנטזת
וזהו, זה כמעט נגמר! שבוע הבא נשארה לנו האחרונה החביבה, אריסה! שתסגור לנו את הסבב ואת השנה עם הרבה טעם טוב!!
חדשונת כמובן
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 12:34 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | חבר'ה לקראת סיום, אני רוצה רעיונות איך לחגוג את ה"סיום הגדול?"
|
|
מה יש לחגוג.. את זה שנשארנו באותו סטטוס..?! שכוייח לכל משתתפי הסבב ובזה נגמר הסיפור..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 13:25 |
|
| |
אני אסביר לך מה יש "לחגוג". הצלחה של תפילה לא נמדדת בתוצאות שלה, אלא בדרך שבה מתפללים אותה! בדרך שבה מתמידים בה למרות שלא רואים תוצאות, והכל אפור מסביב. תפילה אמתית גורמת לנו לא רק לאמין שיש אחד שמנהל את העולם אלא גם להרגיש אותו. שלמה המלך כשסיים לבנות את בית המקדש ונשא נאום הודאה לקב"ה, בין היתר הוא אמר על יהודי שמתפלל: "ונתת לאיש ככל דרכיו אשר תדע את לבבו." ואילו בגוי שמתפלל הוא אומר: "ועשית ככל אשר יקרא אליך." שואל רש"י למה בישראל הקב''ה עונה בכפוף למעשיו ואילו בגוי "ככל אשר יקרא" מבלי קשר למעשיו? מתרץ רש"י ע"פ המדרש: "לפי שישראל מכיר בקב''ה ויודע שהיכולת בידו, ואם אין תפילתו נשמעת תולה את הדבר בעצמו ובחטאו, אבל נכרי קורא תגר ואומר...אין בקב"ה ממש כשם שאין ממש בעבודה זרה"
ואחרי כל ההקדמה הזאת תגידי את אם לא ראוי לחגוג על 17 אנשים שכל שבוע במשך חמישה חודשים קוראים למטרה מסוימת ולמרות שלא רואים תוצאות בשטח (מלבד "בקרובצלך") ממשיכים באמונה כנה בה' בלי שום שאלות?!
|
|
|