|
|
| נשלח ב-15/5/2012 20:14 |
|
| |
מצוין, בלי נדר..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 21:10 |
|
| |
אשמח להצטרף... אני אקח את מ' - מט', זה בסדר? ותגידו, אני מצטרפת לסים בשאלה: ועל איזה שם מתפללים? להצלחת חדשה בת חוה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 21:20 |
|
| |
בקרוב, מצוין! את מתפללת על הניק וה' יודע מצוין למי את מתכוונת! מי שרוצה יכול בשבוע שלו גם לתת סתם איזה שם שהוא מכיר וכיוצ"ב וזה לא רק לזיווג אלא להכל (ככה הבנתי מההודעה של אחיה, לאן הוא נעלם? שלא יגיד שתפסתי בעלות על האשכול שלו... ;)
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:24 |
|
| |
השם יודע זה נכון. אבל עדיין יש משמעות רבה יותר כשאומרים ממש את השם. מה גם שההרגשה שלי היא, שלא נראה לי שזה רצון השם להיות פה, כך שזה סוג של קטרוג לבוא ולהגיד להקב"ה תעזור לניק הזאת והזאת..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:24 |
|
| |
למשך 15 שבתות??? זה כמעט 4 חודשים.....
אני רוצה להתארס לפני!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:42 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | למשך 15 שבתות??? זה כמעט 4 חודשים.....
אני רוצה להתארס לפני!! |
| בטח לפני!!! מצטרפת???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:45 |
|
| |
| בקרובצלך כתב: |  | אשמח להצטרף... אני אקח את מ' - מט', זה בסדר? ותגידו, אני מצטרפת לסים בשאלה: ועל איזה שם מתפללים? להצלחת חדשה בת חוה? |
| מי שצריך לדעת את השם יודע.
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:49 |
|
| |
בטח מצטרפת! מכל הלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:51 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | השם יודע זה נכון. אבל עדיין יש משמעות רבה יותר כשאומרים ממש את השם. מה גם שההרגשה שלי היא, שלא נראה לי שזה רצון השם להיות פה, כך שזה סוג של קטרוג לבוא ולהגיד להקב"ה תעזור לניק הזאת והזאת.. |
|
אני קצת מזדהה עם מה שאתה אומר. אני מרגישה כאילו זה "טובל ושרץ בידו" לא? אני ממש לא רוצה לפגוע באף אחד, אני חושבת שזה שהיוזמה ברוכה ושאם כבר נמצאים פה אז לעשות דברים מועילים. אבל בכ"א זו ההרגשה שלי אישית. מישהו מבין?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:51 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | לא כ'פת לי להכין טופס שכל אחד ישלח לי (לפרטי או כאן) איזה פרקים הוא רוצה לקרוא ואני אארגן אתזה ואעלה את הטופס לכאן וכל אחד יראה מה הוא קורא! בלי 10 או 15 או לאידעת מה...כל אחד/ה כמה שהוא יכול/ה... אתם יכולים להתחיל רשמתי את אושר א-טו תמר כ-לה (תמר כלה...יפה יצא לך ;) חדשונט קכ-קלה תמשיכו ואני אשבץ אתזה @ כל הזכויות שמורות ל-אחי23 @
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:56 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | | בטח מצטרפת! מכל הלב... |
| ידעתי... ובגלל שגם אני רוצה שתתארסי עוד לפני שיעברו 4 החודשים... אתן לך את הזכות להיות ראשונה! (אני אהיה במקום שלך).
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 22:59 |
|
| |
כבר שמונה הצטרפו!!! איזה כיף!
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 23:13 |
|
| |
אחי... =)) תודה.
וכל המתפלל וכ'
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 23:50 |
|
| |
אז שוב בלי שינויים אני רק מוסיפה את החדשים: אושר א - ט סים י - יט תמר כ - כט נעמה ל - לט בקרוב מ - מט קטנה נ - נט אמא של אחיה - ס - סט
אחי23 כל קיט חדשונט קכ - קכט
מובן? כל אחד/ת קורא/ת כולל את שני הקצוות... זה בינתיים מקובל עליכם/ן? סים את קוראת? לא כ"כ הבנתי אם בסוף הסכמת לקרוא או לא...
תוקן על ידי חדשונט ב- 15/05/2012 23:51:19
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2012 00:00 |
|
| |
מקובל, מקובל! את עושה אחלה עבודה.
|
|
|
|