|
|
| נשלח ב-17/5/2012 01:32 |
|
| |
מצטרפת פ-פט
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 01:43 |
|
| |
אז שוב בלי שינויים אני רק מוסיפה את החדשים: אושר א - ט סים י - יט תמר כ - כט נעמה ל - לט בקרוב מ - מט קטנה נ - נט אמא של אחיה - ס - סט
לוריין פ - פט אואסיס - צ - צט אריסה - ק - קז אלמוניתוש - קח - קיח אחי23 כל קיט חדשונט קכ - קכט זהיבוא קל - קלט תותי קמ - קנ
כל אחד/ת קורא/ת כולל את שני הקצוות... שכוייח לכל המשתתפות ( - העקבים ;) ולמשתתף היחידי ( )...
חסר משתתפים לסדרת הפרקים האחרונה והחביבה: ע - עט
מי האחרון או האחרונה שזוכים לחתום לנו את הסיבוב הראשון שיוצא לדרך בשבת הקרובה (כשנתארס נגיד לכם "הצענו לכם גם! , סירבתם...")?????
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 10:20 |
|
| |
נשאר לי?אפשר?  ע-עט חדשונט-מאשרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 13:00 |
|
| |
אז שוב בלי שינויים אני רק מוסיפה את החדשים: אושר א - ט סים י - יט תמר כ - כט נעמה ל - לט בקרוב מ - מט קטנה נ - נט אמא של אחיה - ס - סט שוקולית - ע - עט
לוריין פ - פט אואסיס - צ - צט אריסה - ק - קז אלמוניתוש - קח - קיח אחי23 כל קיט חדשונט קכ - קכט זהיבוא קל - קלט תותי קמ - קנ
כל אחד/ת קורא/ת כולל את שני הקצוות... שכוייח לכל המשתתפות ( - העקבים ;) ולמשתתף היחידי ( )... _____________________________________________________________________________________
יופי, עכשיו נערוך את סדר ההתפללויות על כל אחת. אז יש שתי אפשרויות... 1. שתשלחו לי בפרטי שמות לתפילה ואני אעביר לשאר המשתתפות בפרטי כדי שנתפלל על שם ממשי, בלי שתדענה על איזו ניקית מתפללים השבוע אלא רק תדענה את השם... 2. שאכתוב כאן את רשימת הניקיות לתפילה לפי הסדר שיוחלט (זלא לפי הסדר של הפרקים שלקחתן) (המודעה מנוסחת בלשון נקבה אך מתייחסת לשני המינים ;)-
יאלההה תצביעו... 1 או 2 ???
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 13:06 |
|
| |
נראה לי תקראו תהילים לרפואת הפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 15:10 |
|
| |
איזה כיף יש לנו ספר שלם!!!
חדשונת, לא נראה לי ששמות זה רעיון טוב... בטוח שה' ידע למי הכוונה גם בכינוי !!
הסדר של השבתות יקבע לפי סדר הנרשמים, הניק הראשון שנתפלל עליו (כבר השבת) יהיה אני_הקטנה (היא לא נרשמה ראשונה, אבל החלפתי אתה מקום). הניק השני יהיה של חדשונת וכו'.
לסיכום, השבת נקרא את ספר התהילים לזכותה של אני_הקטנה. יש לנו שבתות ארוכות עם מלא זמן, להשתדל לקרוא לאט ובנחת לא להחסיר שם מילה, שום וירבציה, שיהיה הכי שלם שאפשר!!!
אם משהו למעשה מישהי... יודעת שהיא נזקקת לתיזכות שתקח איזה אח קרצייה או אימא נודניקית או משהו שיזכיר!!!
המון הצלחה שנתבשר בשורות טובות בקרוב קרוב!!! אמן!! שבת שלום.
(אם יש שאלות לפנות לחדשונת, אני לא אהיה כל כך זמין)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 15:26 |
|
| |
באמת אחיה, תודה על האישור 
השבוע מתפללים על אני_הקטנה!!!! לזיווג הגון, לכל הישועות ולהצלחה בכל הענינים!!!
(סדר התפילה : חדשונט , אושר, תמר, אלמוניתוש , סים , נעמה, בקרוב, אחיה, אמא שלו, זהיבוא, תותי, אואסיס, לוריין , שוקולית )
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 16:27 |
|
| |
אבל תיהיו רציניים... בלי פיקשושים...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 17:15 |
|
| |
"מי שחשקה נפשה לדבקה בו יתברך- תדבק עצמה בספר תהילים ואשריה מי שאומרת בשירה ובזמרה וכמונה מרגליות"
וזה בלי להזכיר שקריאת התהילים מקרבת את הגאולה- הכללית והפרטית בע"ה לכל אחת ואחת..
מי שדבקה בתהילים זכותו של דוד המלך עומדת ומגינה עליה מכל משמר ושמעתי פעם שזה הספר שה' יתברך הכי אוהב.... ובשבת קודש?? איזה נחת רוח איי אייייי
תאמינוו לי גם אם יהיו רגעים קשים שיצר הרע יעבוד שעות נוספות- שווה להתאמץ!! אדרבא, אם קשה ולא נכנעים ומביסים אותו- זוכים לשמח את השם מאוד מאוד וזה דבר גדול נורא ככה שבאמת בע"ה יתברך נזכה להיות רציניים ואפילו לעשות עוד סבב אם ירצה ה' ובזכות זה נזכה, כל עם ישראל, לישועות גדולות.
יוזמה מבורכת ,
אשריכם ישראל!!!!
תוקן על ידי Oasiis ב- 17/05/2012 17:18:09
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 17:16 |
|
| |
תוקן על ידי Oasiis ב- 17/05/2012 17:17:35
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2012 00:19 |
|
| |
תזכורת:
השבוע מתפללים על אני_הקטנה!!!! לזיווג הגון, לכל הישועות ולהצלחה בכל הענינים!!!
(סדר התפילה : חדשונט , אושר, תמר, אלמוניתוש , סים , נעמה, בקרוב, אחיה, אמא שלו, זהיבוא, תותי, אואסיס, אריסה , לוריין , שוקולית )
אריסה קבלי את התנצלותי הכנה!!!! ...
תוקן על ידי חדשונט ב- 18/05/2012 00:20:23
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2012 00:22 |
|
| |
כפיצוי, אני , שימי אותי אחרונה.(כמסיימת הסידרה). תודה.  אחי, אין מילים, מיטב הברכות והאיחולים... חדשונט- אין עליך בעולם, זה ידוע לכווווווולם!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2012 00:24 |
|
| |
אריסה, אנלא יכולה לשים אותך אחרונה... זה המקום של שוקולית והיא רוצה אותו... אני אשאל אותה מחר בל"נ אם לאכפת לה להתקדם ברשימה...
|
|
| נשלח ב-19/5/2012 22:51 |
|
| |
ישר כוח לכל הקוראים!!
|
|
| נשלח ב-19/5/2012 23:49 |
|
| |
יישר כח לכם... זה רעיון נפלא!!!