|
|
| נשלח ב-20/5/2012 15:59 |
|
| |
| פספוסה כתב: |  | בחור שדורש הוא בהכרח בחור טוב
נכון שזה אולי יעזור לי לקבל בחור טוב יותר
אבל לא מחייב |
|
אני לא מסכימה עם ההכללה שמי שדורש הוא בהכרח בחור טוב...
א. ישנם גם טובים שלא דורשים( ובעיני יש בהם מן הטוב יותר)
ב. וישנם רקובים שדורשים, ולא חסר כאלו... הדרישה כביכול יוצרת להם שם של מישהו טוב, אז שימי לב, ותבררי היטב.
אל תסתמכי על הסטיגמה והחזות שהבחור יוצר לעצמו ע"י דרישות (הדרישה עצמה גם היא לא מעידה כ"כ על טוב ;) )
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 15:59 |
|
| |
אחת חדשה תודה היחידה שענתה על מה שביקשתי ולא הסתובבה סביב תאוריות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:01 |
|
| |
| פספוסה כתב: |  | בחור שדורש הוא בהכרח בחור טוב
|
|
ולמה? לפי מה קבעת את האקסיומה הזאת?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:02 |
|
| |
תודה, אני משתדלת לומר את האמת.... אגב, ראיתי היום סטטוס חמוד של מישהי (אמנם לא קשור לאשכול אבל בכולופן) "השתדל תמיד שהאמת תהיה דעתך, ולא דעתך תהיה האמת!!!!"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:02 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | ועליי אישית בברורים..היה איזה אחד שאפילו אחרי שנפגשנו פגישה ראשונה אבא שלו שוב התקשר לברר על המראה שלי... והם פשוט חפרו לחברה שלי (כנראה הבחור לא הצליח לתאר חחח)...זה ממש איכס פיכס גועל נפש!!!
|
|
שיתקשרו לטיע או לקטנה, עם מוסים כאלה יחטפו אותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:06 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בחור שדורש הוא בהכרח בחור טוב ולמה? לפי מה קבעת את האקסיומה הזאת? |
|
לא התכונתי שהוא בהכרח בחור טוב אלא ההפך בחור יכול להיות טוב בין אם הוא דורש ובין אם לא ובחור שדורש מעצמו מבחינתי זה מינוס ולא פלוס
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:07 |
|
| |
חחחחח אדם... אנלא צכה ת'מוסים בקטע הזה..זה ה-בקטנה... ואיך קטנה אמרה לי בשבת... "לא נראה לי שאת נפגעת שידוכים"... נכון! ב"ה.. אז שהמוס בינתיים יישאר לקינוח ;)-
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:10 |
|
| |
אם לסכם את האשכול את צריכה לדעת שבתור אחת "מסודרת" הרבה אנשים ירצו לתפוס טרמפ לבן שלהם (וגם לעצמם). את פשוט צריכה לדעת לסנן טוב את ההצעות ולברר יותר, וגם לבדוק ממי את מקבלת את ההצעות.
עדיף מחברים/מכרים/משפחה, למה שדכן שבא אליכם מסתמא קיבל טלפון אמש עם הבטחה ל"מתן שכרה בצידה" + ריבית והצמדה אם הוא יצליח לשדך את הבת הפספוסה לבן של פלוני אלמוני...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:11 |
|
| |
נפגעת שידוכים? מה זה? סוג של נכה-צה"ל אבל בשידוכים? =)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 16:29 |
|
| |
תבוא קטנה ותסביר....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 17:16 |
|
| |
חחחחחחחחחח משו כזה....P=
אבל את לא. תודי...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 18:00 |
|
| |
חחחחחחחחחחח ברוך שלא עשני נפגעת שידוכים ;) ואני גם לא ...!!!!!
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 21:04 |
|
| |
ונאמר אמן גם לימים שיבואו (בתקווה שלא תהיי בשידוכים מדי הרבה זמן...)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 21:09 |
|
| |
זה גם הבעיה של בחורה יפה מאד... שספק אם בחור יוריד אותה...והכל בגלל מראה חיצוני. קשה לה לדעת אם הבחור באמת רוצה אותה בגלל מי שהיא, או בגלל שהוא שבוי אחרי המראה.... אין מה לעשות, ה׳ יעזור!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 21:17 |
|
| |
בעיה? ה' יעזור? לפעמים יש כאלה שאם לא המראה החיצוני או הכסף לא היו מסתכלים עליהן בכלל.. =)
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 20/05/2012 21:17:59
|
|
|
|
|