| נשלח ב-21/5/2012 21:52 |
|
| |
מי שהוסרט לא צריך לחשוש יותר ל"שידוך"
|
|
| נשלח ב-22/5/2012 03:49 |
|
| |
אתם מביאים סרטון וכשפותחים זה אומר סרטון פרטי ואי אפשר לראות נו,, מה נסגר אתכם???????
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 06:25 |
|
| |
בס"ד היצירה במלואה תושמע אי"ה ב"תיבת-נגינה", תוכנית החזנות השבועית של רדיו גלי-ישראל, בהגשת מאסטרו אלי יפה, ביום ששי הקרוב בשעה 16:00. גלי-ישראל: 89.3FM 106.5FM בירושלים וסביבותיה 94FM ברוב חלקי הארץ באינטרנט: http://www.1065.co.il
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 23:50 |
|
| |
יהודהK כתב : היצירה במלואה תושמע אי"ה ב"תיבת-נגינה", ,,,,,,,,
וכי הביצוע לעיל "מקוצץ" ? לא ולא - אלא אם בכוונתך לביצוע המקוצר
שהובא מיוכ"ק משלשום או,,,,,,,,,,,,,,שכוונתך להוסיף גם את התפילות
הנני מוכן + ברכת העומר ואז "תקציב" כ-25 דקות ( זמן מדוד) לביצועים
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 24/05/2012 23:57:11
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 05:55 |
|
| |
| שרגאפייבל כתב: |  | יהודהK כתב : היצירה במלואה תושמע אי"ה ב"תיבת-נגינה", ,,,,,,,,
וכי הביצוע לעיל "מקוצץ" ? לא ולא - אלא אם בכוונתך לביצוע המקוצר
שהובא מיוכ"ק משלשום או,,,,,,,,,,,,,,שכוונתך להוסיף גם את התפילות
הנני מוכן + ברכת העומר ואז "תקציב" כ-25 דקות ( זמן מדוד) לביצועים
|
|
בס"ד
בד"כ בתוכניות "תיבת-נגינה" מושמעות יצירות עד 10 דקות כ"א.
כאן חרגתי, ואשמיע את כל היצירה - 12.5 דקות.
אגב, כל היצירות, למעט זו, עוסקות השבוע בחג-השבועות.
האזינו לתוכנית ובטוחני שתהנו.
שבת-שלום וחג-שמח,
יהודה
תוקן על ידי יהודהK ב- 25/05/2012 05:56:53
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 19:54 |
|
| |
הלינק עובד אצלי. מרגש ביותר שילוב נהדר בין מקהלה לחזן
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 15:21 |
|
| |
ספירת העומר בביצועו של הרב חיים אדלר ריגשה אותי ואני לא מצליחה להחזיק עצמי מלבכות. בעל תפילה כל כך מרגש והמקהלה מלווה אותו חרישית זה דבר רוחני ומלא קדושה. אני מתגעגעת לתפילת הסליחות ששמעתי ממנו לפני כמה שנים בתל אביב.
לדעתי מדובר בגדול החזנים בדורינו. הרגש התפילה אין לו מתחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 16:21 |
|
| |
אז את אוהבת את חיים אדלר...נהדר! למה שלא תקימי מועדון מעריצים עם גברת ענתאור ותגייסו מעריצים/ות נוספים/ות. דעתך על היותו "גדול החזנים בדורנו" מלמדת קודם כל על הבנתך בתחום... שכחת את משה שטרן, את האחים הרשטיק...אין גדול בילתו... תהני לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 16:30 |
|
| |
לא שכחתי לא את משה שטרן שהצהיר שהוא סיים את הקריירה, האחים הרשטיק האחד יושב בבית והשני מנצח אז מי נשאר לנו כגדול החזנים בבקשה ממך תצפה בתפילה ותווכח מי הגדול בדור! מכל תפילה שלו אני נמסה הוא גדול שבדור ועוד צפוי לו עתיד על טבעי כפי שהוא ממחיש לנו כרגע אין צורך להתקיף כל תגובה של כל חבר או חברת פורום מותר גם לכבד אנשים ואת דעותיהם
תוקן על ידי מי_אמר_למי ב- 11/06/2012 16:32:06
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 17:03 |
|
| |
את אשת חזן?? לנשות חזנים בדרך כלל תיאורים נמסים כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 17:11 |
|
| |
אני לא חזנית ולא אשת חזן ובכל זאת קיימים בבריאה דברים ממיסים. ומה כל כך מפריע לכם האם דעתי שהיא גם דעת רבים וטובים היא כואבת לכם באופן אישי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 10:58 |
|
| |
ביצוע יפה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 12:54 |
|
| |
שמאלציסימו, תסלח לי אבל אתה כבר מגעיל אותי!!!!!!!!!!!! איכס........
אם אינך להוט אחרי חזן מסוים אז תבלע לך את הרוק בשקט ואל תגיב. אני חושב שבדורינו ישנם חזנים שנואים על חלק גדול מהציבור פי 100 ממה שהחזן החשוב והאהוב חיים אדלר שנוא עליך (מה שמעיד על אופייך... היבש והציני), ועדיין הם מתאפקים ונשמרים מללכלך ולשפוך רפש בפורום זה. ק"ו על חזן שיש לו "כ"כ הרבה" מעריצים ומעריצות, יותר מהרשטיק וכו' (תראה כמה ביהכ"נ מלא כל שבת רגילה...), וההערצה אליו אינה (רק) בגלל מוזיקה או אמנות חולין אחרת אלא מפאת תפילתו ה"כנה", האמיתית והמרגשת, ומחמת שליטתו הבלתי מעורערת בנוסח התפילה באילתור ע"פ משמעות המילים ובאימפרוביזציות מדהימות ומרגשות כאחד! אנא תכבד את האחר/ת ותן לאנשים לאהוב ולבטא את רגשותיהם.
תאמין לי שישנם חזנים כיום שהיה צריך לחוקק חוק שלא יורשו להשתמש עם התואר "חזן". חזנים שאין להם טיפת רגש, וטיפת שכל איך להביע קטע וצווחים בקול עורב, ואתה או שכמותך קוראים להם "חזן ענק", ואם נדרש להגן עליו תוסיפו שהוא גם "בעל מידות טובות". תאמין לי שאני אצא מקונצרט בשעה שהם מתחילים לצרוח אבל בשום אופן לא אכתוב עליהם בפורום מטוב ועד רע, ובוודאי שלא אתנפל כמו כלב על אלו שאוהבים אותם..
אנו מדברים כאן מ"חזן" שתפקידו הוא "לנהל את התפילה". את זה עושה החזן חיים אדלר בצורה יוצאת דופן!
מצפה להתנצלות!
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 15:34 |
|
| |
איזה יופי! כמה בלבלני מוח נעלמו והנה בא אחד למלא את מקומם... ראשית אם אני מגעיל אותך תתעלם ממני! אין לי עניין לגרון לך סבל כה גדול! שנית, מי דיבר על אהבות ושנאות?! אל תטיח האשמות קודם שאתה מבין את הנקרא (כיתה ב' ג' להזכירך...). אמרתי ואני אומר שוב שלקרוא לחזן זה או אחר "הגדול בדורו" זה מגוחך!! ולומר לך את האמת, אני לא מסוגל להאזין לחזן אדלר מסיבות טעם וריח! ולסיום הגיחוך המתהווה למול עיניי, אני זורק לך אתגר. מכיוון שכתבת שאני מכנה חזן מסויים כחזן ענק, פשוט תוכיח לי את זה בכתובים! ומכיוון שמן הסתם אין סיכוי שתמצא כדבר הזה, לך ותבלבל את המוח לאחד שיש לו זמן לזיבולי המוח שלך. זמני יקר לי!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:02 |
|
| |
ביצוע יפה ומכובד ביותר. יישר כח גדול.
אדון סמאל ציצימו, אם זמנך כה יקר לך - חפש לך עיסוקים אחרים ואל תבזבז אותו על שוטטות בשדות זרים לך. הבנתך בחזנות פחותה מזו של החתולה שלי. ובגסות רוח - אין לך הרבה מתחרים.
|
|
|
|
|