ומה יש בקונצרט בנושא הבט משמים להוסיף לנו חובבי החזנות
הרי את יצירות הבט משמים ברובם דשים בכל קונצרט חזנות אפשרי ובמיוחד כשהלפגוט שם, ומה יש עוד לחדש לציבור החובבים האם יהיו תיזמורים חדשים או שמא יצירות חדשות
עם ארבעת החזנים הללו הייתי מוציא קונצרט לתפארת רק עם הרבה עבודה ללא עצלות ועם נכונות להקים את החזנות לתחייה אמיתית שניתן לעזור לזה על ידי קונצרטים
תשכנעו אותי מדוע עלי לרצות לבוא לקונצרט או שמא באמת עלי להישאר בבית ולחוס על כספי וזמני.
תוקן על ידי Bnei ב- 25/05/2012 14:01:27
נשלח ב-25/5/2012 15:16
bnei לדעתי, אתה צודק בכל מילה.
נשלח ב-25/5/2012 15:59
גם אני הקטן מסכים עם חברי הפורום הנכבדים שהגיבו לפני כל מילה נוספת מיותרת גם הקונצרט הזה מיותר כמו גם כל הקונצרטים האחרונים של יובל שלא שמענו בהם שום חידוש חבל
נשלח ב-25/5/2012 17:24
חבל שגם האשכול הזה מתחיל להידרדר, וכל רואי השחורות משתפים אותנו בחיבוטי הנפש שלהם...
ארבעה מגדולי החזנים בעולם על בימה אחת, בערב אחד... וכבר יש טענות...
אפילו אם כל הביצועים יהיו מוכרים ולעוסים,
זה עדיין יהיה קונצרט ענק!!!
ואני סומך על סובול שיעניק לנו יצירה או שתיים שאינן נחשבות למוכרות.
שבת שלום וחג שמח!
תוקן על ידי rophir ב- 25/05/2012 17:31:47
נשלח ב-25/5/2012 17:54
גם אני נשאר בבית לא היה שום חדש בקונצרטים האחרונים יותר נח לשמוע את החזנים הנהדרים האלה בכורסה בבית מדיסק מקורי ולא לסבול באולם הריקודים בהנגר שבת שלום וחג שמח
נשלח ב-25/5/2012 18:08
אני בשמחה גדולה מאז שהתברר לי שלפחות הפיקוח על צבע העניבות וזווית הקשר לא יעלם ממחוזותינו. משום שכל השאר מזמן נעלם...
הקונצרטים הממוחזרים הלעוסים הדביקים הלא מחדשים והבלתי מוזיקאליים מעניינים אותי כגפילטע פיש של פסח אשתקד...
מזל שאלי יפה בסביבה!
נשלח ב-25/5/2012 18:35
מעניין ....
רק אני, מכל חברי הפורום, מכבד ומעריך את פעלו האדיר של סובול?
רק אני ממשיך להנות בקונצרטים של יובל?
כל השאר נגד??? אתמהה.....
תוקן על ידי rophir ב- 25/05/2012 18:35:52
נשלח ב-25/5/2012 18:41
כולם מעריכים את פועלו בעבר, אך כנראה חלוקים איתך לגבי פועלו כיום...
אין קשר בין תחיית החזנות דאז לבין העניין הכלכלי כיום וד״ל!
הקונצרטים ב5-7 שנים האחרונות מ י ו ת ר י ם
נשלח ב-27/5/2012 20:41
כנראה שלא כולם הבינו את כוונתי או שרצו לפרש אותה בדרך שלהם. מבחינתי זה לא משנה מי מפיק הקונצרט ובמקרה זה גם אם היה אותו האיש יוסלה רוזנבלט דעתי בעידן זה קיימת ועומדת.
גם בקונצרטים האחרים בהנהלתו ובהפקתו של כל אחד אחר הבעיה קיימת ובועטת, אגיד לכם את האמת מזה זמן רב שנכחתי בקונצרט חזנות יהיה אשר יהיה, ואין לי טיפת חרטה אחר כל קונצרט שפיספסתי״
ולא יעזור בית דין הרי גם עם יוסלה רוזנבלט היה כיום בדורינו האכזבה היתה אותה אכזבה ומן הסתם. אך חבל שכוח כזה שמפעיל קונצרטים לקהל העמך חובב הערבי טוקסידו ופרוות בהאנגר או בהיכל התרבות באמת חבל שהוא לא מנצל את כוחו להאדרת החזנות.
כל אשר ביקשתי הוא רק סיבה מדוע עלי להוציא מכספי וזמני על דבר כזה
נשלח ב-27/5/2012 21:04
בני הנכבד אז אתה נשאר בבית (לא תמיד) אבל 2000 צופים חושבים אחרת ממך
מה לעשות דעתך אינה חשובה להם
נשלח ב-27/5/2012 23:13
הקהל יגיע גם יגיע בהמוניו ושיערב לו. אני מתעניין מה יש לקונצרטים כיום להציע לי חובב החזנות, הדיון הוא כללי מבחינתי ומדבר גם על כלל הקונצרטים.
כרגע אני מסתפק ונהנה מרגעי איכות עם התקליטים שברשותי
נשלח ב-28/5/2012 11:09
גם חזנות 2000 יהיה שם אז 4000 כבר יש!! אני מסכים עם דבר אחד שזה כיף גדול לקטר ולהתלונן!!!
נשלח ב-28/5/2012 11:51
לי זה מתחיל להיראות ולהשמע שבני בכלל לא סובל כל דבר שקשור לחזנות ....(נדייק בת זמננו) או בכלל לא סובל שום דבר .תסלח לי בני, אבל קשה בסופו של דבר להתייחס ברצינות למישהוא שתמיד, ורק מתלונן ,מקטר ,ומבקר, פסימיסט ,והכל רע אצל כולם .יש אנשים מיוחדים שמטפלים במצבים כאלה. סורי.
זה בקשר לבני... והחלק האחר שכותב פה נגד זה בטח מהחבורה האנטי סובולית (יש בקורת אני לא אומר שלא, אבל לא כל דבר שהוא עושה חייב לקבל ישר אנטי)
ולכם רבותי האופטימיים שיודעים להנות .ואוהבים לצאת מן הבתים לארועים ,לנקות את הראש והנפש קצת משגרת היום יום לשמוע חזנות טובה ממיטב החזנים ,צאו ותהנו .זה בריא. (שלמה ארצי נותן 20 הופעות בקסריה בשנה יש אנשים שהולכים לכולם ויש שרק לחלק, ההופעות מאוד דומות אם לא לגמרי דומות, בחלקם אותם נגנים אותם עיבודים ועדיין הולכים ונהנים ההליכה להופעה או קונצרט זה לא הליכה של מבקר מוסיקה או מבקר מסעדות זה יציאה לנקות את הראש להנות ולהחליף אוירה לפגוש אנשים זה הכל. וגם שם יש בודדים שאומרים מה זה אותו דבר למה ללכת וכ"ו ,על זה אומרים נו .אז אומרים .ביידיש זה הולך יותר טוב.)
תוקן על ידי רגושים ב- 28/05/2012 11:57:42
נשלח ב-28/5/2012 12:40
אין לי שום עניין להגן על אי מי מחברי הפורום, אך אגלחן על כל אדם שתינתן לו הזכות לומר את אשר הוא חושב!
ואם אי מי מרגיש שיש צורך לרטון ולהתלונן, זכותו המלאה ואף חובתו לעורר על כך .
בעניין הדימוי האומלל להופעותיו של שלמה ארצי אומר שמדובר בטיעון שלא ממין העניין כלל ועיקר וזאת מהסיבה הפשוטה ״היצע וביקוש״... כמה אנשים בארץ יש שמעוניינים ומשלמים לראות הופעה של שלמה ארצי?! מאות אלפים! כמה מעוניינים בקונצרטים של חזנות? אולי חמשת אלפים...
לכן כמה הופעות שיעשה שלמה ארצי עדיין יש ביקוש מאנשים שעדיין לא צפו בהופעה, אך אותם אוהבי החזנות שהולכים לאותם הקונצרטים ואין חדש תחת ההאנגר, הרי שקצה נפשם מאותה סחורה ישנה שפג תוקפה
.זה עידן ונצח...ך
בקונצרט האחרון שבו הייתי בהזמנת חבר, ראיתי את השורות המדוללות, את חדלות התמורה וההנאה מחזנות.
מי שנהנה מכל העניין עדיין אשריו ואשרי חלקו. אני מבין את אלו המתלוננים בעניין גם אם הם מתלוננים סדרתיים.
נשלח ב-28/5/2012 23:36
שמאלציסימו אתה נשמע לאחרונה כבכיין סדרתי זכותך להתבכיין
או להטיף.
וכזכותך אתה, זכות אחרים לומר לך בלבול מוח