בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט מס' 4 הבט משמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2012 23:42 לינק ישיר 

וכבר אמרתי לעיל סקול תיסקל החזנות(כמעט), יד הד"ר תהיה בו בראשונה להמיתה, ויד כל העם באחרונה. יש לי המון אפשרויות מה שיכול להיות בערב כזה, ויש לי תחושה שקטעים אחרים יהיו שם, הטה של שור - יהיה, הבט משמים(כמובן לא של יוסלה ולא של גנטשוף) - יהיה, מתרצה ברחמים על שלל גווניו - יהיה, אחינו - יהיה, יהי רצון מלפני אבינו - כנראה שלא, זרים אומרים - כנראה שלא, את ההמשך אתם מבינים לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2012 23:46 לינק ישיר 

תודה לך מר איכר.
באמת אחרי שכתבת מה שכתבת קבעתי לעצמי תור כפור אצל הפסיכולוג שלי...אספר לו מה עובר עליי ואבקש עצה להתמודדות באופן שלא תעיק עליך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 07:41 לינק ישיר 

שמאלציסימו רעיון מוצלח מאחל לך בהצלחה
 עם הפסיכולוג (לא התכוונת לפסיכובלוג).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 18:48 לינק ישיר 

בטח שיש לסובול מה לחדש...
החזן עמיר בניון, החזן אהרן רזאל, החזן מישל כהן, החזן יעקב שוואקי ועוד רשימת חזנים שיבצעו לראשונה יצירות חזנות לא מוכרות כמו 'אלו דברים' של הרשמן, או יצירת חזנות 'אנא בכוח' או היצירה והיא שעמדה' ועוד קלאסיקות של ממש שרוזנבלט וקוסוביצקי ציפו לשמוע.....
והכל עם הגברה ותופים חזקים......
דם על הבמה..... רוצו לרכוש כרטיסים... (חניה בשפע)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 20:23 לינק ישיר 

מה אכפת לכמה קנאים שהד"ר מתפרנס?
א ייד דארף א פרנוסע, און מענשטן זיינען פראיירים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 23:30 לינק ישיר 

אני לא מבין על מה כל הוויכוח באשכול הזה. מי שרוצה ללכת - שילך ויהנה. זכותו. גם אם סובול חוזר על קטעים ששמענו בעבר, יש כאלה שאוהבים לשמוע שוב. זכותם. ואם הם מוכנים לשלם על זה, אז זכותם גם. כמו שיש אנשים שמוכנים לאכול כל יום שניצל עם אורז, ולא צריכים גיוון. זה תופעת אופי ידועה.
מי שלא רוצים ללכת וחושבים שסובול לא מביא שום חידושים, אז גם זה זכותם.
אני לא חושב שהנושא הזה צריך להיות סיבה שאנחנו נישתלח אחד בשני.
ואולי בכלל כדאי להציע לסובול קונצרט בנושא "ואהבת לרעך כמוך". יש מספיק קטעים שמתאימים לזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 23:52 לינק ישיר 

אני חושב שסיימתי ‏ למצות כל ביטוי לרגשות שלי באשכול הזה ומיותר לי להוסיף .‏ ברכת הנאה שלוחה לאורחי הקונצרט,‏ "בשוב השם את שיבת ציון היינו כחולמים...‏" בכל אופן אני אעדיף לחבור אל הפטיפון ולהתענג על קטעי חזנות מקורים וללא סיג ופגם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2012 20:53 לינק ישיר 

מהנסיון של השנים האחרונות הקונצרט האחרון של העונה של יובל הוא בדרך כלל הכי מוצלח מבינת חובבי החזנות הקלאסית.

אמנם השנה תנצטרך לסבול בהנגר 11, אך עם הרכב של החזנים כפי שיהיה בע"ה מה נפסיד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2012 15:28 לינק ישיר 

כאילו כל הקונצרטים האחרים מלאים ביצירות חדשות שלא הכרתם תפסיקו עם אוסף הבדותות. רק בשביל הרב חיים אדלר הייתי מוציאה הון עתק ואתם מתבכיינים. תתביישו לכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2012 16:13 לינק ישיר 

כן מורתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2012 15:55 לינק ישיר 

היום!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2012 21:13 לינק ישיר 
הקונצרטים של "יובל" חוזרים להיכל התרבות

תכנית המנויים משולבת אולם האופרה והיכל התרבות.
משנה מקום משנה סגנון ,חדשנות ברוח הזמן.
תוכנית המנויים 2012-13 בפתח.
חודש טוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט מס' 4 הבט משמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.