| נשלח ב-24/5/2012 12:40 |
|
| |
רבונו של עולם ספירה - קטצ'קו החזן דניאל כלטוב
http://www.youtube.com/watch?v=9I6_drLXa2c
תודה גדולה לחזן נפתלי הרשטיק על עזרתו הברוכה בהבאת יצירות אלו
לפרסום
תוקן על ידי יעפ ב- 24/05/2012 12:42:07
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 13:19 |
|
| |
אה, משהו. שכויעח!
'ומודה על האמת': את המשפט הקודם רשמתי בעודי שומע את היצירה, בשניות הראשונות לשמיעתי, כיוון שידעתי מראש שאני עומד להנות הנאה צרופה. אבל בכל האמת- לא ידעתי עד כמה! דניאל, איזו התקדמות עשית בשנים האחרונות ובמיוחד השנה. כל הכבוד, ידידי!! נו נו, מתי יוצא הדיסק? ואיזו קהילה גדולה וחשובה בחו"ל כבר הזמינה אותך לימים הנוראים הבעל"ט? רק ברכות, ידידי. עלה והצלח!
הראל
תוקן על ידי חזן_אי_שם ב- 24/05/2012 13:28:08
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 13:47 |
|
| |
יישר כח!
ברצוני להודות בזה ליע.פ. על ההשקעה והטורח, על שעות העריכה המרובות ולעיתים לתוך הלילה ואף עד שעות הבוקר. כל זאת מתוך אהבת החזנות והתפילה, וללא קבלת פרס ותמורה.
ולידידי ורעי החזן דני כלטוב איחולי הצלחה בהמשך הדרך, תמשיך לכבוש את פסגות ההצלחה. אתה הוא ההוכחה שבעמל השקעה ויגיעה ניתן להגיע להיכן שרק רוצים! כה לחי!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 16:58 |
|
| |
שכויעח יעפ!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 20:02 |
|
| |
קול ואמירה משובחים, תודה יעקב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 22:27 |
|
| |
ספירת העומר של קצק'ו יצירת פאר של חזן הנוסח קצק'ו, יש לו מגוון של יצירות שרובם מושתת על נוסח התפילה וכדאי היה לו היו מתמידים בלימוד תורתו בבתי המדרש של החזנות. ספירת העומר הזאת היא דוגמא קלה ליצירות שנכתבו על ידו, החזן המבצע כאן דניאל שאני מחבב את הגישה שלו המקורית דבר שלא נפוץ אצל חזנים צעירים, הבחור שר ביופי בנעימות בלי לצרוח עם קול ואמירה חזנית. הבחור חזן.
אני רואה אותו בעוד כמה שנים מבכירי החזנים, יש לו את כל החומרים רק שיתמיד וימשיך להשקיע ויתקן את הטעויות לגבי הקטע הזה ספציפי אני חושב שזה מביא לו הרבה כבוד למרות שיש אי אילו שם קצת קצת נפילות קטנות שיכולות לקרות גם לגדולים ועל ידי הניסיון אני רואה את היצירה במכלול לחץ במה והשאר.
י.ע.פ ישר כוחך בערוץ שלך קיימים דברים משובחים שמחפים ברובם גם על אלו שלא כל כך. תודה על ההשקעה והמסירות
תודה לנפתלי הרשטיק על החייאת החזנות האמיתית
תוקן על ידי Bnei ב- 24/05/2012 22:28:02
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 04:13 |
|
| |
זוהי בהחלט יצירה יפה וגם הביצוע היה נהדר אך לחזן כל טוב יש במה להשתפר בכמה פרמטרים, דבר ראשון יש צורך להגביר את משחקי הדינמיקה (שאגב נפתלי היה אמן בתחום הזה), שנית הקלרוטרות לא היו מושלמות חלקם לא היו נקיות מספיק וחבל על כך כי ניכר שבתחום זה יש לחזן את מלוא הפונטציאל, לסיכום מדובר בחזן בעל פונטציאל בעל צבע קול נדיר במחוזות החזנות אך יחד עם זאת יש הרבה מה ללמוד בהמשך הדרך, ותודה לנפתלי הרשטיק על החייאת קטעים נדירים אלו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 11:37 |
|
| |
לכל אילו שמבקשים לדעת מה הדרך שחזן/אמן/מנצח צריך לעשות כדי לקנות מעמד, אנא העיפו מבט בחזנים הצעירים שביצועיהם הועלו כאן לאחרונה וישכילו לדעת!
אין קיצורי דרך, ולא קונים מעמד מחלטורות! עבודה קשה עם מיטב המורים והמלווים. הופעות באולם ראוי ללא מקרופונים והגברה טורדנית.
ככה צוברים נסיון אמיתי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 15:11 |
|
| |
חושבני שהחזן דניאל כלטוב מבסס את מעמדו כמבצע יצירות נדירות שחזנים אחרים אינם מבצעים.
שכנו של דניאל, החזן משה שטרן מתריע שנים רבות על כך שחזנים מבצעים שוב ושוב את אותם יצירות נדושות, והחזן דניאל כל טוב מוכיח שאפשרי גם אחרת.
אני מתכוין לא רק לקונצרט זה, אלא לקונצרטים נוספים כמו הקונצרטים שערך דניאל באוניברסיטה ובעוד מקומות בהם הוא מגלה מחדש יצירות של חזנים הולנדים.
יישר כח לחזן דניאל כלטוב, לחזן נפתלי הרשטיק, וכמובן לי.ע.פ. ה"אנרג'ייזר" של תיעוד החזנות (ללא תמורה).
וכמעט שכחתי תודה לריימונד גולדשטיין המלווה האגדי.
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 25/05/2012 15:13:04
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 16:30 |
|
| |
נהניתי מאוד מביצועיו של ידידי החזן דני כלטוב רשמתי לפני את הבעות התודה לברכה יעקב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 18:25 |
|
| |
אף אנוכי אצטרף למברכים את מר יעפ על השקעתו בנו ובחזנים, בלעדיו הפורום היה חסר את החלק החשוב ביותר, והוא האפשרות לצפות בקטעי חזנות בביצועים עכשויים, ולבחון את התפתחות הדור הבא של החזנים.
לגבי הביצוע עצמו, אין לי הרבה מה להוסיף על כל שנאמר לעיל, מלבד זה שחזן צעיר שמשקיע קוצר פירות.
אני זוכר את הביצועים לפני שלוש שנים, שנתיים ושנה, וההתקדמות ניכרת בעין אפילו שאינה מקצועית.
ישנם חזנים וותיקים שקפאו במקומם ולא מתקדמים, ולמעשה הם מתדרדרים....
בהצלחה הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 23:54 |
|
| |
דני - עלה והצלח, הבמה מתאימה לך - קח, קולך נעים וצח, ויהי רצון שתרויח מזה הרבה ש"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 15:54 |
|
| |
דניאל חזן נהדר עם קול-טוב כשמו כן הוא, לאחרונה יצא לי להזדמן לכמה מקומות שהוא כיבד בקולו,
דניאל סיפר לי שהיא חוברה על ידי קצקו עבור תלמידיו ולא בוצעה על ידו ולא הוקלטה. יצירה מאוד יפה ומיוחדת, מה שכן יש תחושה שהיא קצת חוזרת על עצמה אך בזכות שינויי הדינמיקה וההבעה של החזן זה לא הורגש
המעלה כאן שמדובר ביצירה שנלמדה היישר מהתווים ולכן זוכה כאן לביצוע מקורי
המשך הצלחה
לייזר וכמובן תודה לי.ע.פ על הצילום העריכה והכל.
תוקן על ידי קולני ב- 31/05/2012 15:56:11
|
|
|
|
|