| נשלח ב-24/5/2012 13:03 |
|
| |
חומרים ללימוד אנגלית
שלום רב היות וקיים ברשותי מאגר אדיר בן עשרות ג"ב של חומרי לימוד לשפה האנגלית ,עלה בדעתי להעלות מפעם לפעם חומרים שלענ"ד מעניינים ותועלתיים, אשמח עם גולשים נוספים ישתפו פעולה בנידון. ובכן, כיום אני מעלה ספר, מרתק לטעמי, שנכתב על ידי אמריקאי ממוצא שוודי בשם סטיב קאופמן, קאופמן הוא מפתחה של שיטת לימוד שפות, המכונה: "the linguist", ובעברית" "הלשונאי", קאופמן דובר עשר שפות!!! ברמת שפת אם, ובספרו הוא מפרט את הדרכים המהנות והיעילות ללימוד שפה, וכן את הדרך בה רכש עשר שפות. כמו כן תוכן הספר קיים על קבצי אודיו, כך שניתן להאזין ולקרוא את הספר בו זמנית. מיועד ללומדים מתקדמים להלן קישור להורדת הספר בפורמט וורד וכן את קבצי השמע.
תוקן על ידי חותרלאמת ב- 24/05/2012 13:05:15
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 16:13 |
|
| |
חותר תודה על מה שהעלית! הורדתי ורפרפתי... כשיהיה לי זמן (מתי בדיוק?:) אעבור על הספר וקבצי האודיו.. על פניו זה נראה חומר מעולה!!! תודה רבה!! המשך להעלות עוד אתרים/ חומרים שכאלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 20:50 |
|
| |
אני הורדתי ורק האודיו עלה לי... ולא היה לי חשק להתחיל לשמוע ככה סתם באויר... יש למישו מושג למה הספר לא נפתח לי?
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 00:06 |
|
| |
אני מעלה את קובץ הוורד בשנית
תוקן על ידי חותרלאמת ב- 30/05/2012 00:07:35
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 00:08 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | חותר תודה על מה שהעלית! הורדתי ורפרפתי... כשיהיה לי זמן (מתי בדיוק?:) אעבור על הספר וקבצי האודיו.. על פניו זה נראה חומר מעולה!!! תודה רבה!! המשך להעלות עוד אתרים/ חומרים שכאלה! |
|
בשמחה, ככל שיתיר הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 00:54 |
|
| |
חדשונט שימי לב שיש שם 2 קבצי וורד - אחד בהתחלה ואחד בסוף - הראשון פגום ולא נפתח, חפשי אותו בסוף! שיר אם את רואה את האשכול הזה - מומלץ מאוד מאוד להוריד!!! זה בדיוק טקסט+ אודיו שהייתי שולחת לך - קיצר נדבר.... והייתי מאוד ביזי אז לא חזרתי אליך... סורי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 11:59 |
|
| |
והנה ההעלאה הבאה כבר הזכרתי בפורום זה לא אחת, שיטת לימוד אנגלית שנקראת effortless english לטעמי זו השיטה המוצלחת ביותר ללימוד אנגלית. שיטה זו מיועדת לרכישת יכולת דיבור והבנת הנשמע, ולא ללימוד קריאה וכתיבה.
הערכה כולה שוקלת כ 6 ג"ב ומטבע הדברים לא אוכל להעלותה במקשה אחת, אי לכך מדי פעם אעלה חלקים שלה.
בקצרה על הערכה: הערכה מכילה מאות ערכות קטנות כל ערכה מכילה מספר קבצי אודיו וקובץ טקסט אחד כל קבצי האודיו כוללים:
1)סיפור באנגלית, 2)קובץ שנקרא vocabulary ובעברית: אוצר מילים. בקובץ זה מופשטים המילים המסובכות בקובץ הסיפור למילים עממיות יותר 3) החלק הכי חשוב בערכה, קובץ mini story -מיני סטורי, בקובץ זה נשאלים עשרות שאלות אודות קובץ הסיפור, על המאזין לענות לעצמו את התשובה, ועל ידי זה לתרגל דיבור באנגלית. כמו כן בכל ערכת נושא קיים קובץ טקסט המכיל תמלול של קובץ הסיפור כך שניתן להאזין ולקרוא בו זמנית.כמו כן מצורף קובץ טקסט ובו תמלול לכל קבצי המיני סטורי. הוראות לימוד ראשית יש לקרוא את קובץ הטקסט המתמלל את הסיפור, לאחר מכן להאזין לקובץ vocabulary, לאחר מכן לקובץ המיני סטורי ולבסוף לקובץ הסיפור. על פי מפתחי הערכה יש להאזין לכל ערכת נושא אחת במשך שבוע מספר פעמים ביום, ורק לאחר מכן לעבור לערכת הנושא הבאה.העלאה זו מיועדת למשתמשים מתחילים בהצלחה קישור להורדה
תוקן על ידי חותרלאמת ב- 30/05/2012 12:03:15
תוקן על ידי חותרלאמת ב- 30/05/2012 12:04:54
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 10:42 |
|
| |
תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 07:05 |
|
| |
thank you very muca
it's great!!!! אשמח מאוד אם תמשיך להעלות מהאוצרות שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 09:55 |
|
| |
| יפה_בעטו כתב: |  | thank you very muca
it's great!!!! אשמח מאוד אם תמשיך להעלות מהאוצרות שלך |
|
בשמחה בהזדמנות הראשונה שתהיה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2012 22:26 |
|
| |
I'm sorry guys; I recently was a little busy so I was unable to upload more material. Today I'm going to share some good enjoyable stuff. ההעלאה הנוכחית מיועדת למשתמשים מתקדמים. אחת הנקודות היותר מתסכלות בלימוד שפה, הוא הפער האדיר בין הידע שצברתם, לבין יכולת הדיבור. בדרך כלל די קשה להוציא מהכח אל הפועל את אוצר המילים שאגרתם במוחכם, הסיבה לכך פשוטה למדי, שינון מילים רבות זה נחמד אך על מנת לפתח דיבור רהוט ושוטף יש להיחשף לדבר האמיתי, כלומר לשיחות אותנטיות בין דוברי השפה אותה אתם לומדים, בדיוק כפי שתינוק לומד את שפת האם שלו, כפי שכבר כתבתי בעבר בפורום חביב זה. ובכן, קבצי האודיו שאני מעלה היום נועדו בדיוק למטרה זו, בקובץ הראר שהעליתי ישנן עשר ערכות נושא, בכל ערכה ישנה שיחה אותנטית בין שני אמריקאים, השיחה רוויה בסלנגים ובביטויים אמריקאיים נפוצים וכך תחשפו לדבר האמיתי, כמו כן ישנו קובץ מיני סטורי שבו תשאלו שאלות באנגלית ועליכם לענות לעצמכם את התשובות, וכן קבצי pdf ובהם מתומללים קבצי השמע, בדיוק כמו בהעלאה הקודמת שלי. בהצלחה קישור להורדה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2012 22:35 |
|
| |
בנוסף לערכות האודיו שאני מעלה לכאן בדרך כלל, היום אני אעלה גם ,E-book ובעברית, ספר אלקטרוני, בישראל הענף הזה עדיין בחיתוליו אך בארה"ב זהו שוק פורח ופופולארי וכמעט כל ספר שיוצא לשוק יוצא גם בגרסת E-book, כיום אני מעלה ספר נחמד של הסופר האמריקאי המפורסם דייוויד באלדאצי שם הספר: ,first family ובעברית: המשפחה הראשונה . שימו לב הקובץ הוא בסיומת epub ונדרשת תוכנה מיוחדת לפתיחת הקובץ ולכן אני מצרף תוכנה לקריאת הeBook במידה ומאן דהוא מסתבך עם תפעולה של התוכנה אשמח לעזור. לאחר התקנת התוכנה יש לשייך את סוג הקובץ לתוכנה, זאת תעשו בדרך הבאה, קליק ימני על קובץ הטקסט, פתח באמצעות>עיון, כעת נווטו לייעד הבא: C:\Program Files \Calibre2 ובחרו בקובץ בשם:.ebook-viewer כמו כן יש לי את תוכן הספר מוקלט על קבצי שמע, כך שניתן להאזין לסיפור במקביל לקריאתו, במידה ומאן דהוא מעוניין בקבצי האודיו שיודע לי ואעלה אותם בהזדמנות.
כמו כן אני מצרף תוכנת מילון שימושית להפליא בקריאת טקסטים אלקטרוניים, לא מדובר במילון מקצועי דוגמת בבילון או מורפיקס, אך למילון זה ישנם מספר יתרונות בולטים, ראשית זהו אינו מילון אינטרנטי וניתן להשתמש בו אף במחשב לא מקוון, שנית וזוהי המעלה של התוכנה, ניתן להשתמש במילון כמעט בלי להפריע לשטף הקריאה, כל שעליכם לעשות הוא, לסמן עם העכבר מילה שאינכם מבינים, והתוכנה תקפיץ חלון קטנטן ובו תרגום המילה, במידה והמחשב מקוון, ניתן לסמן טקסטים שלמים והתוכנה תשתמש בשירות Google translation לתרגום המשפט כולו. בקיצור נחמד ושימושי, והכי חשוב, תוכנה קלה במיוחד בעברית מליאה וניידת, ללא צורך בהתקנה, פשוט היכנסו לתיקיית התוכנה שהעליתי והפעילו את התוכנה באמצעות הקובץ בשם: lingoes וכמובן צרו קיצור דרך לקובץ זה על שולחן העבודה. Ok לאחר כל החפירה דלעיל הנה ההעלאות. תיהנו
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 17:44 |
|
| |
תודה רבה לך!! בדיוק בעיתוי הנכון, תחילת החופשה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2012 19:07 |
|
| |
| יפה_בעטו כתב: |  | תודה רבה לך!! בדיוק בעיתוי הנכון, תחילת החופשה!!!! |
|
לימוד פורה ומהנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2013 17:05 |
|
| |
חותר לאמת האם תוכל להעלות את הקובץ שמע של הספר? אגב, מה קרה שהפורום כמעט לא פעיל? תודה על החומר הרב שהעלת, הוא מאד מועיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 14:25 |
|
| |
חותר תודה אתה קשור במקרה למזוודת הניקים? :) (וד"ל... כי יש לי הרגשה שכן...)
|
|
|
|
|