|
|
| נשלח ב-1/6/2012 13:41 |
|
| |
סדנה? מקהלה ! חחח א.כדי לפתח את הסדנא ברגע שהראשון כאן קם . (כלומר 24 שעות ) ד. כנראה שפכתי על כך דמעות כמים ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2012 23:02 |
|
| |
היום הילדון שלי נפל בגינה. הוא היה מבוהל למדי, ופרץ בצחוק צחוק צחוק. עמדנו שם המומות, עד שהבנתי שהוא צוחק במקום לבכות. למה הוא עשה את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:13 |
|
| |
התאושש לגמרי. וזה מעניין באמת. בדרך כלל הוא בוכה ללא חשש בדיצבלים גבוהים ובשחרור מלא. הלוואי עלי ככה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:19 |
|
| |
רוצה לבכות ? פני לך זמן , חשבי מה מעורר את ליבך , מה נוגע בנימי נפשך, נסי והתאמני .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:21 |
|
| |
נראה לך? אברח לכל כיוון אפשרי. רק לא לבכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:22 |
|
| |
מה מפריע לך בלבכות ?
תוקן על ידי תסמכועלי ב- 03/06/2012 22:22:42
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:29 |
|
| |
אלעג לי. נראה לי. אבל חשבתי (כן. אני מסיטה) היום על חברה שלי, שהיתה דומעת בקלילות ואומרת: "ככה אני, אל תיבהלי, הדמעות הן הדבר הראשון שבא לי לעיניים, קחי בקלות אותי" ואני יודעת שזו גאווה וחוסר רוך ומיצרה על כך. אולי יום אחד אגדל ואצליח להיות חלשה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:40 |
|
| |
זה ענין לגדולים ממני . אני חושבת שאני מפנה את הזירה לאנשי מקצוע . כי אינני יודעת .זו לי הפעם הראשונה שאני פותחת את הנושא כך, ואין לי ידע . (את לא היחידה )
מה שעולה בדעתי לשאל האם היו תקופות שכן יכול להשתחרר ספונטני ולבכות ? אולי זה שינוי של תקופות , שעברת משהו , לפעמים לוקחים דברים שמשפיעים גם על הדמעות . ואת לא נראית לי אחת חסרת רגש , אלא שזה אולי ענין של שליטה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 23:05 |
|
| |
אל תדאגי, חמודונת... כן. זה ככל הנראה עניין של שליטה. וזה מדהים. ככל שאדם חזק יותר, הוא מרשה לעצמו להיות חלש יותר. מותר לשאול אם את בוכה, או שזה ישיר מידי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 23:26 |
|
| |
מה את חושבת ?
(תגובה לתגובתך , כנראה כבר לא תהיה היום)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 19:32 |
|
| |
אני חושבת שזה ישיר מידי....  אבל נראה לי שאת בוכה קצת, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 20:18 |
|
| |
אני בוכה ?אין כזה דבר . סתם בעבר הבכי זרם . אח"כ היו תקופות שרק בזמנים מסוימים , מקומות מסוימים יכולתי . אח"כ גם היתה תקופה שבשום צורה לא הזלתי דמעה . טעמתי הרבה . היום זה עומד על פחות מדקה ,כשזה קורה . תאור מספק ? את הבאה בתור ? ועל סמך מה חשבת שאני בוכה קצת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 20:59 |
|
| |
מספיק? הייתי שמחה לעוד... על סמך שהיה נראה שיש לך הכרות עם דמעות. הצעת לי לנסות... חשבתי שאת יודעת גם... חשבתי אפילו שזה קורה לך ומביך אותך.... אני ? פעם בכיתי המון, כשהייתי ילדה. בטח, לעגו לי, אוף. למרות שהורי קיבלו את זה מאוד בטוב והיו מסבירים שאני פשוט רגישה. היום? אני בתהליכי ניסוי. להיות מסוגלת לשחרר. להיות מסוגלת להיות אנושית. התגובות הראשונות כאן באשכול השפיעו עלי מאד.
|
|
|
|
|