בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן אברהם ברנהולץ קרוץ מחומר מתוך פיוטים לשבועות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2012 13:29 לינק ישיר 
החזן אברהם ברנהולץ קרוץ מחומר מתוך פיוטים לשבועות

פיוט ליום שני של שבועות
קרוץ מחומר מה מועילו
חומד ומתאווה את שאינו שלו
וזה שיש לו אינו שלו וכו'.......

http://www.youtube.com/watch?v=d5pkyvDRQ_w

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2012 13:42 לינק ישיר 

מה קרה? על מי הוא צועק? חבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2012 16:28 לינק ישיר 

האם ניתן לקבל את מלוא הטקס של פיוט זה ושם מחברו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2012 16:39 לינק ישיר 

קרוץ מחומר, מה מועילו?
חומד ומתאוה את שאינו שלו.
זה שיש לו אינו שלו, קנין שאינו שלו, למה הוא לו?
יבין וישכיל בדעו ושכלו, ישמח ויעוז - במתת גורלו.

את אותו פיוט מתחילת הקטע הקליט יוסל'ה - הלא היא היצירה "לא תחמוד". שם המחבר- שמעון בר יצחק חזק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2012 18:26 לינק ישיר 

תודה לתועלת הציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2012 18:31 לינק ישיר 

הפיוט מופיע במלואו במחזור רינת ישראל לשבועות - נוסח ספרד
עמודים 280  - 281

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2012 18:36 לינק ישיר 

יישר כוח למעלים את הטקסט המלא. ביצוע קצת צעקני, אולי יושב מעט גבוה בטיסיטורה אך בכל מקרה הגבוהים נשמעים קצת חנוקים ולא משוחררים. לכן גם הפער של כרבע טון בצליל הגבוה במילה ״ישמח״ בסוף. פשוט עייפות קולית מהלחץ שקדם לכך. אני אוהב את צבע הקול של המבצע וחושב שבעבודה נוספת הוא ישיר משוחרר וללא לחץ מיותר. שאפו למלווה על הפתיחה המיוחדת שאת חלקה הכרתי מהתקליט אך השאר חדש לי. ממש קטע קלאסי לכל דבר ועניין. מרענן בעולם החזנות של ימינו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2012 20:46 לינק ישיר 

קודמי הגדיר במדויק את אשר אירע, חבל שלא מתאימים כיום יצירות לחזנים ובכל זאת מעלים את זה ליוטיוב בריצה. חבל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2012 20:57 לינק ישיר 

אין ריצה ליוטיוב והחומרים עוברים בדיקות ואישורים.
היוטיוב זה לא תורה מסיני ומה שלא מוצא חן בעיניך מוצא חן בעיני רבים אחרים.
היה חשוב להעלות יצירה זו כי מי מכיר אותה? כמה שמעו עליה? מתי השמיעו אותה לאחרונה?
אני מחזק את החזן אברהם ברנהולץ אל תיפול רוחך מקפדנים ואפשר רק לשפר מביקורת בונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2012 22:28 לינק ישיר 

שבוע טוב לידידיי חברי פורום לשמוע אל הרינה.
שמחתי מאוד לראות את הביצוע הזה עולה לאוויר למרות שאני מודה שאיננו מושלם.
ראשית מדובר ביצירה די חבויה, אשר מי שלא מכיר את "תורתו" של משה קוסוביצקי יתכן שמעולם לא ניתקל בה.
שנית, כפי שכתב מכובדי מר "לאמהשחשבתם" קטע הפתיחה שמנגן מורי ורבי ומאמני המוסיקאלי מר ריימונד גולדשטיין, שונה בהמשכו מהקטע התזמורתי שהקליט משה קוסוביצקי עם ליאו ליוב בתקליט, וריימונד גולדשטיין ניגן מתוך כיתבי היד את הפתיחה במלואה, ואם לשם כך הועלתה היצירה לאוויר, דיינו.
ידידי החזן אברהם ברנהולץ ניחן בקול מתוק ובאמירה חזנית נפלאה, אני יותר מנהנה לשמוע אותו אם בקונצרטים ואם בחזרות או בהקלטות. וגם אם הקלטה אחת לא ממש שיקפה את מלוא הפוטנציאל שלו בביצוע קטע אחד ספיציפי, עדיין מכלול היתרונות מצביע על כך שכדאי שהקטע אכן ישודר לציבור הרחב!

ושוב ישר כח לידי מר יע.פ. על טרחתו המרובה וללא ליאות ממש לטובתינו חברי הפורום ושוחרי החזנות בכלל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2012 23:05 לינק ישיר 

אני לא העברתי אצבע מאשימה אל יעפ שעושה את עבודתו נאמנה ועל כך אין עוררין, אלא אל המורים. בשביל ריימונד גולדשטיין נסעתי ואני עוד אסע רבות ורק על מנת לשבת יחד על יד הפסנתר ולהעביר רגעי איכות שלא מהעולם הזה
אני ממליץ בחום לכל אחד מהצופים להקשיב לביצוע של משה קוסוביצקי ליצירה והכל ברור
אני לא מתכחש לפוטנציאל הטמון בחזן וחבל שתסמונת הקוסוביצקי לא עוזבת את הדור הצעיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2012 23:33 לינק ישיר 

בדקה 3:31 אותה הבעיה של בריחה של רבע טון+ כלפי מטה מחמת עייפות באותה המילה ובאותה הברה (ביו"ד של "ישמח").
אם לחזן מילר מותר גם לחזן ברנהולץ אין לבוא בטענות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2012 00:13 לינק ישיר 

לדעתי היצירה לא מתאימה למבצע, הרבע טון ההוא לא הוא שהוציא אותי מדעתי. ברשותי יש הקלטות של מקוסוביצקי ועד אשל בביצועים גדושים באינטוניציה לא נקייה בהזדמנות אעלה כמה ביצועים
סך הכל אני אוהב ומעריך חזנים צעירים ומעודד אותם להשקיע עוד ועוד, זכרו שממחמאות לא צמח כלום, קחו את הביקורת ברוח נעימה כל עוד היא בגבול הטעם הטוב. למען ההגינות הצצתי לעבר יצירות אחרות בביצוע של החזן המדובר והשתכנעתי שמדובר בחזן שיכול להגיע ולהצליח לא פחות מאלו שכיום כובשים את הבמות, יש לו את הנתונים שהקהל אוהב ואני מפרגן מכל הלב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2012 11:12 לינק ישיר 

אולי אני לא מבין כמו כל הפרופסורים שכתבו קודם-הוא חזן ענק והוא עוד יהיה עוד יותר ענק!!! ביצוע אדיר!! הקנאה אוכלת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2012 12:43 לינק ישיר 

אולי מספיק עם עניין הקנאה?! אסור כבר להעביר ביקורת?! אם אתה עשוי מפורצלן לך עטוף את עצמך בנייר עיתון ותאפסן את עצמך בבוידם או במקום קריר ויבש אחר. הפורום נועד גם למטרה זו! אגב, אני מאוד אוהב את הביצוע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2012 00:02 לינק ישיר 

אברהם - לא לכל הערה אתה צריך להתייחס, פה באשכול יש סתם אנשים שמנסים להידחס, ולפעמים זה סתם מנחסס, תצליח ותעלה על נס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן אברהם ברנהולץ קרוץ מחומר מתוך פיוטים לשבועות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext