| נשלח ב-28/5/2012 23:12 |
|
| |
לוקחים הפוגה משידוכים?
שידוכים, אם לוקחים אותם ברצינות, הם עסק מתיש.
כמו בכל מאמץ או מרוץ מתעורר הצורך לפוש קמעה.
מתי אתם מאפשרים לעצמכם הפוגה שכזו?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 28/05/2012 23:27:19
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 23:48 |
|
| |
שאלה יפה שאלת. לדעתי חובה לקחת הפוגות מדי פעם. לב יודע מרת נפשו ואם הוא מאותת לי על עייפות מהנושא או רגשות של סלידה ועצבנות, זה הזמן לעצור את הכל. לחילופין, להנמיך להבה. מנסיוני, אם אני מותחת את החבל עוד טיפה, זה חוזר אלי בחזרה: הוא לא מעניין אותי, אני לא מגלה עניין בבחור ובשל כך אני לא זורמת ולא מראה התעניינות וההמשך..... אז מה התועלת???? העיקר לסמן וי שיצאתי איתו???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 00:00 |
|
| |
את כותבת ששידוכים זה עסק מתיש, וכאן נמצא העוקץ. תתבונני מה מתיש אותך ותראי כמה אפשר לצמצם את זה בלי אף "הפוגה".
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 00:01 |
|
| |
אבל אז קופצות הנשמות הטובות ומנגנות לך על המתפון שאת כבר לא בגיל שמאפשר הפוגות (בלה בלה בלה תני צאנס בלה בלה זה יבוא) וקול קטן פיצפון מסכים איתן והופס נגמרה ההפסקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 00:22 |
|
| |
אז את צריכה להיות שלמה עם עצמך שזה מה שנכון כרגע בעבורך , ואז להיות חזקה מולם (לא ראש בראש או עשיית שרירים, אלא אסרטיביות). קחי בחשבון שלמרבית האנשים את לא חייבת לתת דין וחשבון על צעדייך- למעט הורים או דמויות קרובות נפשית שאז כדאי לשתפם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 01:09 |
|
| |
| ענפה כתב: |  | | שאלה יפה שאלת. לדעתי חובה לקחת הפוגות מדי פעם. לב יודע מרת נפשו ואם הוא מאותת לי על עייפות מהנושא או רגשות של סלידה ועצבנות, זה הזמן לעצור את הכל. לחילופין, להנמיך להבה. מנסיוני, אם אני מותחת את החבל עוד טיפה, זה חוזר אלי בחזרה: הוא לא מעניין אותי, אני לא מגלה עניין בבחור ובשל כך אני לא זורמת ולא מראה התעניינות וההמשך..... אז מה התועלת???? העיקר לסמן וי שיצאתי איתו??? |
|
כל מילה נכונה!!!!!!
כ"כ מזדהה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 07:04 |
|
| |
תוקן על ידי נערתהבזק ב- 29/05/2012 07:36:50
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 10:09 |
|
| |
יציאה לשידוכים אמורה להיות דבר מעניין ונינוח. החוויה עצמה יכולה להיות מרתקת, אפשר לגלות שם תובנות חדשות, להכיר אנשים מעניינים וכיוצא. יציאה לשידוך היא אפשרות מצויינת לצאת מהשגרה ולעשות דבר מהנה ומספק. אם השידוכים מתישים אותך, סימן שאת לא יוצאת בצורה נכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 11:37 |
|
| |
נכון. סימן מובהק. קביעה שבלתי ניתנת לערעור.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 12:20 |
|
| |
מנסיון החיים הדל שלי למדתי שגם על דברים נכונים מובהקים אפשר לערער.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 12:51 |
|
| |
בן אדם שמתעסק עם ליטוש יהלומים, האם גם אז הוא מרגיש מותש? בן אדם בד"כ מרגיש מותש (לא עייף, אלא מותש...) זה בן אדם שקשה לו.. שהדבר מעייף אותו נפשית, שהוא חווה אכזבות, חוסר סיפוק, וכו' וכו'..
והיות והקב"ה לא חשוד להתיש אותנו ולגרום לנו להיפגש לחינם, לגרום לנו סתם כאב, צער ותסכול. בהכרח שבכל שידוך יש מטרה, יש מסר, יש איזה תובנה ולימוד לאדם, משהו שמקרב אותו לשידוך האמיתי שלו, משהו שבונה אותו ומקדם אותו למטרה הנצחית..
ואילו, היית נגשת לכל שידוך והצעה בתחושה שיש בכך מסר, שיש בכך לימוד אישי בשבילך, אז היה לך הרבה יותר קל לעבור את זה, היית הרבה פחות מתאכזבת, וההפך עוד היית נהנית מהאתגר הזה שהקב"ה הציב בפנייך..
לא קל, אבל אפשרי...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 13:10 |
|
| |
כן. גם אמנים מתעייפים. זה טבעי. זה נדרש.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 13:11 |
|
| |
הם מתעייפים.. אבל לא מותשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 13:22 |
|
| |
לפעמים הם מותשים. תלוי בטיב ובאיכות החומר איתו הם עובדים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 16:43 |
|
| |
משידוכים לא לוקחים הפסקה.
ההפסקות בין ההצעות זה ההפסקות.....
אין מה לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 16:57 |
|
| |
וואו. כבר הרבה זמן לא נתקלתי בהפרשי גישה ככ משמעותיים בין בנות לבנים בעניין הספציפי הזה. התעוררה בי נקודה לחפירה מעמיקה יותר....
|
|
|
|
|