|
|
| נשלח ב-30/5/2012 00:44 |
|
| |
צודק ליטאי613, ומסתומא הוא נשוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 00:54 |
|
| |
הוא לא נשוי. מסתומא הוא טועה. אריסה, נפגעת שידוכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 01:13 |
|
| |
לא שיר, אהבה היא לא רומנטיות זהירה, זו אהבה. תצאי מהסרטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 09:45 |
|
| |
אני מסירה כל קצה קשר מהכותרת אלי, אסיק שינה אותה בצורה שא"א להבין את העניין. המשפט המקורי הוא: איזו אהבה לדעתכם חזקה יותר, אהבה רומנטית כלפי בן/בת הזוג, או אהבה של הורה לילדו?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 20:04 |
|
| |
ומי שלא הבין- אני לא אוחזת ש"אהבה רומנטית" - היא אהבה עמוקה. אני חושבת שאהבה בין בני זוג צריכה להיות יותר חזקה מזו, ומושתתת על יסודות חזקים, אינסופיים.
(כבר דיברנו על זה באשכול : "אהבה= נתינה?")
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 20:37 |
|
| |
אריסה אסיק יתקן גם את ההודעה הזו שכתבת אז מה הקטע
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 21:17 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | אני מסירה כל קצה קשר מהכותרת אלי, אסיק שינה אותה בצורה שא"א להבין את העניין. המשפט המקורי הוא: איזו אהבה לדעתכם חזקה יותר, אהבה רומנטית כלפי בן/בת הזוג, או אהבה של הורה לילדו? |
|
במידה ואת מבינה עברית , מה לא ברור מה שכתבתי לעיל. לא קיימת אהבה רומנטית
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 21:59 |
|
| |
לייקניק, למה יתקן?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:08 |
|
| |
ליטאי, אולי אהבה רומנטית אין אבל אהבה בין בני זוג בהחלט יש (אפשר אפילו להביא ציטוטים)
ובהקשר לשאלה, א"א ממש להשוות אבל בא נאמר שלפני מישהו עומדת הבחירה או לירות בילד שלו או בבן זוגו, אני חושבת שהוא יבחר לירות בבן הזוג, אבל אם זה כזה ברור? ממש לא
תוקן על ידי שירלי19 ב- 30/05/2012 22:11:21
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:13 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אני מסירה כל קצה קשר מהכותרת אלי, אסיק שינה אותה בצורה שא"א להבין את העניין. המשפט המקורי הוא: איזו אהבה לדעתכם חזקה יותר, אהבה רומנטית כלפי בן/בת הזוג, או אהבה של הורה לילדו?
במידה ואת מבינה עברית , מה לא ברור מה שכתבתי לעיל. לא קיימת אהבה רומנטית
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:15 |
|
| |
| שירלי19 כתב: |  |
בא נאמר שלפני מישהו עומדת הבחירה או לירות בילד שלו או בבן זוגו, אני חושבת שהוא יבחר לירות בבן הזוג
|
|
נשמע מלהיב.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 30/05/2012 22:16:10
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:19 |
|
| |
מצבי קיצון הם אלה שמראים את ההתנהגות של הפונקציה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:24 |
|
| |
ליטאי, לא הבנתי, אתה לא מאמין באהבה בין בני הזוג? אתה לא מאמין שקיימת בכלל אהבה רומנטית? אז מה זה המושג הזה, המצאה?
אני מאמינה באהבה, גם רומנטית (חלומית, דימיונית..), אבל אני חושבת שאהבה בין בני הזוג היא אהבה של חיבור. אהבה פשוטה, שקיימת גם בשגרת היומיום של החיים. אהבה. ולא "רומנטיות זהירה". - זו יכולה להיות תוספת, אך לא לזה תקרא אהבה. זו כוונתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:36 |
|
| |
| אריסה כתב: |  | ליטאי, לא הבנתי, אתה לא מאמין באהבה בין בני הזוג? אתה לא מאמין שקיימת בכלל אהבה רומנטית? אז מה זה המושג הזה, המצאה?
אני מאמינה באהבה, גם רומנטית (חלומית, דימיונית..), אבל אני חושבת שאהבה בין בני הזוג היא אהבה של חיבור. אהבה פשוטה, שקיימת גם בשגרת היומיום של החיים. אהבה. ולא "רומנטיות זהירה". - זו יכולה להיות תוספת, אך לא לזה תקרא אהבה. זו כוונתך? |
|
יום אחד כשתהיי בקשר אמיתי תביני. (לשתות כוס דיאט קולה עם בחור בלובי של מלון זה לא קשר למקרה שתהית)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:46 |
|
| |
וכדאי להבין כבר עכשיו... (יש הרבה שלפני החתונה מצפים לוואהו ואז מתאכזבים ולא מבינים למה לא קורה להם "משהו שצריך לקרות" - זה יכול להיות מאד קריטי בקשר שהולך ומתרקם, כי האכזבה הזו אוכלת וחבל)
לפני החתונה זו לא אהבה אמיתית, צודק. קשר אמיתי שנבנה- היא אהבה. נו, אז אתה מאמין באהבה...(אבל לא במה שהעולם קורה לו אהבה..)
|
|
|
|
|